En underbar trekant i Paris

Min man och jag har det underbart tillsammans i sängen. Med fantasins hjälp upplever vi underbara äventyr tillsammans. En dag i Paris blev en av drömmarna sann.

Jag hade då en sexuell fantasi om att bli tagen av ett par svarta män på en solig strand och jag undrade ibland om hur han i verkligheten skulle reagera om det hände mig. Vi småpratade litet retsamt om det ett par gånger och det hände också att jag övertalade honom till att hyra ett par porrfilmer med några extra storkukade skådespelare. Jag befann mig i himmelriket då jag såg de svarta aktörerna i full aktion på TV-skärmen, medan min man låg på mig. Då drog jag honom tätare över mig och låtsades att den ene efter den andre trängde in i mig och att jag var omgiven av kåta killar som stod och runkade medan de väntade på sin tur.

En vår for vi till Paris och där skulle vi förstås uppleva en äkta Pariscabaret. Shownumren avlöste varandra och pauserna spelade en liten orkester upp till dans.

Jag blev uppbjuden av en ung och stilig afrikan som berättade att han var i Paris för att studera ekonomi. Efter dansen bjöd han på ett glas vin i baren och medan jag tittade på honom kände jag hur det började pirra i underlivet på mig. Under dansen hade han hållit mig hårt och jag hade fått känna på hans kraftiga lem och hans händer hade också hittat många av mina känsliga ställen. Jag var kåt och rätt som det var bestämde jag mig. Jag skulle ha honom. Som väntat frågade han om jag ville följa med honom hem.

Han sa att han ville bjuda mig på frukost. Han såg förvånad ut när jag tackade ja, men att vi först skulle hitta min man. Jag tog hans hand och ledde honom till vårt bord där jag presenterade honom för Oliver. ”Min” afrikan presenterade sig som Joseph. Min man skrattade glatt när jag inte kunde dölja hur glad och förväntansfull jag var. Jag böjde mig fram och kysste Oliver på kinden samtidigt som jag gav honom en smekning längs låret. Jag lät handen vila på Olivers gylf en stund och det räckte för att konstatera att även Oliver hade vissa förväntningar inför natten.

Snart satt vi alla tre i baksätet i taxi. Först kysste jag Oliver, sedan vände jag mig mot Joseph. Han la armarna om mig och vi kysstes en lång stund. Josephs hand hade snart letat sig ner till mitt sköte och jag kände fukten tränga genom trosorna av hans smekningar. Snart hade också Oliver handen på samma ställe och de turades om att hetsa upp mig ännu mer.

Vi hade knappt hunnit in i Josephs lilla lägenhet, förrän Joseph hade stuckit handen innanför trosorna på mig. Han fick snart in ett finger och började onanera mig. Ibland gled fingret ut och gled fram och tillbaka längs skåran. Jag tyckte det kändes underbart. Jag slappnade av och ställde mig så bredbent jag kunde. Oliver satte sig på närmaste stol och lutade sig fram för att kunna se allt. Joseph fick upp sina byxor och äntligen såg jag en riktig svart kuk. Den var enorm och nästan blåsvart. Medan jag fortfarande stod bredbent på golvet, tryckte han sig mot mig. Hans kuk gled förbi troskanten och in i mig. Så hade jag aldrig blivit knullad förut. Han lutade sig något bakåt och jag formligen spetsades på hans kuk. Han började långsamt knulla mig genom att lyfta mig något med händerna, som fattat ett stadigt grepp under min stjärt. Jag kände ollonet gnida mot de känsliga slidväggarna och jag tog emot så mycket jag kunde.

Så lutade han mig bakåt mot väggen och efter tio snabba och djupa drag, började det rycka i kuken. Jag blev alldeles omtumlad när hans spermaladdning träffade mina slidväggar och jag visste att jag aldrig skulle få nog. När han drog ut kuken efteråt hade trosgrenen blivit alldeles indränkt av dyblöta safter och sperma.

Joseph klädde snabbt av sig. Hans kropp var muskulös och smidig. Resten av kroppen var lika härligt kolsvart som lemmen, som fortfarande stod rätt ut från hans mage, så härlig och stor. Snabbt fick jag av mig mina egna kläder och gick fram till Joseph för att ännu en gång få känna hans härliga kuk vila i min hand. Han lyfte snabbt upp mig och satte mig på bordet där Oliver satt och betraktade oss med kåta ögon. Han spärrade upp mina ben och snart kände jag hans tunga vispa omkring i min fitta, där sperman fortfarande rann längs stjärtskaran. Joseph sög förmodligen i sig varenda droppe och jag blev alldeles vild så jag inte ens kunde sitta stilla.

Han lyfte upp mig igen och nu bar han mig till sängen. Han körde brutalt in kuken igen och nu arbetade den med våldsam kraft i mig. Det var vidunderligt och det var så skönt och härligt och jag kan inte minnas att jag någonsin varit så upphetsad. Jag skrek och stönade och bad om mera svart kuk, mer svart kuk och jag slingrade benen kring midjan på honom så att han skulle få den ända upp i halsen på mig. Mina orgasmer kommer oftast härligt smygande. Nu virvlade de formligen över mig som ett vattenfall. Efter en lång stund kände jag hur hans sperma kom forsande och fyllde mig igen.

Joseph var inte trött. Snart knullade han mig igen och jag blev alltmer hans utmattade ”offer”. Jag var helt i hans våld och äntligen hade mina drömmar gått i uppfyllelse.

Vi rullade runt på sängen och ner på golvet. Jag satt grensle över honom och fick känna hans kuk både framifrån och bakifrån. Jag tyckte att jag aldrig skulle få nog av hans hårda kuk, inte ens då han med en enda stöt fick in den i stjärthålet. Först trodde jag att underlivet höll på i sprängas sönder, sedan kom vällusten som ett expresståg och körde över mig.

Äntligen hade också Oliver fått av sig kläderna och med kuken uppkörd långt upp i min ända bar han mig fram till Oliver och tillsammans lyckades de på något sätt få upp mig på Olivers stenhårda kuk också. När jag kände Oliver i fittan och Joseph i röven var jag på gränsen till total galenskap. Det var obeskrivligt att knullas av två män samtidigt och när det gick för oss alla tre samtidigt trodde jag att jag skulle dö av vällust. Men varken Joseph eller Oliver slutade att pumpa i mig. De bytte plats och allting blev svart utom den otroliga vällusten.

När jag kom till sans igen hade båda fortfarande kukarna kvar i mig och fick tag i en flaska i närheten och hällde litet vin i min uppspärrade mun. Vin rann längs överkroppen på mig medan han räckte flaskan till Joseph.

När de började röra kukarna i mig igen lekte de en stund. Oliver gnolade melodi och medan Oliver knullade i gungade takt, hittade Joseph på en motrytm. Och som på ett givet tecken började de stöta allt snabbare och snabbare och snart flödade mina hål över igen av deras härliga sperma. Efteråt föll vi ihop alla tre. Jag slocknade på golvet och sov ett par timmar, bara för att vakna precis när Josephs hand ännu en gång letar sig till min fitta. Och allt började om från början igen.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *