Oväntad men skön sex utomhus i trädgården

Jag skulle på en fest, en stor grillfest hos Linda, en kompis före detta sambo. Solen sken, det var minst 25 grader varmt ute, kort sagt så var det en sån dag när alla tjejer man ser går mycket lätt klädda.

Redan på eftermiddagen när jag var på stan för att inhandla diverse drycker inför kvällen, kände jag att jag blev kåtare och kåtare. Jag såg ju en glimt av ett bröst här och ett par långa sexiga ben där. Den ena skönheten efter den andra passerade framför mina ögon och jag kände att idag måste jag få knulla.

När jag kom hem såg jag att jag hade fått ett sms.

”Tjena Stefan, jag hade hoppats att du kunde komma lite tidigare ikväll och hjälpa mig med grillen och lite annat. Kom så fort du hinner! Puss på dig snygging!”

Jag blev helt paff. Det här var tjejen jag trånat efter och fantiserat om i alla år hon varit tillsammans med Gustav. Jag trodde aldrig att hon ens lagt märke till mig och nu kallade hon mig snygging.

Jag kände hur kuken svullnade vid blotta tanken att få vara ensam tillsammans med henne. Kanske jag kunde lägga in en stöt. Gud hon var ju så sexig!

Jag hoppade snabbt in i duschen och satte på mig det finaste jag hade. Snart satt jag i bilen på väg till henne. Det pirrade i hela kroppen när jag tänkte på henne.

Så fort jag klev ur bilen fick jag syn på Linda. Hon låg på gräsmattan och solade. Spritt naken! Jag trodde inte mina ögon, men där låg hon med sina perfekta toppiga bröst pekande mot himmelen och de härliga benen och låren lite isär så att man kunde skymta de rosa blygdläpparna. Kuken stod som aldrig förr när jag märkte att hon hade sagt något till mig.

– Vad sa du, sa jag utan att kunna slita blicken från henne solbrända kropp.

– Jag sa, hej vad bra att du kunde komma så snabbt!

Hon log och sa att jag skull komma dit och lägga mig en stund i solen med henne.

– Förresten, varför tar du inte av dig kläderna du också, det underbart när de ljumma vindarna smeker hela kroppen. Man blir riktigt kåt av det, fortsatte hon.

Jag var inte sen att lyda, för det märktes på henne att hon var kåt. Jag tog av mig kläderna och lade mig bredvid henne i gräset. Jag la mig på rygg med praktståndet fullt synligt. Hon lade sig ända intill mig och jag kände hennes röda, hårda bröstvårtor emot mig och hon la ena benet över min mage, samtidigt som hon böjde sig ner och kysste mig.

Detta måste vara en dröm, tänkte jag när hennes hand greppade min kuk och sakta började runka den. Hon skrattade till litet när hon märkte min reaktion och gled med tungan ner över min mage och slukade hela kuken i ett svep.

Jag kände läpparna krama hårt omkring kuken och hennes tunga bearbetade ollonet frenetiskt. Hon tog tag längst ner vid kukroten och började runka mig samtidigt som hon sög. Jag kunde inte hålla mig utan sprutade hennes mun full med min heta sperma. Kuken ryckte och ryckte, den ville aldrig sluta spruta.

Jag låg där helt utmattad med denna underbara skönhet intill mig. Så satte hon sig grensle över mig och jag kände hur det blev fuktigt där hennes fitta gled över magen och uppemot mitt ansikte. Jag förstod direkt att hon ville bli slickad och försökte få henne att lägga sig på rygg igen.

– Nej, dumbom, sa hon stönande, jag vill sitta över ansiktet på dig.

Hennes könshår kittlade mig i näsan och jag kände fittsafterna rinna över mitt ansikte. Jag stack in tungan i hålet och började rotera, hon smakade ljuvligt. Hon började stöna mer och mer och till slut ville jag inte plåga henne längre utan tog klittan mellan läpparna och började suga och slicka om vartannat.

Hon stönade och tryckte sig så hårt mot mitt ansikte att jag knappt fick någon luft. Plötsligt kände jag hur hela hon blev spänd som en fiolsträng och hon skrek rakt ut när hon kom över mitt ansikte. Hon sjönk ihop bredvid mig flåsande och kvidande.

Jag ville ha mer, min kuk stod återigen i givakt, så jag lade mig ovanpå henne och hon särade villigt på sina ben. Det var första gången jag verkligen kände hela hennes kropp emot mig,

– Kör in den, viskade hon i mitt öra, kör in den hårt!

Jag stötte till och gled in i henne tills jag kände hur det tog stopp. Hon slog benen omkring mig och jag kände bröst och mage hävas upp och ner av upphetsning. Jag började sakta jucka djupt i henne och hon svarade snart med härliga motjuck. Hon var så fuktig och så kåt. Jag hade aldrig varit med om något liknande.

Jag kände hur sperman började arbeta sig uppåt igen och hon skrek i mitt öra när det gick för henne.

– Vänta, sa hon flämtande och högröd i ansiktet, lät det inte gå än. Ta mig i röven…

Hon vände sig om och gnydde att hon ville ha sperma i sin stjärt. Jag såg hennes kåtfuktiga blygdläppar och ovanför dem det lilla trånga hålet. Jag placerade snabbt kuken för mynningen och gled in. Det gick förvånansvärt enkelt när kuken var så väl insmord av hennes fittsafter.

Jag började jucka och kände hennes skinkor slå emot mig för varje juck. Hennes bröst gungade fritt och den synen blev för mycket för mig och jag kom, djupt inne i hennes mörkaste hål sprutade jag mina livssafter.

Grillfesten? Jodå, den var lyckad, fast med jämna mellanrum försvann Linda och jag till ställen där vi kunde vara ostörda. Vi träffas fortfarande då och då och njuter av varandras kroppar.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.