Två kåta tjejer överraskade mig vid badet

Den här historien som jag nu ska berätta om, utspelade sig för cirka ett år sedan.

Under en av dom soligaste dagarna den sommaren åkte jag till en badplats som låg några kilometer utanför den stad där jag bor.

Bredvid badplatsen upptäckte jag en skyddad vik där jag kunde sola naken.

Just den här dagen var det olidligt hett, det kryllade av människor. Men min plats var oupptäckt. Naken lade jag mig för att sola.

Plötsligt väcktes jag ur min slummer av en flickröst som sa:

-Gör det något om vi också kommer upp och solar?

Naturligtvis sa jag inte nej till att tjejerna klev upp ur vattnet. De tog av sig baddräkterna och presenterade sig. De hette Minna och Alice.

Minna och Alice pratade hela tiden med varandra. Solen gjorde att jag blev så slö att jag inte orkade lyssna på deras konversation. Jag sjönk tillbaka in i min slummer.

Efter en stund märkte jag att de hade tystnat. Jag tittade upp för att se om de var kvar.

Jag blev alldeles paff över vad jag fick se.

Minna och Alice låg tätt intill varandra och smektes. Sakta reste sig min lem vid åsynen av Minnas finger som gled in och ut mellan Alices glänsande blygdläppar. De kysste varandra länge och ömt.

Minna tittade upp och log emot mig och tittade på min uppsvällda lem. Hennes hand började snart att massera den. Jag smekte och kysste tjejerna där jag kom åt. Jag fick in ett finge Alices vagina och rörde om. Då kände jag hur Minnas läppar slöt sig kring mitt ollon. Handen runkade intensivt min kuk. Det blev för mycket för mig. Jag sprutade min sats i Minnas mun och över hennes händer.

Minna fortsatte att suga min lem, den blev snart styv igen. Minna gränslade mitt ansikte, jag hade full insyn i hennes grotta. Blygdläpparna var uppsvällda och hela skötet glänste av kåtsaft. Min tunga började leka i Minnas fitta. Hon blev alldeles vild av brunst. Hon slingrade sig fram och tillbaka över mitt ansikte. Då grenslade Alice min påle, ollonet lekte i slidöppningen. Tungt gled hon ner över kuken, hennes hål var trångt, fittläpparna kramade kuken och den skavde så skönt i hennes fitta. Vi juckade snart våldsamt alla tre.

Jag kände att det var nära för Minna. Jag var tvungen att hålla emot med mina armar så att inte Minnas lust kvävde mig. Mitt finger gled fram mot Minnas stjärthål och med lätthet gled det in i hennes anus. När det så gick för Minna vrålade hon rakt ut, högt och vilt. Hennes anus drog ihop sig runt mitt finger, hon skakade i hela kroppen.

Alice red min kuk i ett allt vildare tempo. Hon var inte långt borta. Minna började massera Alices klitoris i takt med hennes vilda ritt. Alice tryckte sin fitta hårt mot kukroten, det ryckte till i hennes kropp ett par gånger, sedan sjönk hon av min lem och låg helt avslappnad bredvid mig.

Min kuk var fortfarande styv så jag satte på Minna bakifrån. Vi knullade i ett våldsamt tempo. När sedan Minna började slicka Alices savande fitta blev det för mycket för mig. Jag pumpad min sats djupt in i Minnas slida. När kuken så slaknade låg Minna och Alice och slickade varandra i en 69:a.

Jag kände att jag hade fatt nog så jag smög mig bort från den skyddade viken. Det sista jag såg var hur Alice körde upp sin hand i Minnas vagina.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *