Första gången vi hade sex

En upplevelse jag aldrig glömmer är första gången jag älskade med min nuvarande fru.

Vi brukade ändå träffas då och då som vänner. En dag då jag var hemma hos henne och fikade, kände vi båda att det låg någon sorts spänning luften. Då det var tid för mig att gå stod vi båda spänt och trampade vid dörren och försökte säga hej.

Till slut fick jag mod att ge henne en kram. Då var det precis som om allting lossnade.

Jag kände hennes läppar försiktigt kyssa min örsnibb, innan jag kysste henne på halsen för att sedan gå vidare till hennes mun. Vi stod länge tätt omslingrade och kysstes intensivt. Jag kände kuken resa sig och hon tryckte sitt kön mot den. Mina händer vandrade längs hennes rygg ner mot stjärten.

Jag förde in händerna under hennes kjol och tog ett stadigt tag om skinkorna. Jag kände hennes händer greppa min ända och vi pressade våra kön emot varandra, samtidigt som vi lät tungorna leka och glida djupt in i varandras munnar.

Hon började med att smeka kuken utanpå byxorna innan hon drog ner gylfen. Kuken hoppade genast fram och hon började försiktigt smeka pungen med ena handen, medan den andra sakta förde förhuden fram och tillbaka över ollonet.

Vi klädde snabbt av varandra nakna. Hon satte sig på knä framför mig och började suga på kuken. Kuken gled in och ut i hennes varma mun. Hon sög omväxlande lätt och försiktigt för att sedan suga kraftfullt. När jag kände hennes tänder försiktigt nafsa i kuken trodde jag kuken skulle sprängas. Hon tog ut den från munnen och började slicka. Hon slickade hela kuken, från roten, över pungen och testiklarna ända upp till spetsen på ollonet.

Jag tog tag i kuken och lät den smeka hennes ansikte innan jag förde in den i munnen igen. Jag tog tag om hennes nacke och började jucka. Snabbare och snabbare stötte jag. När det gick för mig svalde hon så mycket sperma hon kunde. Det rann ur hennes mungipor och ner på brösten. Hon började massera in sperman och jag var inte sen att hjälpa henne.

Hon sa till mig att lägga mig ner för nu var det hennes tur. Hon satte sig gränsle över mitt ansikte och lät sin våta fitta gnida in det med brunst. Jag tog tag i henne och placerade fittan ovanför min mun och började slicka runt hennes hål i cirklande rörelser för att slutligen nå hennes skåra. Jag lät tungan sticka in i hennes fitthål för att sen fortsätta upp mot klitoris, som jag sög in i munnen. Saften som rann ur fittan var jag tvungen att svälja, den smakade som nektar. Jag lät tungan svepa fram och tillbaka mellan anus och klitoris för att sen mer och mer börja bearbeta hennes klitoris. Jag både sög och slickade. Hon pressade mitt huvud mot fittan och började jucka.

Hennes flämtningar blev snabbare och när det gick för henne klämde hon mitt huvud hårt mellan sina år. Nu hade jag blivit kåt igen och hon tog tag i kuken och styrde in den i sin fitta och började rida mig rytmiskt. Jag smekte hennes underbara bröst, precis lagom stora, drog henne till mig så jag kunde kyssa dem. Sög in bröstvårtorna i munnen och slickade på brösten. Plötsligt reste hon sig upp, la sig på knä med sin vidöppna fitta mot mig.

—Kom, sa hon. Jag vill ha kuken i mig bakifrån. Jag lät kuken smeka längs stjärtskåran innan jag stötte in den i hennes heta fuktiga kropp. Jag stack in ett finger i hennes anus och kände kuken fara fram och tillbaka i fittan. Hon smekte själv sin klitoris medan jag knullade henne med kuk och finger. Det gick för oss båda på samma gång.

Sedan den dagen har vi nästan älskat dagligen.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *