Hon hjälpte mig bli av med svendomen

Så har man då äntligen blivit av med svendomen!

Det var Kajsa, en gammal skolkamrat som hjälpte mig att bli av med ett komplex och göra det på ett skönt sätt.

Jag bor i Västerås och hade nyss flyttat hemifrån. Den här fredagen ringde Kajsa från min födelseby i Dalarna och undrade om jag visste var hon kunde bo i Västerås över helgen. Det är klart att min fantasi fick fritt utlopp då jag sa att hon gärna fick bo hos mig.

Även om det inte var någon fotomodell jag mötte vid järnvägsstationen så upptäckte jag att Kajsa blivit kvinna. Höfterna hade blivit rundare, brösten fylliga och ansiktet var mer än kvinnas än en flickas.

Vi köpte med oss en pizza hem till vinflaskan jag inhandlat och det blev från början mysigt. Kanske därför att jag inte har någon TV, så det var ingen risk att vi skulle bli sittande och bara glo på dumburken. Jag berättade om att jag kände mig ensam i stan och Kajsa sa:

– Nu är ju jag här. Och kanske flyttar jag hit inom kort. Då behöver du inte vara ensam.

Det snurrade i huvudet på mig då hon tog min hand. Ville hon? Kunde jag?

Hon böjde sig fram och kysste mig och hennes tunga lekte i min mun. Jag märkte hur hennes andhämtning blev häftigare och samma sak hade skett med mig. Samtidigt som jag kände hur putningen i brallorna blev alltmera påtaglig.

– Slappna av! viskade hon och böjde sig fram så att jag föll på rygg i soffan. Jag låg där och upplevde den mest himmelska känsla då hon sakta började smeka mig på låren. Hennes fingrar var flyhänta då de knäppte upp byxorna och jag kände hennes fingrar sluta sig kring kuken.

Det fanns inte en chans att hålla igen. Det gick för mig och jag kände skammens rodnad färga mina kinder samtidigt som det var obeskrivligt skönt.

– Oj då, var du så ensam?

Jag försökte förklara, men hon hejdade mig.

– Lugn, vi har hela natten på oss.

Hon lade sig bredvid mig och jag smekte henne sakta över magen. Trevande med handen under kjolarna och nådde fram till kanten. Försiktigt drog jag av trosorna och hon hjälpte till så att de försvann ner till fotknölarna. Och plötsligt hade jag praktstånd igen och jag visste att nu skulle det äntligen ske. Jag smekte henne i ljumskarna, pillrade lite med fingret i öppningen och kände hon vred sig under min handling.

– Kom … kom…! Och naturligtvis klarade jag inte av att vänta längre. Försiktigt gled jag ned mellan hennes ben, hennes hand styrde min springare och så kom hennes kropp våldsamt mot min. Vi exploderade samtidigt och det var en himmelsk känsla.

Och den allra första gången för mig.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *