Oväntad sex på maskeraden

Barnvakten hade just kommit för att ta hand om våra två barn och min fru och jag stod skrattande i sovrummet och klädde på varandra. Jag i Fantomendräkt och min fru försökte likna Diana.

– Jag undrar vilka som kommer, sa min fru.

– Ingen aning, svarade jag. Vi var bjudna på maskerad till några grannar i kvarteret.

– Ingen får känna igen er, hade grannfrun sagt.

När klockan var sju på kvällen ringde vi på dörren och Jonas, vår granne, öppnade. Åtminstone trodde vi att det var Jonas som dolde sig bakom grismasken.

Så småningom anlände de andra gästerna och när klockan var halv åtta var samtliga sex par samlade kring bordet som var dukat med skaldjurssallad, bröd och massor av vin.

Stämningen steg snabbt och vi konverserade varandra utan att veta vem vi talade med.

Efter kaffet satte Jonas på Spotify och bra musik spred ytterligare värme i det stora vardagsrummet.

– Får jag lov?

Kvinnan som plötsligt stod vid min sida och bjöd upp, var klädd till bankrånare. För ögonen hade hon en mask och på kroppen hade hon en snävt åtsittande, röd trikå som inte kunde dölja de kvinnliga attributen.

Vid andra låten tryckte hon sig allt hårdare mot mig och sa:

– Får jag?

Innan jag hann svara började hon kyssa mig på örat och hennes händer började leka över min kropp. Hon förde ner sin hand och höll den stilla i mitt skrev. Jag kände hur hjärtat bultade allt snabbare och kuken började streta uppåt.

– Oj, oj, inte visste jag att Fantomen hade en sådan baddare, fnissade ”banditen” hest i mitt öra.

Jag började känna mig förlägen och tittade mig omkring för att se om någon tittade på oss.

Men det var ingen som hade det minsta intresse av oss två. Några satt och skålade i en soffa och min fru dansade jitterbug tillsammans med en stor karl, utklädd till sotare.

Ljuset hade dämpats och för första gången vågade jag kyssa min ”bandit”. Hon besvarade min kyss och hennes mun kändes mjuk och varm och hennes tunga lekte mot min.

– Kom, sa hon. Kom!

Så tog hon mig i handen och slet hastigt in mig i det angränsande sovrummet.

– Nej, sa jag. Här vågar vi inte. Någon kan komma in! Vi går in i bastun i stället.

Inne i bastun var det svalt och ”banditen” som lockat med mig hade bråttom. Hon andades häftigt och tryckte sig hårt mot mig. Plötsligt kände jag hur min gylf hastigt drogs ner och hennes hand tog ett stadigt grepp om min stake. Sedan befriade hon den från trängseln i min trikå. Den stod rakt upp, dunkande av åtrå.

– Vilken slickepinne! sa hon skrattande medan hon lade mig ner på träbritsen. Hennes röda mun började kyssa kuken och hennes tunga spelade runt, runt, innan min kåta ”bandit” tog staken i munnen och började jucka, jucka.

– Nej, nu går det snart, ropade jag högt men hejdade mig i samma ögonblick. Ingen fick ju höra oss.

– Vänta på mig, sa hon och drog snabbt av sig den röda åtsittande trikån. Hon satte sig gränsle över mig och jag hann se att hennes hårbuske i det närmaste hade samma nyans som den röda trikån hon just slitit av sig.

Jag kände hur staken omslöts av hennes varma och fuktiga fitta. Jag låg helt stilla medan hon hoppade upp och ner som en bergsget.

– Nej, nu orkar jag inte stå emot längre, viskade jag. Nu kommer jag.

– Jag också!

Hon andades mycket häftigt och plötsligt var det som om hennes kropp fick kramper. Hennes naglar borrade sig in i mitt bröst och som på en given signal ropade vi samtidigt: nu, nu, nu!

Vi låg bredvid varandra på den hårda britsen innan vi sakta klädde på oss igen, utan att jag visste vem den underbara kvinnan var.

När vi smög ut i vardagsrummet igen var det ingen som lade märke till oss.

– Du, sa ”banditen”, den här kuppen var väl inte så tokig.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *