Nu vet jag vad en liggvagn är

Mitt första och enda möte med Erika ägde rum i en liggplatskupé på tåget mellan Stockholm och Boden. Jag hade varit ute och rest och njöt ensam i en kupé för sex personer från Stockholm, men i Gävle fick jag sällskap. En tjej i 17-18-årsåldern. Liten, smal och otroligt söt.

Vi pratade vardagliga saker innan vi lade oss på var sin bänk i kupén. Jag var orolig i kroppen och visste vad det berodde på. En sådan läcker tjej inom räckhåll men ändå oåtkomlig. Slutligen gick jag upp för att röka.

– Har du svårt att sova? hörde jag hennes röst.

– Ja.

Jag tittade på henne och såg att hennes skjorta var uppknäppt nästan hela vägen. Jag hade insyn över de ljuva brösten. Hon log då hon såg min blick.

– Kom!

Förundrad gick över till henne, böjde mig ner och kysste henne, hennes armar drog mig nedåt. Mina händer hittade bröstvårtorna och hennes händer trevade över mina byxor och jag klädde snabbt av mig.

– Vad härlig den ser ut, sa hon med låg röst.

Jag stod kvar medan hennes läppar hittade staken, men snart var jag nära utlösning att jag drog mig undan och gled till henne. Fingrarna hittade låren, mötte fuktigheten i mynningen och gled in i den härliga fittan.

Det gick för henne medan jag smekte henne. Hon låg orörlig, suckande, innan hon vände sig.

– Ta mig bakifrån!

En underbar, lockande bakdel vändes mot mig. Jag gick upp på knä och körde in kuken med full kraft. Började pumpa i den späda kvinnokroppen och hörde hur hon stönade. Men just då brydde jag mig inte om det av vällust eller plåga, var helt besatt av känslan då kuken gled in och ur henne.

Jag kände hur vällusten började krypa i min kropp. Den kom upp i min ryggrad, underlivet drog sig samman i kramp och så gick det för mig. Och medan jag sprutade henne full klamrade hon sig fast med benen om min rygg och sköt fram underlivet med alla sina krafter.

Och det gick för henne igen! Jag kände det fittans sammandragningar, hennes naglar mot min rygg. Och hörde henne skrika ut allt det sköna.

Det blev väldigt lite sömn den natten. Vi fick vara ensamma i kupén ända fram till Boden och jag tappade räkningen alla gånger vi knullade!

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

En kommentar

  1. Tillfället gör tjuven!! Även parningen! En oplanerad och impulsiv är alltid ljuvligare.. en femetta!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *