Köpte sex av tjejen i rummet intill

Jag hade tagit in på ett hotell i Norrland. Efter en veckas fjällvandring kändes det skönt att ställa sig i duschen.

Efter den avslutade tvagningen, knackade det på dörren. Iklädd bara kalsonger, öppnade jag. Där utanför stod en ung snygg tjej. ”Förlåt att jag stör. Jag bor här bredvid. Det är så att jag tänkte fråga om du kunde låna mig en hundring till imorgon. Bankomaten är ur funktion.” Häpen över frågan stod jag bara och stirrade fånigt. Tjejen såg ärlig ut och framför allt söt till tusen. Jag fick plötsligt en tanke.

”Nja… jag vet inte, men kom in så får vi diskutera saken. Hon följde mig in och satte sig på sängkanten. ”Jag skulle kunna tänka mig att ge dig 100-lappen och mer än det om vi skulle kunna göra något tillsammans.”

Flickan nickade och kom närmare mig, tog tag i kalsongerna och drog ner dom. Min kuk kom ut i frihet – stor och pigg på en fortsättning. Med varsam hand tar hon tag i kuken och runkar mig sakta. Hon faller på knä och öppnar munnen för en avsugning.

Jag minns att jag frågade vad hon hette och fick till svar: Sara.

”Sara, det går för mig snart om du inte slutar” säger jag. Men inte bryr hon sig om det. Jag sprutar hennes mun full av sperma och hon blundar av välbefinnande.

Jag sätter mig bredvid Sara. Knäpper upp blusen – knapp för knapp. För undan tyget och brösten blottas. Två fina stora modeller med stora vårtgårdar. Blusen åker av helt och hållet. Böjer mig fram och borrar in ansiktet bland kullarna. Kysser bägge brösten i tur och ordning. Sara rör sig lite oroligt.

Går vidare till byxorna. Knäpper upp och Sara lägger sig på rygg. Drar byxorna av henne och de små, spetsförsedda trosorna inramar underkroppen vackert. Smeker in ett par fingrar innanför troskanten och känner fittskåran. Nu rycker hon riktigt ordentligt. Trosorna är trots allt i vägen.

Sara ligger där helt naken med en mycket inbjudande fitta. Jag särar benen och kryper närmare med munnen. En stund slickar jag henne metodiskt över hela regionen. Ett gnyende hörs från hennes sida och hon rör sig – rättare sagt – kastar sin kropp åt alla håll.

”Nu vill jag att du knullar mig, för snart måste jag ge mig av” säger hon. Sara vill att jag tar henne bakifrån och det har jag verkligen inget emot. Lägger upp Sara över ett bord. Automatiskt särar hon benen. Gud vad läcker hon är. Svankar med ändan och när jag lägger händerna på höfterna är hon beredd. Ett par fingrar kör jag upp för att känna om hon är beredd. Ingen tvekan om den saken. Hon flödar som ett såll.

Min kuk är åter beredd på en omgång. Styr den lätt mot springan och ett lätt juck gör att den glider in. Sara gnyr till och motjuckar lite. Först är takten måttlig men övergår snart i en vild ritt. Bordet knakar i fogarna när vi kör för fullt. Hennes fitta kramar så skönt om kuken och gör mig galen. Mina händer smeker hennes rygg och glider in och greppar brösten som gungar av och an.

Efter bara några minuter går det för oss båda nästan exakt samtidigt. Kuken drar jag ur och sprutar hela hennes rygg med min sats. Sara sjunker ihop och får fram: ”Det var inte dumt det här”. Det tyckte inte jag heller.

Sara klär sig och får 100-lappen och lite till som jag tyckte det hela var värt. Vi skiljs i dörren med en kyss och hon försvinner in till sig en bit bort i korridoren.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *