Jag fick njuta av tre tjejer samtidigt

Mina arbetskamrater och jag for till fjällen för att åka skidor under påskhelgen. Det blev en helg med annat än skidor. Jag fick ”åka” på tre tjejer i stället.

Första kvällen satt vi några stycken på mitt rum för att jämföra dagens vedermödor. Det var tre tjejer och jag. Freja som var 25 år, Alexandra som var 20 år och Anna som var 43 år. Stämningen var på topp och inte hade jag anat att vi som dag ut och dag in jobbade ihop, hade så mycket att prata om.

Tjejerna hade tydligen haft något kuckel för sig i förväg. För rätt som det var kastade sig plötsligt alla tre över mig och släpade bort mig till sängen. Dom fnittrade och sa att nu skulle dom se vad jag verkligen gick för.

Anna och Alexandra kröp upp på var sida om mig och hjälptes åt att ta av mig på överkroppen. Av Anna hade jag knappast tänkt mig att hon skulle vara med om något sådant här. Dessutom var hon ju gift. Vad Freja och Alexandra beträffar, hade jag däremot haft en massa fantasier och önskedrömmar. Deras unga kroppar gjorde mig kåt stup i ett på jobbet.

Freja gav mig en kåt blick när hon började knäppa upp gylfen och drog av mig byxorna. Alla tre gav till ett tjut när min kuk visade sig och började styvna till. Snart var jag naken och mina tre tjejer började i tur och ordning visa upp vars ett raffinerat stripteasenummer.

Freja började. Hon drog tröjan över huvudet, sedan följde t-shirten och ett par uppstudsiga tuttar tittade fram. Under byxorna fanns bara en liten tangatrosa och äntligen ser jag den kropp som jag drömt om så ofta. Freja drog sedan upp Alexandra från sängkanten och hjälpte henne snabbt att ta av kläderna, Alexandra var först litet generad för att vara naken och det klädde henne faktiskt. Brösten var ljuvligt välformade och uppnosiga och äntligen fick jag veta att hennes hårfärg var äkta rakt igenom.

Alexandra och Freja tog tillsammans hand om Anna. Hennes bröst var större än de yngre tjejernas och de gungade förföriskt vid varje rörelse. Könshåret var också mörkare. Alla tre hoppade sedan raskt upp i sängen hos mig. Anna hamnade bakom mig och Alexandra och Freja la sig framför med Freja närmast och medan hon kysste mig våldsamt kände jag hur hon tryckte underlivet mot mig. Min kuk stod sedan länge och jag tackade mig själv att jag använt min jes extender flitigt så kuken stod stor och ståtlig. Bakifrån känner jag Annas hand fatta om den medan hon gned brösten mot min rygg och andades mig i nacken. Vilken otrolig upplevelse!

Anna smekte kuken långsamt först, men snart sysslade hon med regelrätt runkning och jag trodde att jag skulle smälla av. Jag märker på hennes andhämtning och gnidningar mot mig att hon också är superkåt. Så känner jag hur Alexandra hävt sig upp och över Freja och snart växlar tjejerna om med att kyssa mig. Alexandras händer söker sig också neråt och snart har också hon ett stadigt grepp om kuken. När hon börjar runka mig, förstår jag att hon är något av en expert på området. Hennes ivriga fingrar känns överallt — från roten till ollonet.

Freja hade dragit sig något nedåt och snart kände jag ett hårsvall ersätta Alexandras händer. Freja kysste låren och nafsade mig på pungen, innan jag kände hur hennes läppar slöt sig kring ollonet. Anna och Freja smeker mig över hela kroppen medan de ser hur Freja suger. Jag kan inte ligga still och känner att jag kommer. På något sätt lyckades jag få ur kuken och i stället drar jag upp Freja över mig.

Hon la sig på rygg på min mage och sårade brett på benen. Precis mellan dem sticker min kuk upp.

Men jag får inte in den i Freja direkt, för Alexandra är omedelbart där med sin tunga och mun. Hon började slicka Freja så att hon inte kunde ligga stilla. Jag hjälpte till att hålla henne något så när stilla genom att krama och smeka hennes bröst. Snart byter Alexandra mål och jag kände den ljuvligaste avsugning jag upplevt i hela mitt liv. Alexandra växlade snart mellan Frejas fitta och min kuk och sög och smaskade vilt. Hon lyckades pressa in min kuk mellan Frejas blygdläppar. 0llonet hamnade precis på Frejas klitoris och hon sög in båda i munnen samtidigt. Freja kunde inte hålla sig längre utan skrek lågt och djuriskt av njutning. Medan hon skakade av en väldig orgasm knep hon ihop sina lår kring kuken, så att den såg ut att tillhöra henne, medan Alexandra fortsatte att suga på ollonet.

Nu orkade jag inte hålla mig utan kom med en enorm kaskad. En del kom i Alexandras mun, men resten hamnade på Frejas mage. Anna var omedelbart framme och slickade och smekte runt sperman tills Freja var genomvåt.

Mina tre tjejer log glatt mot mig. Dom visste att jag skulle behöva en kort paus för att hämta andan, så i stället började dom leka med varandra. Anna la sig på rygg och drog upp Freja över sig i en 69:a. Freja särade sina ben så mycket hon kunde och snart hade Anna ansiktet helt begravt i hennes fitta. Ibland tog hon en kort paus och smekte Frejas stjärt, innan hon delade fittläpparna på nytt och begravde munnen i den rosafärgade grottan. l sin ände höll Freja isär Annas lår och började knulla henne med tungan. Det dröjde inte länge förrän Annas kropp började rycka i häftiga och vällustiga kramper. Alexandra hjälper Anna med Frejas fitta när hon kommer åt. Hon slickar också ivrigt Frejas rosenröda stjärthål och när det är blött tillräckligt stack hon in sitt finger och Freja skrek till i en ny orgasm.

Tjejerna byter plats och alla får sitt, tills de ser att kuken står som ett Eiffeltorn på mig igen. Jag la mig på rygg och först på plats var Anna. Hon grenslar mig och hennes bröst hänger inbjudande över mitt ansikte. Freja gav kuken några härliga runkdrag innan hon styrde in den i Annas vidöppna fitta. Hon spänner ryggen i en båge när hon känner kuken långt inne i sig och snart rider hon mig med långa, härliga drag. Med händerna på Annas välformade höfter lyckas jag styra tempot så att det inte går för mig direkt igen.

Medan Anna rider kliver Freja upp över mig och sänker stjärten rätt över mitt ansikte. Jag fattade henne om stjärten och styrde henne rätt och snart känner jag hennes dofter och safter medan jag slickar, smackar och suger. Snart kan Anna inte hålla tillbaka utan kommer i en djup orgasm, så jag känner varenda muskel i hennes fitta krama mig kring kuken och sekunderna därefter kom Freja igen.

Anna orkar knappt lyfta sig för att lämna kuken till den ivrigt väntande Alexandra. Hon sänker sig över kuken i sista stund och just som hon sänker sig över mig kommer jag rätt i henne. Alexandra höll kvar mig med ett stadigt grepp med låren och gungade till ett par gånger, tills även hon kom. Medan kramperna fortfarande levde inne i henne stack hon ner en hand och smekte fram en ännu häftigare orgasm med ett par ivriga fingertoppar.

Natten blev lång och det blev också de efterföljande nätterna i Sälen. Men det är en annan historia. Någon skidåkning blev det hur som helst aldrig. Och väl är väl det!

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

En kommentar

  1. Underbart, jag delade en hytt på Silja på 70talet med tre kvinnor som knullade mig hela vägen över.
    Nu fick jag ståkuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *