Knullad av min kille och nattportieren!

Det var mörkt och sent. Min kille Anders och jag var på väg hem till hotellet. Vi var på semester i Tunisien. Det hade blivit några glas för mycket denna kväll, båda var vi lite vingliga när vi närmade oss hotellet.

Anders ville hela tiden stanna och kelas och hans högra hand hittade snart in i mina trosor. Snart var hans fingrar lika våta som min fitta. Jag kände hans hårda kuk genom byxorna. Vi var lika kåta båda två.

Snart kom vi fram till vårt lilla hotell. När vi stod där i entrén och väntade fortsatte Anders att smeka mig. Nästan så att jag fick orgasm. Jag lutade mig fram mot disken och kände hur trosorna drogs ner. Jag flämtade och bad att Anders skulle komma.

Knulla mig … Knulla mig

Så kände jag hans hårda och varma kuk mot min stjärt.

– In med den … Nu så…

Jag kände hur den styva kuken gled upp i min våta slida. Det kändes härligt. Sakta drogs kuken fram och åter i min fitta.

Då såg jag att det inte var Anders skor… inte hans byxor!!! Jag böjde mig bakåt och såg nattportieren!!! Det var han som knullade mig! Hela hans ansikte lyste av lycka. Och jag kände hur min orgasm kom smygande och spred sig i hela kroppen.

Sekunderna senare hörde jag hur araben flåsade till hest. Och han sprutade upp hela sin utlösning i min slida. Han pressade sig kvar mot min bakdel. Vi stod stilla en bra stund, tills han hämtat andan. Så började han åter knulla mig. Hans tjocka kuk gled lätt inne i min spermavåta slida. Jag tappade nästan balansen när han stötte. Då knäppte Anders upp sina byxor och tog fram sin kuk och bad mig suga den.

Jag tog den i min mun och sög honom, samtidigt som jag blev knullad bakifrån. Vi gungade rytmiskt och det var enormt skönt. Anders kom nästan genast och hans utlösning kom i min mun.

Så fick jag hålla tag om disken igen. Araben knullade allt snabbare och snart kom han igen. Han flämtade och klämde hårt om min midja. Han sprutade åter igen ut sin utlösning i min slida.

När jag vände mig om stod Anders med ett riktigt stånd igen. Arabens mörkbruna kuk började slakna. Sperman började sakta rinna ner för mina ljumskar.

Jag böjde mig ner och tog upp mina trosor från golvet. Vi fick vår nyckel och kom upp på rummet. Anders fortsatte att knulla mig på rummet. Vi höll på tills vi inte orkade annat än att somna.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *