Jag fick älska med två tjejer

För några år sedan hände något som fick mig att totalt ändra uppfattning när det gäller kärlek mellan två tjejer. Jag hoppas att det jag nu ska berätta kan få några andra läsare att också tänka om. Det hände när jag vikarierade som lärare i en liten stad i Norrland. På samma skola fanns två blivande lärarinnor som gjorde sin praktiktermin. Det utvecklade sig snabbt till en fin och naturlig vänskap mellan oss.

Annika var mörk och mycket öppen till sättet. Maria var ljusare och lite mer inbunden. Båda var mycket söta och trevliga att umgås med. Mitt vikariat slutade i februari och den sista veckan var fruktansvärt deprimerande. På torsdagen promenerade vi som vanligt till torpet där flickorna bodde. Det var vemodigt att gå genom den knarrande snön och veta att för varje steg försvann en liten bit av den lilla tid vi hade kvar tillsammans.

Jag gjorde upp en eld i spisen och Maria och Annika kokade te och bredde smörgåsar. Efter fikat dåsade vi i den sköna värmen. Jag själv nedsjunken i en fåtölj, Annika på magen i deras dubbelsäng och Maria sittande framför spisen. Plötsligt såg Maria upp på mig. Djupt in i ögonen och sedan sade hon lågt:

– Om du vill så får du gärna ligga med oss.

– Oss . . . du menar bägge två, sade jag förvirrat och kände hur paniken kom rusande.

Hon nickade och jag stammade:

– Det är inte det att jag inte vill, men jag vet inte om jag klarar av det.

Hon log mot mig och viskade:

– Vi hjälper dig. Kom nu, sa Maria och tog min hand och ledde mig till sängen.

Vi klädde av varandra i skenet från brasan och några fladdrande stearinljus som gjorde flickornas kroppar övernaturligt sköna och åtråvärda. Annikas bröst var små och fasta med mörka bröstvårtor. I armhålorna hade hon mörkt hår och hennes könshår var svart lockigt. Maria var lite rundare och en aning tonårsaktigt stora, mjuka bröst, lite rundare mage och en fjunig fitta.

Annika kysste mig mjuk eggande medan Maria strök mig mellan ljumskarna. När hon kände min upphetsning blötte hon ett finger i munnen och började varsamt smeka mitt kukollon. Upplevelsen var så intensivt sensuell att jag flöt bort i ett overkligt töcken. Allt var som en dröm.

I ena ögonblicket låg jag med ansiktet begravt i Annikas sträva buske och kände den syrliga smaken när jag lät tungan glida fram och tillbaka i den blöta skåran. Hennes magmuskler spändes och benen klämde hårt kring mitt huvud. Hon pressade flämtande Marias huvud mot sina bröst och så ryckte hon till när hon kom i en lång, sugande och härlig orgasm innan hon föll ihop, som avsvimmad.

I nästa ögonblick låg Maria över mig. Hennes bröstvårtor strök mot mig när hon sakta höjde och sänkte sig. Jag kände det som om jag höll på att försvinna in i henne. Långt in i hennes fuktiga, varma, djupa pulserande öppning. Så tömdes jag i henne och domnade bort.

När jag kom till sans igen såg jag att Annika och Maria låg med benen inkilade mellan varandra och smektes. Allt de gjorde var så självklart och så fint. Det var som om deras kroppar hade vuxit ihop till en enda. Med mjuka, våta tungor och kupiga handflator och snabba fingertoppar hjälpte de fram varandra till orgasm efter orgasm.

Naturligtvis blev jag upphetsad på nytt av deras lek och när Annika låg på knä med huvudet mellan Marias lår gled jag in i henne. Hon flämtade till och tryckte sig stönande bakåt mol mig. Försiktigt smekte jag den yttersta spetsen av hennes kittlare som jag sett Maria göra.

Varligt började jag pumpa in och ut i henne. Synen av de båda tjejerna och min glänsande kuk som allt snabbare gled in och ut i Annikas välsmorda grotta tog nästan andan ur mig.

– Nu… NUU . . . NUU, tjöt Annika.

De kom samtidigt, ömt omslingrade och snyftande. Maria tog mitt ollon i sin mun. Det gick inte många sekunder förrän explosionen kom. Det var som om Maria sög ut all kraft ur mig tillsammans med sperman.

Dagen efter skildes vi för gott. Jag kommer aldrig att glömma min underbara upplevelse tillsammans med dem.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *