Michelle bjöd på en våt sexfest!

”Kom om du vågar”, stod det i det i mejlet som just dök upp i min inbox. Jag kunde inte identifiera avsändaren på en gång och tänkte för att ögonblick att det var spam. Men det fanns något som gjorde mig nyfiken nog för att ändå öppna meddelandet.

Det visade sig vara en inbjudan till en sexfest. Kom som du är, stod det, men lägg alla kläderna i hallen innan du träder in i det heliga rummet. PS. Tjejer får gärna behålla strumpor, gördlar och skor på om de tycker det är sexigt. Trosorna har du däremot ingen användning för!

Som förklaring till denna inbjudan stod det: Jag har just blivit singel igen så nu kan jag göra vad jag vill – och jag har samlat på mig rätt mycket lust genom åren. Så nu hoppas jag att ni alla vill vara med och fira min nya frihet!

Inbjudan var undertecknad av Michelle. Jag funderade som en galning över vem det kunde vara. Jag tyckte att jag hade hört namnet någonstans förut. Plötsligt gick det upp för mig vem det var. Det måste vara DEN Michelle, en väninna till min väninna Nicole. Nicole och Michelle var gamla kolleger och Michelle var väl runt 35 nu och sisådär tio år äldre än vi andra.

Jag tror att jag bara hade träffat henne en gång och det var på en födelsedagsfest hemma hos Nicole. Hon var en sexbomb å la 50-talets Hollywoodstjärnor. Stora bröst, lite blek om kinderna, insnörd midja och en rödmålad kyssmun! Silikon i både bröst och läppar men jag mindes henne med viss avund. Undrade också om hon fyllt på med samma sak på både röven och de nedre läpparna.

Jag kom också vagt ihåg att Michelle hade haft sällskap med en torr och ganska småväxt, medelålders man. De var nog inte gifta då men jag hade hört något om att han var advokat på ett av de berömda advokatkontoren i city.

Men nu hade hon alltså blivit av med advokaten. Jag läste inbjudan en gång till. Jag måste erkänna den kändes frestande. Jag var på långa vägar inte oerfaren, men jag hade aldrig varit på någon sexfest. Jag ringde till Nicole. Hon bara skrattade och erkände at det var hon som hade gett Michelle min mejladress. För Michelle hade invigt henne i sina planer och klagat över att hon inte kände tillräckligt många tjejer för att det skulle bli en lagom könsfördelning på festen.

– Jaså, Michelle känner bara en massa män då, sade jag fnissande. Michelle bekräftade det och berättade att det faktiskt var anledningen till Michelles skilsmässa. Advokaten hade nämligen tröttnat på hennes aptit på sex – med andra män än med honom.

Nicole hade bestämt sig för att gå på festen och jag var inte särskilt svår att övertala så jag svarade på inbjudan via mejl och tackade ja till Michelles inbjudan.

Följande lördag gjorde Nicole och jag sällskap till festen som ägde rum i den villa i de norra förorterna där Michelle nu bodde ensam. Inne i den stora hallen fanns det rätt många människor som höll på att klä av sig när vi kom. Bara bröst, rumpor och könsdelar fladdrade förbi och Nicole gav mig en menande blick och blinkade när en mycket speciellt lättklädd Michelle kom och gav oss galgar att hänga upp våra kläder på. Michelle hade bara en hårt åtdragen lackkorsett på sig samt tunna strumpor med söm och ett par röda lackpumps med extremt höga stilettklackar. Hennes mycket stora silikonbröst hängde som meloner över kanten på korsetten.

Båda bröstvårtorna var piercade med guld-ringar med små diamanter i. Musen var helt renrakad och oljeglänsande som resten av hennes solariebruna kropp.

Jo, jag hade haft rätt när det gällde en sak – hon hade helt klart sprutat in silikon i blygdläpparna också. De var i alla fall ovanligt utstående och välfyllda och det såg inte helt naturligt ut. När Michelle för ett ögonblick vände ryggen mot mig kunde jag också konstatera att det var samma sak med hennes röv.

Nicole och jag hade fått av oss kläderna nu och eftersom det hela tiden kom nya gäster så var vi tvingade att dra oss inåt. Michelle förde in oss genom någon sorts svart draperi med guldstjärnor och så befann vi oss i ett jättestort vardagsrum.

Soffor och stolar var täckta med svart sammetstyg. Säkert för att ge en viss feststämning – men säkert också för att skydda en del möbler från att få ”festfläckar”…

På en soffa stod en kvinna på alla fyra och slickade en annan kvinna medan en man tog henne bakifrån. På det stora matbordet låg en ung tjej och lekte med sig själv medan hon sög av en man och runt bordet stod en grupp män som runkade. Deras uppmärksamhet – liksom deras kukar – var direkt riktade mot den unga, onanerande tjejen.

Nicole lade handen på min nakna rygg och föste mig vidare.

– Kom nu så ska vi också ha det lite skönt, sade hon.

Jag kände mig som hypnotiserad och bara följde med. Jag kände hur upphetsningen dunkade i min kropp. Mina bröstvårtor var hårda och jag kände hur min fitta började fyllas med safter och hur de första dropparna började rinna nedför mina lår. Jag var på samma gång både nervös och full av förväntan.

Innan jag hann fatta något så var jag medelpunkten i en grupp på sju-åtta män och kvinnor som ivrigt böljade smeka och kyssa min kropp från huvudet och ner till fötterna. Jag kände hur händer kramade mina bröst och min röv, hur fingrar smög sig in i alla mina hål – både fram och bak.

Jag hade ingen erfarenhet av sex med andra tjejer, men när jag hade vant mig vid tanken på det så gick det rätt snabbt. Och jag kunde faktiskt slappna av och njuta av det! Som jag nog också berättade så hade jag ingen erfarenhet av att ha sex med flera människor samtidigt, men den gränsen kom jag också över väldigt snabbt.

Jag gav upp allt och bara gav mig hän med halvslutna ögon och lät lusten och kåtheten styra allt som hände.

En kvinna nöp mig lätt i ena bröstvårtan med munnen medan en annan kvinna tog andra bröstvårtan i munnen. I ena ögonvrån såg jag att den unga tjejen på matbordet redan fått sin orgasm och att männen runt bordet hade sprutat över henne. Och killen som haft sin kuk i hennes mun hade också kommit – jag såg hur hans sperma rann från hennes mungipor.

Männen hjälpte henne ner från bordet och en av dem frågade tydligen Michelle, som just kommit dit, om vägen till badrummet. Sedan försvann hela gruppen ditåt och platsen på matbordet intogs nu istället av Michelle och Nicole som lade sig i en 69:a.

Så goda vänner var de alltså, tänkte jag med ett längtande leende precis som den kvinna i 30-åldern hade som nu stod på knä mellan mina särade ben och började nu slicka min fitta. Och så kände också ett finger som böljade pressa sig in i mitt rövhål.

Jag hade ingen stor erfarenhet av analsex men tanken har alltid pirrat mig och nu fick jag alltså chansen och försökte slappna av så mycket som möjligt – och kände hur fingret gled in hur lätt som helst. Kvinnans tunga roterade erfaret på och omkring min klitta och det dröjde inte länge förrän jag exploderade i en kanonorgasm. I samma ögonblick blev fingrarna där bak både två och tre och orgasmvågen bara fortsatte att skölja genom min kropp.

Jag kände mig nästan svimfärdig när jag kände hur jag lyftes upp av starka armar. Over axeln såg jag hur ett par män höll på att köra in kukarna i Michelle och Nicole som fortfarande låg på bordet och slickade fitta på varandra. Så blev jag utburen från det stora vardagsrummet och in i ett sovrum där den stora dubbelsängen också var täckt med svart sammetstyg.

En man lade sig på rygg mitt i sängen med den stora kuken pekande rakt upp som en flaggstång. Och jag blev nedsatt rakt på den och den gled i botten på mig direkt. En annan man ställde sig på knä bakom mig och började pressa in sin kuk i min röv. Och en tredje man körde in sin kuk i min mun! Flera andra trängdes runt mig och jag började rida kuken för fullt men inte heller den här gången dröjde det särskilt länge innan jag skrek ut min orgasm i rummet, fylld i alla hålen som jag var.

Senare på natten hittade jag Nicole igen. Hon halvlåg helt utmattad i en soffa med en lyckligt leende på läpparna.

– Ar du klar att gå hem nu? frågade jag och skrattade lite åt henne.

– Gå hem? Jag är klar att krypa hem åtminstone – jag kommer inte att kunna gå ordentligt på flera dagar…

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *