Avsugen av en okänd tjej i mörkret

Det var en fredagskväll och gänget och jag skulle ut i skogen och ha en grillfest. Öl och korv lastades in i bilarna och sen bar det iväg. Alla var glada.

Väl framme tändes en brasa och alla bänkade sig. Stämningen var hög och alla sjöng och stojade.

Framåt kvällen började det avfolkas vid elden. Folk försvann ut i skogen alla håll och glada tillrop hördes från skogens alla hörn.

Nu satt det bara ett fatal kvar runt elden. Bredvid mig satt en ny tjej som jag aldrig sett förr. Jag ville säga henne något, men kom inte på något. Då ramlade en brinnande pinne ut ur elden och hamnade framför hennes fötter. Jag tog instinktivt tag i pinnen och kastade den tillbaka. Då brände jag mig något fruktansvärt. Jag blåste på fingrarna för att kyla ner dom och till slut stoppade jag tummen i munnen för att svalka den.

Där satt jag en stund, tills jag hörde tjejen bredvid fråga om hon ska kyla av min tumme åt mig. Jag gav henne min hand och hon stoppade min tumme in i sin mun. Hennes mun var varm och skön och jag satt och såg henne i ögonen. Sen viskade hon till mig att hon kan suga på något annat också om jag ville. Om jag ville, vilken dum fråga.

Jag drog med henne ut i skogen och vi gick till en liten scoutstuga som stod mörk och öde. Inne i den mörka stugan lade jag mig ner på golvet och hon satte sig bredvid på knä. Så kände jag hur hennes händer sökte sig ner mot min bultande lem tills hon funnit den. Då smekte hon utanpå byxorna en stund, sen tog hon fram den. När jag kände hennes varma mun omsluta min lem så gick det nästan för mig på en gång.

Där tåg jag en stund, då plötsligt öppnades dörren. I dörröppningen stod en kille och ropade efter sin tjej, men som tur var såg han inget i mörkret. Han stängde och gick. Tjejen fnittrade tyst och länge, men fortsatte sedan att suga. Det tog inte lång stund förrän jag kom i hennes mun och hon svalde villigt varje droppe.

Vilken tjej, hon var underbar. Jag har aldrig sett henne efter detta, men det var en obeskrivlig känsla att bli avsugen mitt framför ögonen på hennes kille.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *