Privatläraren tog min oskuld

Mitt första samlag var också mitt bästa, när jag blev förförd av en 37-årig man som skulle träna mig i simning under sommaren. Själv var jag 18 år, men hade aldrig legat med en pojke.

Vi skulle dricka kaffe och jag skulle plugga lite simning. Jag antar att han direkt märkte att jag var helt oerfaren när det gällde sexualitet.

Vi satt emot varandra och han hade bara ett par tajta shorts på sig. Jag kunde se dom muskulösa låren och ana det maffiga som hängde innanför Linus byxor. Ganska snart fick jag svårt att koncentrera mig på pluggandet. Jag märkte också att Linus kastade små nyfikna blickar mot mina lår under den kortkorta kjolen. Utan att jag kunde hjälpa det särade jag på benen så att han såg mina minimala svarta trosor som började bli våta av min upphetsning.

Plötsligt kunde vi inte slita blickarna från varandras ansikten. Vi satt som förstenade och bara såg på varandra. Sen reste sig Linus och skulle hämta en ny bok om simning. Jag stirrade på hans kuk som stod innanför shortsen. Nu kunde han inte dölja att han var kåt på mig. Själv skalv jag av kåthet och det rann nedför låren på mig.

– Ojdå, sa jag till Linus.

Nu får vi koncentrera oss på att läsa och inget annat.

– Du har så fina lår, sa han. Har du någonsin legat med en kille?

Jag rodnade och erkände att jag var oskuld.

Då reste sig Linus och kom fram till mig. Han stod med kuken mitt för mitt ansikte och la mina händer på sina stjärthalvor. Jag darrade när jag började smeka hans spända stjärtmuskler och tryckte ansiktet mot kuken innanför shortsen. Jag var så kåt att han fick göra vad han ville med mig. Och det gjorde han. Föll på knä och kysste min fit­ta genom trosorna. Jag reste mig upp och drog av mig tröjan och kjolen, sen stod jag i bara mina spetstrosor. Linus såg ut som han skulle tappa ögonen, men jag bad honom ta av sig naken och det behövde jag inte be om två gånger, Jag drog av trosorna och gick fram och tryckte underlivet mot hans hårda kuk, gned den mot fittan och kände hur den nästan kom in i mig. Då drog jag med honom till sängen. Jag höll på att svimma av kåthet och la mig med benen vitt isär så att han bara behövde nosa på fittan ett par sekunder för att den skulle kunna glida in och fylla hela hålet.

– Knulla mig försiktigt, bad jag.

Linus lärde mig långsamt och bestämt hur man skulle knulla och jag var i sjunde himlen varje gång hans stora, samtidigt lena och hårda kuk ­fyllde hålet. När det gick tror jag nästan att jag svimmade ett par sekunder. Det var fantastiskt att uppleva det så när jag var 18 år och oskuld.

Sen blev det många, sköna privatlektioner för oss.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

2 kommentarer

  1. Varför spara på något så skönt som en fullbordad orgasm den förbrukade ju inte!! Blir bara bättre och bättre!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *