Kåta äventyr på tågluff i Europa

Detta som jag nu ska berätta hände mig i somras när jag var ute och tågluffade i bland annat England. Jag reste från London ner till södra England med Brighton som mål. Det var ganska sent på kvällen när jag kom fram. Jag skulle egentligen bo hos mina före detta värdföräldrar från en språkresa men eftersom klockan var nästan elva så gick jag in på en pub i stället.

Den pub där jag hamnade visade sig senare var ett tillhåll för homosexuella. En mörkhyad tjej på cirka 25 år började prata med mig och efter ett par drinkar följde jag med henne hem. Jag hade aldrig tidigare prövat lesbiskt men med lite sprit i kroppen så steg modet.

Det visade sig att Liza, som hon hette, var fotograf och hon ville att jag skulle posera för henne. Väl hemma i hennes mysiga våning bjöd hon på en drink och sedan gick vi in i badrummet där hon duschade mig. Först tvålade hon in hela mig i ett härligt lödder. Jag rös i kroppen av vällust. Spänningen med det hela hjälpte väl också till.

Liza klädde av sig och kom upp till mig i duschen och jag tvålade in henne. Hennes kropp var fantastisk. Jag hade aldrig rört vid ett par kvinnobröst innan men de kändes härliga. Lika härligt var hennes våta sköte. Vi torkade varandra och gick in i hennes ateljé. Jag lade mig på en stor säng med rött överkast.

Liza kom fram till mig med en rakapparat och rakade av mig allt mitt könshår. Hon tyckte det var finare så. Hon var själv rakad. Vibrationerna av apparaten gjorde så att det nästan gick för mig. Efter rakningen ville hon fotografera mig. Hon gav mig en självlysande massageapparat som jag onanerade med medan hon plåtade mig ur alla vinklar.

Sedan kröp hon upp till mig i sängen och slickade mitt våta könsorgan tills det gick för mig. Hon frågade sedan om jag ville slicka henne. Först var jag lite tveksam men eftersom hon gjort så skönt för mig så ville jag att hon också skulle ha det skönt.

Jag böjde mig ner över hennes doftande våta fitta. Försiktigt kände jag med fingrarna på klitoris och stack sedan in två fingrar i hennes hala slida. Jag lät huvudet sjunka ner och slickade ovanför slidmynningen. Jag hörde hur hon andades snabbare och hennes underliv juckade vilt mot mina fingrar. Sen kom hon. Hela kroppen skalv och hon nästan morrade långt ner i strupen. Sedan somnade vi tätt omslingrade.

På morgonen älskade vi en gång till. Sen sa jag tack och farväl. Åkte hem till mina värdföräldrar och så småningom hem till min kille i Stockholm. Men Liza och natten med henne glömmer jag aldrig.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *