Hemlig sex i bussen

Vi skulle fira vår ettårsdag. Det var alltså ett år sedan vi först träffades och blev tillsammans.

Vi slutade båda jobbet rätt sent, men ändå vid samma tid, så vi bestämde oss för att träffas i stan och åka ut till din familjs sommarstuga den helgen. Den låg en timmes bussresa bort. Väl på bussen satte vi oss längst bak. Vi var båda spända av förväntan, vi hade ju sett fram emot den här helgen länge.

Allteftersom vi närmade oss målet blev det färre och färre personer på bussen. Vi började kyssas och smekas mer och mer. Mina händer smekte utanpå dina kläder, ivriga att få känna din nakna hud. Jag lade en hand på ditt bröst och klämde lite försiktigt, du gillade att få brösten smekta och jag kände hur bröstvårtan styvnade lite. Du har så mjuka och sköna bröst.

Våra kyssar blev mer och mer intensiva. Min hand gled ner och särade lite på dina ben. Jag smekte insidan av låret och kunde känna hur din andhämtning blev alltmer intensiv.

Du lade din hand på min och styrde den mot din fitta och släppte den där när du kände att jag hittat rätt. Jag smekte fittan sakta utanpå kläderna och du tryckte den uppskattande mot min hand. Den kändes så varm och våt under dina tajta kläder. Min mun gjorde korta utflykter från din mun och utforskade försiktigt din hals och nafsade lite i örsnibben.

Jag körde in handen innanför dina glansiga stringtrosor. Du njöt verkligen av att känna min hand smeka din härliga och våta fitta och känna långfingret i skåran pressandes mot din klitoris vid varje rörelse. Ibland letade fingret sig in i öppningen och jag småjuckade lite fort in och ut i slidan.

Det var inte långt kvar tills vi var framme och bussen var nästan tom, men du kände ändå att du ville ge igen lite, så du drog ner min gylf och drog fram min hårda, bultande kuk.

Snabbt böjde du dig över den och fick in större delen av den i din varma mun. Du ville se hur länge jag kunde stå ut så du sög på ganska hårt och fort ända från början.

Jag fick genast problem med att inte stöna högt så chauffören skulle höra. När jag kände hur dina läppar flöt upp och ner över mitt känsliga ollon, var det bara fråga om sekunder innan jag sprutade. Du märkte att jag var nära och hjälpte till med att smeka pungen den sista biten. Sedan fanns det ingen återvändo utan sperman sprutade ut och du gjorde ditt bästa för att svälja allt.

Väl framme sprang vi nästan in i stugan och kastade av oss ytterkläderna. Du tog tag i mig och knuffade ner mig på en stol i närheten. Sedan knäppte du upp mina byxor och drog av dem. Trots din tidigare behandling var det inga problem med att få den att stå igen. Du runkade med några snabba tag upp kuken så den blev stenhård igen. Sedan tog du av dina byxor och vände dig om. Du förde handen mellan mina ben och fick tag i min kuk. Sedan styrde du den mot din väntande fittöppning medan du sakta sänkte dig ner mot den. 0llonet särade på dina blygdläppar och du stönade njutningsfullt. Kuken åkte längre och längre in i dig och du njöt för varje centimeter som fyllde dig.

Till slut var hela hårdheten inne i dig och fyllde upp dig totalt. Du började sakta åka upp och ner för kuken, i långa djupa drag Du blötte ner den med dina kåtsafter för varje gång du sänkte dig över den. Den gled så skönt in och ut. Efter ett tag ökade du takten mer och mer. Jag tog tag om din midja och höll ett stadigt tag medan du red på kuken.

Imorgon firar vi ett år och en dag…

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *