Lyckat partnerbyte med vännerna

Vi hade varit på Grönan den där kvällen då det hände. Det var jag, Björne, Anton och Linnea. Egentligen vår vi rätt less på Grönan allihop, men det finns ju inte så mycket att göra i stan på sommaren, när alla polarna åkt ut till landet och man själv inte har fyllt 20. Tja, då blir det Grönan. Alltid känner man någon som är där och alltid kan man göra av med lite pengar på någon fånig åktur i en karusell.

Jag hade varit ihop med Björne i nästan ett år och vi hade det väl inte sådär jättebra ihop egentligen, men det blir ju lätt en vana. Anton och Linnea hade varit tillsammans ungefär lika länge och var också lite småtrötta på varandra. Men precis innan Grönan stängde hade vi åkt spöktåget och då hade Anton och jag plötsligt hamnat i samma vagn. Jag hade varit tänd på honom rätt länge och när vi satt så där nära varandra i en mörk tunnel, blev jag ännu mer medveten om honom. Linnea och Björne hade minsann också sett lite rödflammiga ut när de kom ut …

Nu satt vi där på båten och sa inte så mycket, då Anton plötsligt föreslog att vi skulle åka och bada. Sagt och gjort. Vi plankade in på Eriksdals­badet och var tysta för att inte påkalla någon uppmärksamhet. Naturligtvis badade vi näck och utan att någon sa någonting blev det så att Anton och jag var för oss själva i ena hörnet av bassängen.

Jag glömde totalt bort de andras existens och plötsligt stod Anton och jag och höll om varandra. Anton har mörka, intensiva ögon och när han tittade på mig, kysste jag honom hungrigt samtidigt. som jag tryckte mitt underliv mot hans. Han hade redan stånd och det var praktfullt. Han smekte mina bröst, han smekte mig mellan benen och kysste min hals och jag blev galen av åtrå. Utan att ägna de andra en tanke viskade jag hest i hans öra att jag skulle dö om han inte omedelbart knullade mig. Han lyfte upp mig på bassängkanten, medan han själv stod kvar i bassängen.

När han lagt upp mina ben på sina axlar, borrade han ner sitt ansikte mellan mina ben. Jag svimmade nästan av upphetsning. Han ömsom slickade, ömsom nafsade på min klitoris, samtidigt som han lät ett finger glida ut och in i min fit­ta. Efter några få minuter upplöstes jag i en våldsam orgasm. Helt utmattad låg jag där utan att få fram ett ljud, medan han kom upp ur vattnet. Han bad mig stå på alla fyra och efter en sekund hade jag hans praktfulla kuk i mig.

Med sköna, kraftiga stötar gjorde han mig än en gång galen av upphetsning och när jag plötsligt kom att tänka på Linnea och Björne fick jag nästa chock. De låg en bit längre bort hopslingrade i en synnerligen njutningsfylld 69:a. Det var länge sedan Björne och jag hade roat oss med sådant, så jag blev mäkta förvånad. Anton började jucka hårdare och efter ett tag vrålade han rätt ut samtidigt som han pumpade sin saft i mig. Himmelska höjder!

Vi la oss ner och tog det lugnt samtidigt som vi roat betraktade våran pojk- respektive flickvän. Märkligt, vi var inte det minsta svartsjuka trots att hela situationen var absurd.

Vi såg när det gick för dem.

Hur Linneas kropp spändes i en båge, samtidigt som Björne tryckte in sin kuk i hennes mun med våldsam kraft. Ett par minuter var de borta från omvärlden, sedan tittade de skamset på oss.

Där låg Anton och jag och nafsade sensuellt på varandras läppar och när vi tittade på varandra alla fyra, brast vi ut i skratt. Här borde naturligtvis den häftiga sexleken mellan oss fyra komma, men riktigt så kåta var vi inte. Vi klädde på oss och lämnade badet. Jag gick hand i hand med Anton och min före detta pojkvän gick tätt sammanslingrad med Linnea.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *