Förbjuden frukt smakar bäst

Ni vet väl att förbjuden frukt smakar bäst och att sex med risk för upptäckt är skönare än sex i vanliga fall?

Så blev det för mig en varm dag för fyra år sedan, då jag hade varit ute och simmat några längder. Den dagen upptäckte jag att dörren till damernas omklädningsrum stod på vid gavel och att jag skulle passera med full insyn!

Vanligtvis brukar jag inte tjuvtitta, men den här dagen var stranden nästan tom och risken för upptäckt var minimal. Jag måste ta risken.

Jag var praktiskt taget i själva dörröppningen när jag stannade till och kikade in.

Och jag blev belönad, för är möttes mina ögon av en gudomlig syn.

En tjej i 20-årsåldern stod helt naken därinne och smorde in sin kropp med någon kräm. Hon hade långt blont hår som räckte till axlarna och nu föll i kaskader över hennes fasta bröst. En jämn solbränna över hela kroppen gjorde henne ännu sexigare och vackrare.

När jag stirrade på hennes kön i samma blonda färg som håret märkte jag att kuken började bulta längtande. Jag åtrådde henne direkt! Jag hade god lust att bara rusa in till henne och hjälpa till med insmörjningen av krämen, men jag lyckades besinna mig.

Hon smekte sina bröst och samtidigt började hennes tunga spela runt läpparna. Jag blev ännu mera upphetsad och tänkte att hon förmodligen måste höra mitt hjärta banka. Ena handen smög från brösten neråt till fitthåren. Jag stönade antagligen högt när hennes hand mjukt berörde den blonda triangeln. Nu hörde jag att hon själv stönade till av vällust.

Trycket blev nästan outhärdligt i mina byxor och jag stötte till dörren så att den knirrade till. Hon såg upp mot mig och sträckte sig efter ett badlakan på bänken.

Först tänkte jag impulsivt springa därifrån, men jag stod som fastnaglad och stirrade. Till sist bröt hon tystnaden:

– Har du stått där länge?

Jag nickade.

-Kom hit!

Jag lydde. Hon pekade på bänken och jag satte mig.

-Du säger inget, va? Jag skakade på huvudet.

-Blev du tänd på mig?

Hon tittade på mina putande badbyxor.

I nästa sekund var hennes händer framme vid mina byxor och jag kände hur de drogs ner. Med båda händerna fattade hon tag i min styva lem och innan jag hunnit fatta hur, var mina händer kupade runt hennes bröst. Sekunderna därefter kysste jag dem ihärdigt tills hon drog upp mig. Vi slank in i bastun och hon låste dörren. Hon bredde ut badlakanet och la sig på rygg på det med särade ben och blottade helt den ljuvliga fittan.

-Ta mig. Knulla mig! Kör in kuken och ta mig, Knulla mig!

Jag var inte sen att lyda och stötte hårt in min kuk mellan de svullna blygdläpparna. Den mötte inte det minsta motstånd utan gled rätt in i henne. Jag började stöta in och ut, hårt och brutalt och hungrigt. Det dröjde inte länge förrän kuken formligen exploderade och hon skrek ut sin orgasm.

Utmattad sjönk jag ner bredvid henne. Hon satte sig upp och tittade på min utmattade livsledsagare, som nu såg rätt slak ut.

– Ge inte upp än. Jag är fortfarande kvar här, log hon. Hon började runka den mjukt och snart slickade hon den alltmer styvnande lemmen, så att hon kunde suga in den helt i sin mun. Jag hade aldrig varit med om att någon behandlat min kuk så skönt förut. Hon var som en virtuos.

Hon la sig raklång på mig med låren placerade på var sin sida om mitt huvud. Jag började omedelbart slicka rent den spermadrypande fittan. Med ett kraftigt tag runt hennes höfter sög jag in klitoris och började munknulla den. Hon blev helvild av behandlingen och underlivet började röra sig allt snabbare och snabbare. Jag fortsatte slicka och sedan lät jag ett par fingrar dyka in i den vidöppna fittan och jag började fingerknulla henne just som hon kom i en otroligt intensiv orgasm.

När den kom kunde jag själv inte hålla emot, utan kuken sprutade omgång nummer två rätt in i hennes mun. Hon lät den ebba ut helt och fortsatte att suga mig mjukt och försiktigt medan sperman sakta rann ut ur hennes mungipor.

Hon sjönk utmattad ner bredvid mig och vi kysstes för första gången. En lång intensiv kyss, som smakade salt och kåthet. Hela tiden höll hon mjukt handen om kuken och smekte den.

Till sist styvnade jag till för tredje gången. Hon puffade ner mig på rygg och grenslade mig långsamt medan hon styrde in kuken i fittan igen med ett vant handgrepp. Långsamt sjönk hon ner på mig tills jag var helt inne i henne. Så började hon rida. Först långsamt men så småningom allt snabbare och snabbare. Mina händer var överallt på hennes kropp och forskade och smekte.

Hon höll på i nästan tjugo minuter innan det gick för oss båda två ännu en gång. Först då hörde vi att någon stod utanför och bankade på bastudörren.

Snabbt svepte vi in oss i hennes badlakan medan vi kikade efter en flyktväg. Tack och lov fanns det ett fönster och vi fick snabbt upp det och klättrade ut. Och än i dag brukar vi ta ett skönt knull i bastun. Men numera i vår egen.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *