Rebecka var en härlig milf

Klockan var strax efter ett och jag hade precis delat ut mitt sista brev för dagen. Det var fredag och helgen låg för mina fötter. Jag skulle precis hoppa på cykeln då jag hörde någon ropa på mig och jag vände mig om för att se vem det var. Det var Rebecka, en ung mamma i 35-årsåldern som var nyskild och just hade flyttat in i området.

Jag kunde inte låta bli att lägga märke till hennes kropp, som hon nu visade upp i bara bikinin då hon kom springande emot mig. Jag stannade upp och frågade henne vad det var hon ville och hon svarade med att ge mig lite post som jag lagt i fel brevlåda och sa sedan:

-Jag heter väl inte Arne heller och skrattade lite tyst för sig själv medan hon vände sig om för att gå hem igen. Jag tackade snällt och medan hon gick tillbaka till huset passade jag på att spana in hennes välsvarvade rumpa och drömde mig bort för ett ögonblick. Tänk att få sätta kuken i henne, var i stort sett det enda jag kom fram till innan jag satte mig på cykeln för att cykla tillbaka till kontoret. Men jag kunde inte sluta att tänka på Rebecka och hennes fina kropp.

Helgen kom och nu var det äntligen dags för fest. En liten förfest för att sedan gå ner till den lokala puben och sätta sig och ta en öl.

När vi väl kom fram och satte oss ner såg jag att kvinnan jag fantiserat om hela dagen satt i baren och drack en öl helt ensam. Lite full som jag var stapplade jag mig fram för att prata lite. Jag knackade henne lätt på axeln och frågade om jag fick sätta mig ner en stund. Rebecka svarade snällt att det var okej och undrade sedan vem jag var.

Hon kände tydligen inte igen mig utan min postcykel, så jag svarade att det var jag som delade ut hennes post och påminde henne om vårt lilla möte dagen innan. Hon skrattade lite försiktigt och sa sedan lite retsamt:

– Ja, just det, men tyvärr kan jag inte se din fina häck härifrån.

Jag förstod genast att hon spanat in mig precis som jag spanat in henne och tanken på att Rebecka kanske fantiserat om mig när hon onanerade, fick min penis att svullna till sin fulla längd i brallan.

Jag svarade med att säga att hon hade en fin rumpa hon med och lade till att hon hade ett par fina bröst som jag mer än gärna skulle vilja få klämma på.

– Du går rakt på sak du, sa hon med ett leende och frågade mig om jag ville följa med in på toaletten.

Jag tog hennes hand och hon ledde mig i riktning mot toaletterna, samtidigt som hon började smeka min kuk utanpå byxan vilket gjorde att jag i min tur började smeka hennes fina röv med min hand samtidigt som jag kysste hennes nacke och hals.

Rebecka slet upp dörren och innan jag hunnit stänga eller låsa satt hon på knä och sög på min stora kuk. Efter ett tag frågade hon om jag hade kondom, vilket jag naturligtvis glömt, varpå hon berättade att hon inte vågade ha sex utan kondom på grund av risken att få ännu ett barn, och jag förklarade att jag förstod, och sedan lämnade vi toaletten lite besvikna.

Vi satt sedan och pratade hela kvällen, och innan vi sa adjö gav hon mig en stor blöt tungkyss till god natt och sa lite retfullt att vi skulle fortsätta där vi slutade på måndag.

Hela söndagen gick jag och tänkte på Rebecka, och jag bara undrade hur det skulle bli på måndag och om hon verkligen menat vad hon sagt. I alla fall blev det måndag och bara för att vara på den säkra sidan hade jag köpt kondomer dagen innan som jag nu hade tagit med mig.

När jag var klar med min runda parkerade jag cykeln och gick framtill Rebeckas hus för att se om hon var hemma. Det var ingen som öppnade när jag ringde på och jag började tro att hon kanske bara hade skojat om det hon sagt på lördagen. Precis innan jag skulle därifrån hörde jag lite oljud ifrån trädgården, så jag bestämde för att kolla om hon kanske låg och solade. När jag kom runt hörnet fick jag en glad överraskning.

Där låg Rebecka helt naken visade upp hela sin underbara sexiga kropp. Jag kunde se att hennes mus var helt renrakad, förutom en liten tuss strax ovanför klitoris och att hennes bröst var fasta och fina, för de stod i sett rakt upp med stora bröstvårtor omringade av lagom stora vårtgårdar.

Jag smög försiktigt fram för att överraska henne och väl framme satte jag mig på huk framför hennes särade ben för att ta mig en närmare titt på hennes härliga fitta. Jag sträckte ut min tunga när Rebecka plötsligt överraskade mig genom att tag i mitt hår och pressa ansiktet mot hennes våta sköte.

– Jag låg och väntade på dig, sa hon med ett leende på läpparna samtidigt som jag slickade i mig alla hennes safter.

Hennes vagina smakade underbart och jag gjorde mitt absolut bästa för att ge Rebecka så skön oralsex som möjligt.

Min teknik var väl prövad och hade funkat på en hel del andra kvinnor och jag kunde både känna och höra att hon njöt av varje sekund då hon drog i mitt hår samtidigt som hon stönade högt.

– Slicka min sköna fitta, sluta inte, sluta inte, slicka min fitta…

Jag gjorde som hon sa och delade på hennes blygdläppar med min tunga för att sedan låta två fingrar glida in i hennes fitta samtidigt som jag lät min tunga bearbeta hennes stora klitoris. Hennes fittsafter riktigt rann om hennes sköna mus och jag lät min tunga slicka i sig alla hennes safter.

– Fortsätt knulla min mus med dina härliga fingrar tills jag kommer, sa hon med ett långt stön.

Jag gjorde som hon sa och knullade henne snabbare och snabbare samtidigt som jag sög och bet försiktigt på hennes klitoris och till slut kunde Rebecka inte stå emot, utan hela hennes kropp började skaka i spasmer.

Hon tog tag i mitt hår och drog bort mitt ansikte från hennes våta fitta och sa åt mig att sätta mig ner och bara njuta. Hon satte sig på knä framför mig och började långsamt knäppa upp mina byxor tills hon äntligen släppte loss min stora, hårda kuk.

Den fullkomligt hoppade ut ur byxan och ställde sig i givakt varpå Rebecka greppade tag om den och tryckte in den i sin mun.

Känslan av hennes varma, sköna mun runt min hammare gjorde mig helt galen. Hon sög den hårt och snabbt samtidigt som hon smekte och klämde på mina rakade pungkulor. Då och då lät hon tungan glida över mina kulor samtidigt som hon runkade av mig och smekte mitt ollon med sina händer.

Gång på gång slickade hon och nafsade på mitt ollon och precis när jag var som närmast att komma slutade hon plötsligt och sa bestämt:

– Du får inte komma än, först ska min fitta få knulla din kuk sönder och samman.

Jag tog fram en kondom ur fickan och gav till Rebecka då hon utbrast i skratt varpå hon snabbt öppnade förpackningen och slet upp en kondom för att sedan rulla på den med sin mun.

– Knulla mig! sa hon.

Jag väntade inte längre utan lade henne ner på rygg och lade upp hennes ben på mina axlar och tryckte sedan försiktigt in min bultande kuk i hennes varma sköte. Hennes fitta var tajt och fin och hade nog inte fått kuk på ett bra tag innan jag körde in min påle.

Hon stönade högt och sa åt mig att pumpa fortare och fortare för det kändes så skönt. Jag pumpade hårdare och snabbare samtidigt som jag försökte klämma och nypa hennes nu stenhårda bröstvårtor som stod rätt upp i luften.

Jag lade hennes ben åt sidan och lutade mig fram för att kyssa henne med min tunga och för att få slicka och suga på hennes stora pattar.

– Sug på mina stora pattar, bit på mina vårtor, jag älskar att känna din stora kuk i min fitta, sluta aldrig att knulla mig, stönade Rebecka medan jag pumpade henne för allt vad jag var värd.

Med en snabb rullning låg jag plötsligt på rygg med Rebecka sittande på min stora påle. Hon log mot mig och frågade om jag någonsin hade blivit riktigt knullad. Jag svarade att jag aldrig haft en sådan vacker kvinna sittande på min kuk.

Rebecka bad mig smeka hennes bröst samtidigt som hon red mig, och jag gjorde som hon sa. Hon började försiktigt rida min påle. Hela vägen upp och hela vägen ner snabbare och snabbare och till slut kunde jag inte hålla mig längre och förvarnade henne om att det snart skulle gå för mig.

Hon svarade med att hoppa av min kuk, slet av kondomen och började suga och runka min hårda kuk.

– Spruta mig i munnen, jag vill smaka din sperma!

Sagt och gjort, hon fick smaka hela min sats.

Gång på gång sprutade jag min säd i hennes mun och hon svalde allt för att sedan slicka ren min kuk från det sista hon klämde ut från min pung.

Vi låg kvar en stund och pratade och smekte varandra tills jag var tvungen att gå. Jag tackade ödmjukast med ett kärleksbrev som jag lade med i hennes post nästa dag, och hon svarade genom att knulla mig varje dag i två månader.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *