Härlig ormgrop med annat par och tre eldiga italienare

För två år sedan var min man och jag tillsammans med ett par av våra bästa vänner på semester i Italien. En enorm badstrand på ena sidan och vårt lägenhetshotell med gångavstånd till badet.

Otaliga restauranger, barer och nattklubbar. Kvällarna blev sena och ibland ganska blöta.

Clara och jag är blondiner och det var mycket uppskattat av den inhemska manliga befolkningen. Vi fick knappt vara ifred på kvällarna från flirtiga italienare.

En kväll när vi var ute på en nattklubb började Clara spexa lite med de efterhängsna italienarna. Snart hade vi tre mycket efterhängsna runt vårt bord. Clara började så smått provocera både sin man och kanske min? Hon talade om “italienska hingstar” och “eldiga italienare”.

De frågade hennes man, Henke, rent ut:

-Vill du ha honom mellan benen?

-Vad säger du om jag svarar ja?

-OK! Visst, om du tror de är så bra så!

Det blev tyst en stund. Så bestämde vi oss för att gå, alla sju.

Vi var nog lite runda under fötterna allihop och när vi kom upp till Clara och Henkes lägenhet sa Henke till sin fru:

-Kom igen nu! Här har du chansen med några eldiga italienare.

Lite trevande börjar Clara knäppa upp sin blus och när italienarna får se hennes bröst är två snabbt framme och börjar smeka och kyssa dem. Helt ogenerat börjar de klä av både Clara och sig själva. De var brunbrända och håriga över hela kroppen. Clara blev allt fnittrigare och kläderna åkte av. Vi övriga stod tysta och tittade på.

Det började krypa i min egen kropp och det blev allt varmare i mitt sköte. Sakta lät jag min hand glida över Fabian, min mans, byxor. Hans kuk hade styvnat och var redan hård. Vi tittade på varandra, han blinkande med ena ögat. Det var signalen för mig. Jag började också knäppa upp min blus och genast hade jag en av italienarna som hjälpte mig.

Jag tittade på Fabian när italienaren började slicka på min ena bröstvårta. Hans sträva tunga kändes skön och min bröstvårta hårdnade.

Så hördes skratt från sängen. Där låg nu Clara naken med en italienare på varje sida. När jag såg deras kukar stå rakt ut kände jag hur kåt jag själv blivit. Jag stod och tittade på och märkte inte att jag var naken förrän jag kände en tungspets mellan mina blygdläppar. Det var Fabian som stod på knä och slickade mig. Jag tittade bara fascinerat på Clara i sängen. Hon saxade sina ben runt italienarens rygg och hans kuk gled ut och in i hennes sköte. Det tog en kort stund innan han kom och hängde över Clara. Hon stönade högt när hon märkte att italienaren fick utlösning och hennes ben låstes hårt om hans rygg.

– Kom du nu, sa Clara och pekade på sängen.

Jag kröp upp bredvid.

-Vilka brunstiga hingstar, viskade hon i mitt öra.

Min blick gick mot Fabian och Henke. De hade också börjat klä av sig. Då kom en av killarna och tog tag om mina ben, sa några kärleksramsor på italienska och böjde sig sakta ner. Hans stora kuk pressades sakta in. Jag tittade in i hans bruna ögon och njöt. När han var längst inne blev han stilla. Mina fittmuskler kunde känna varje åder av hans stora kuk. Så sakta började han jucka och sticka mina bröstvårtor. Visst kunde han och visste hur en kvinna ville bli tagen. Nu stod Fabian intill, vi tittade på varandra.

-Jag är så kåt, viskade jag. Han bara log…

Clara var redan igång med sin andra. De stönade och kysstes, så tittade hon på mig:

-Dom kan knulla! Det är bättre med en hingst mellan benen än 10 i hagen, skrattade hon.

Min italienare arbetade allt intensivare och han klämde på mina skinkor. Hans bröstkorg var alldeles hårig.

Så lutade han sig framåt för att komma ännu längre in i mig. Och i ett par krampaktiga ryckning pulserade hans utlösning in i min fitta.

– Ja, ja… spruta… stönade jag nästan okontrollerat. Skönt… vilken känsla!

Jag kände hans varma andning mot min hals och vilket leende som kom på hans läppar. Sakta drog han ut sin kuk. Jag ville känna den i min hand. Den var varm, tjock och kletig. Så böjde jag mig lite fram och när jag klämde på hans kuk kom några droppar vit säd ur ollonet. Jag gned dom mot mina blygdläppar och sa högt:

-Vilken skön kuk!

Intill låg Clara och stönade belåtet hennes andra italienare var också klar och nu var hennes Henke på tur.

– Knulla mig Henke, ta mig… bad hon sin man, som genast var framme mellan hennes ben.

– Är du min lilla kåta fru? väste Henke. Clara bara nickade till svar.

Jag tittade på min Fabian och samtidigt lyfte en av italienarna upp mig så att jag sjönk ner över hans kuk. Han stötte med underkroppen och hans kuk letade sig upp i min fitta. Jag pressade mig ner över hans kuk. Fabian stod intill.

– Kom så ska jag suga dig.

Han tog två steg fram till sängen. Min tunga började slicka över ollonet och snart var halva kuken i min mun. Jag sög och smekte hans kuk.

Då flämtade han till under mig, spände sin kropp i en båge och sköt hela spermasatsen långt upp i min fitta. Då hörde jag Clara bakom mig.

-Nu kommer han… nu sprutar han i henne! Jag tittade upp på Fabian.

-Kom du också. Han tog själv tag om kuken och runkade fram sin utlösning som sprutade ut över mina bröst.

Sen blev det en enda ormgrop. Den ena efter den andra var framme och knullade Clara och mig. Två gånger var Henke framme och knullade mig och jag njöt så hela tiden. Men det kändes lite att se Fabian och Clara älska. Då kom lite av min svartsjuka fram. Jag ville ha honom för mig själv men Fabian sa att han visst inte alls kände av någon svartsjuka. Fast jag undrar allt?!

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.