Matilda var min bästis och jag förförde henne

Matilda och jag har varit bästisar i över två år sedan vi började gymnasiet. Vi har haft mycket roligt ihop och till och med delat älskare för några månader sedan. Det var en sak som Matilda hade gjort då som jag inte fick ur mina tankar. Hon hade nämligen, under en kort stund, slickat min fitta när Alex tog mig där bak.

En kort stund ja… för det tog inte lång stund innan jag kom i en våldsam orgasm eftersom det var så underbart skönt att känna Matildas tunga leka i min fitta.

När jag kom till sans igen hade Matilda lagt ”rabarber” på Alex och knullade honom. Men den underbara känslan när Matilda slickade mig satt fast i mitt minne och gnagde.

Ingen kille hade slickat mig så skönt och med sådan känsla.

Känslan av att Matilda kanske gillade tjejsex växte sig allt starkare ju mer jag tänkte på hur hennes tunga hade behandlat mina fittläppar den kvällen. Till slut bestämde jag mig för att det fick bära eller brista. Jag skulle förföra Matilda.

Jag ringde till Matilda en torsdagskväll och frågade om jag fick bjuda på lite mat och lite förfriskningar på lördagseftermiddagen.

– Javisst, vad kul, sa hon, jag kommer vid femtiden.

Hela lördagen gick åt till förberedelser inför Matildas ankomst.

Jag lagade mat som jag visste att hon gillade och ställde champagnen på kylning…

Jag duschade och droppade på mig en tung, sexig parfym och satte på mig de sexigaste kläderna jag hade. Det blev ett tunt, nästan genomskinligt linne, kortkort kjol och en kavaj utanpå linnet. Trosor och behå struntade jag i.

När Matilda sedan klev in genom dörren och jag gick henne till mötes genom hallen tittade hon lite förvånat på mig.

– Gud, vad du är snygg, ska du ut på jakt ikväll Gabriella, sa hon sedan och småskrattade.

– Precis, sa jag och gav henne en lång kram som jag gjorde ”onödigt” lång och närgången med avsikt.

Matilda tittade lite konstigt på mig men sa inget. Vi gick in och satte oss till bords och tiden förflöt under en massa tjatter och stoj. När en av champagneflaskorna var slut var stämningen på topp.

Jag reste mig och satte en ny spellista på Spotify. En lugn och mysig lista som jag visste att Matilda gillade att dansa till.

– Nu vill jag dansa med dig, sa jag sedan till Matilda, som såg minst sagt förvånad ut.

Hon reste sig dock efter en viss tvekan och kom fram till mig.

– Vad vill du egentligen, sa hon och tittade mig i ögonen.

Ur stånd att säga något vettigt slöt jag henne i min famn och började dansa lite trevande.

Det var lite stelt till en början för jag var livrädd för att Matilda skulle protestera och dra sig ur och att jag skulle få stå där och skämmas.

Efter ett par låtar började dansen flyta lite bättre och jag prövade att få Matilda lite närmare mig. Det blev lite stelare under några sekunder men så kom Matilda in i min famn och vi dansade några låtar tätt ihop.

Efter ett tag sköt jag under en långa paus ifrån mig Matilda lite och tog av mig kavajen. Under hade jag bara det väldigt tunna linnet som mina behålösa bröst tydligt syntes igenom. Av kåthet pekade brösten styva och stora mot det tunna tyget.

Matilda tittade länge på mina bröst och såg mig sedan djupt i ögonen och log ett illmarigt leende.

Hon tog av sig sin tjocka tröja och till min glädje såg jag att hennes bröstvårtor också spände mot hennes T-shirt…

Jag tog Matilda i mina armar igen och den här gången behövde jag inte försöka att få henne närmare.

Hon dansade så nära att jag kände värmen från hennes bröst och när jag lite trevande lät min hand glida upp längs hennes rygg kom hon så tätt att jag kände hennes bröstvårtor mot mina bröst. När jag lät min hand smeka hennes nacke tryckte hon sig emot mig med en djup suck och sa:

– Det var jag som var villebrådet eller hur Gabriella?

Jag sa ingenting utan lät min hand ta tag i Matildas hår och drog hennes huvud lite tillbaka så att jag kom åt att kyssa henne. Det var som att tända eld på en krutdurk.

Matilda kysstes så intensivt och krävande att jag blev förvånad. Vi kysstes en stund för att sedan hämta luft. Vi stod och bara såg varandra i ögonen en lång stund. Sedan tog jag tag i Matildas T-shirt och drog den av henne och blottade hennes sköna bröst för mina kåta ögon.

Jag böjde mig fram och smakade på en bröstvårta, något som fick Matilda att stöna högt. Jag slickade hennes bägge bröstvårtor en stund för att sedan knäfalla framför henne och knäppa upp henne kjol.

Jag fick upp knapparna och när kjolen ramlade ner drog jag efter andan. Matilda hade inga trosor på sig och hennes stora blygdläppar var alldeles våta.

Jag lät ett finger glida längs fittläpparna, något som fick Matilda att stöna högt. Jag lät fingret glida några gånger upp och ner längs den savande fittan och Matilda började att bli darrig i benen.

När jag lät ett finger glida in i fittan, stönade hon djupt nere i halsen.

-Pulla mig Gabriella, gör så att det går för mig!

Jag lät mitt finger följas av ett till och stönandet började övergå i ett högt gnyende.

När jag sedan lät det tredje fingret komma in i fittan, började Matildas fitta rytmiskt dra ihop sig runt mina fingrar.

Efter några sekunder kom hon i en våldsam orgasm som fick oss att ramla ihop i en hög på golvet under Matildas höga orgasmrop.

Vi låg en lång stund och bara höll om varandra, sedan kysste Matilda mig och sa:

Nu ska jag göra det skönt för dig.

Hon drog av mig det tunna linnet och började smeka mina stora bröst. När hon smekt dem ett tag övergick hon till att slicka och småbita i mina känsliga bröstvårtor vilket fick mig att gny av kåthet.

Matildas händer gav sig iväg ut på upptäcktsfärd över min glödheta kropp och när hon förde upp en hand under min korta kjol började jag darra i hela kroppen. När hennes händer försiktigt strök över min savande fitta gick det för mig.

Jag slog benen om Matildas hand och juckade emot fingrarna som om de var en kuk.

När jag lugnat ner mig lite, tog Matilda av mig kjolen och sedan gick vi nakna in i sovrummet, för vid det här laget var vi helkåta och nyfikna på varandra bägge två. Vid sängkanten stod vi först och bara tittade på varandra.

Jag konstaterade att Matilda hade något mindre bröst än mig själv men de var läckert formade, med uppnosiga bröstvårtor som nu stod rakt ut och bevisade hennes kåthet.

Mellan hennes ben syntes hennes stora kåtglansiga blygdläppar tydligt då Matilda var helrakad. Längre hann jag inte förrän Matilda tog mig i sina armar och gav mig en lång, het kyss. Hennes händer började åter gå på upptäcktsfärd över min kropp. Denna gång började hon smeka min rygg och nacke, för att sedan låta bägge händerna sakta smeka min stjärt, men nu mer krävande och den andra handen lät hon sakta vandra runt mot framsidan.

När Matilda sakta lade handen på min kokheta fitta klarade jag inte av att stå längre, utan sjönk med darrande ben ner på sängkanten. Matilda följde efter utan att tappa taget mellan mina ben och smekte mig nu krävande längs mina såphala fittläppar. När hon lät två fingrar glida in i fittan kom jag igen. Matilda höll handen kvar mellan mina ben under min orgasm.

När den ebbat ut började hon sakta jucka med fingrarna i min fitta igen. Det var underbart skönt att känna hennes fingrar sakta glida in och ut i min fitta, men det var ju hennes tunga jag längtade efter. Jag föreslog att vi skulle pröva på en 69:a och Matilda var genast med på noterna. Hon kröp över mig och äntligen kände jag Matildas underbara tunga mot mina fittläppar igen.

Hon lät sin tunga glida längs fittläpparna några gånger upp och ner för att sedan med tungan tränga djupare och djupare in mellan dem. Tungan dansade runt på ett otroligt upphetsande sätt och gjorde mig kåtare än jag någonsin varit förut. Jag hade väldigt svårt att koncentrera mig på att göra det skönt för Matilda, men eftersom hon oroligt rörde på sin fitta fram och tillbaka måste jag ha träffat lite rätt i varje fall.

När Matilda efter en stund började slicka på min klitoris kände jag att det snart var dags igen. När hon sedan lät ett finger tränga in i det bakre hålet kände jag hur allt bara exploderade i ett rött töcken och jag svävade iväg ut i ingenting. Jag vaknade till av att Matilda stod på knä bredvid mig och ruskade på mig och frågade hur det var fatt. Jag drog ner henne i min famn och talade om för henne att hon just gett mig den längsta och skönaste orgasm jag någonsin haft.

Sedan låg vi och höll om varandra tills vi somnade.

 

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *