Vi ville båda och nu är hon min

Jag satt på mitt hotellrum och rättade skrivningar som kursdeltagarna med möda avklarat. I den här kursen som jag var ledare för fanns bland annat en ung tjej. Redan från första stund fastnade jag för henne. Celine som hon hette hade fått små tips av mig under skrivningen och det var hon som nu knackade på min dörr.

– Jag ville bara tacka dig för att du var så bussig mot mig vid skrivningen. Hur gick det, klarade jag mig? Då jag förklarade för henne att även utan min hjälp med de två frågorna så hade hon klarat sig med bred marginal.

Hon sjönk lättad ner på min säng och jag frågade om jag fick bjuda på en drink vilket hon tackade ja till, hon började under tiden vi drack berätta lite om sig själv.

Jag fyllde på våra tomma glas och slog mig ned på sängen bredvid henne, när jag la armen om hennes hals och kysste henne besvarade hon girigt min kyss. När jag vidrörde hennes små fasta bröst skruvade hon lite på sig och hennes kyssar blev intensivare. Då jag började knäppa upp knapparna i hennes blus tryckte hon sig hårdare emot mig.

Jag hade snart frigjort hennes små bröst och när jag började massera vårtorna suckade hon djupt. Jag frigjorde mig från hennes kyssar för att suga på hennes bröst och mina kyssar fortsatte upp mot hennes hals. Nu hade jag kåtat upp mig själv ordentligt med påföljd att jag hade ett präktigt stånd. Jag drog ned dragkedjan i hennes jeans, knäppte upp bältet, min hand letade sig snabbt under hennes trosa fram till hennes håriga buske.

Något motstånd gjorde hon inte. Min hand och mina fingrar började smeka hennes blygdläppar. Hon var helt våt. Mitt finger trängde in i henne där jag snart hittade hennes styva kittlare som jag började massera.

Hennes andhämtning kom nu stötvis och hon började småjucka lite, min andra hand kramade hennes bröst. Hennes rörelser blev intensivare och jag anade att hon var nära sin orgasm. Den kom också under hennes stönanden och hela hennes lilla kropp genomfors av ryckningar.

– Jag vill knulla dig, men om du inte vill så skall du säga ifrån. Då respekterar jag det.

– Du får inte tycka illa om mig för att jag släpper till så här på en gång men även jag vill ligga med dig.

Hon steg upp och började klä av sig. Själv var jag inte sen att få av mina och när hon såg min ståndare tog hon tag i den, slog armarna om min hals och kysste mig.

Efter att ha tagit av överkastet och täcket la vi oss på sängen. Celine såg så liten och späd ut där hon låg med särade ben redo att ta emot min kuk. Den gled lätt in till en början. men sedan började det ta emot, eftersom hon var så trång började jag fundera om hon var oskuld.

Jag gjorde lite hårdare stötar men då började hon jämra sig. På min fråga om det var första gången nickade hon bara till svar. Kuken var halvvägs inne där det var motstånd och jag drog sakta ut den igen så bara ollonet var kvar i hennes trånga fitta. Sakta lät jag den åter glida in, fittan klämde skönt om kuken och hon började göra små motjuck. Hennes andhämtning kom stötvis nu med samma beteende som då hon tidigare fick sin orgasm. Själv kände jag hur det började pirra varför mina stötar mot hennes mödomshinna blev hårdare.

Nu började hon skruva sig, hennes motjuck blev hårdare och just som jag tänkte ge mödomshinnan nådestöten kom hon i en våldsam orgasm. Hon kom just i ett väldigt motjuck i samma stund som jag hade tänkt tränga igenom hinnan. Hon stönade högt och när kuken åkte i botten skrek hon till medan hennes rotation med underlivet och jucken fortsatte alltmedan hon rosslade högt.

Då kunde jag inte hålla tillbaka mitt sprut utan jag tömde hela min sats i hennes inre. För varje våg som sköljde in i henne så kved hon. Eftersom jag fortfarande hade ett präktigt stånd så fortsatte jag att knulla med långa stötar. Till en början låg hon helt stilla men efter stund så kom hon mig tillmötes med härliga motjuck.

Efter en stund hade vi knullat oss fram till en gemensam utlösning, hon slog benen om min rygg samtidigt som jag kände hur hennes fittmuskler sög åt sig kuken. Men nu hade min kuk fått nog och jag drog sakta ut den, hon slog armarna om min hals och rullade över mig under ivrigt kyssande.

-Oj, så skönt det var. Jag knappt att du tog min oskuld för jag fick samtidigt min orgasm. När du lät din sats spruta i mig kändes det så skönt.

Det blev många härliga knull den natten och de följande nätterna. Ofta under kursen möttes våra ögon, hon blinkade och hela hon glittrade.

När vi skiljdes dröjde hon medvetet kvar tills de andra hade lämnat lokalen. Vi möttes i lång kyss med löfte om att höra av varandra. Något barn bli inte av vår kärleksnatt. De kom senare. Närmare bestämt fyra. Men då var hon min fru och fortfarande har vi det lika skönt tillsammans.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *