Härlig tjejsex med min gamla klasskompis

Aldrig hade jag trott att jag skulle finna kärlek och erotik i en gammal klasskompis när jag ringde Agnes för att bjuda henne på fika. Vi hade bara träffats på stan sedan skolan och jag tyckte det var dags för lite skvaller.

Hon kom som vi hade bestämt på kvällen, min kille var på kurs. Gud, vad hon var fin i sitt långa ljusa hår som låg en bit över hennes axlar. Agnes röda klänning visade kroppens alla former.

Aldrig tidigare hade jag haft den känslan i kroppen, för den varma kram jag fick gav mig en pirrande ilning av förväntan i hela kroppen. Vi stod kvar en stund i varandras armar. Jag kunde känna hennes händer smeka min rygg. När hon gav mig en kyss på halsen kände jag lusten stiga i mig.

Vi gick hand i hand till soffan där fikat stod. Vi började prata om allt möjligt men jag kände att det inte var det jag ville få ut av den har kvällen.

Mina ögon hade börjat granska hennes kropp. Hon satt med benen i kors och jag kunde se hennes ben långt upp under klänningen.

Plötsligt kände jag mig iakttagen. Agnes tog min hand och la den på det lår jag nyss tittat på och sa:

– Jag tror att vi har mycket gemensamt som vi kan ge varandra.

Hennes hand gled smekande upp under min svarta, snäva kjol. Agnes ögon trånade av längtan och jag kände en värme jag aldrig tidigare känt.

Jag började smeka hennes bröst, vårtan var hård och styv av åtrå.

Jag var nu sugen på att möta hennes tunga i en lång, het kyss.

Vi ställde oss upp och smekte av varandra kläderna. Hur länge vi stod och smekte varandra över hela kroppen vet jag inte. Vi gick kramandes in i sovrummet. Agnes la mig varsamt ner på rygg. Jag blundade och njöt när jag kände hennes läppar och tunga kyssa min nu ömmande bröstvårta.

Jag lät min hand glida ner till hennes ljuva sköte. När jag kände hennes sköte under min hand kved jag till av förtjusning. Hon var slätrakad. Jag lät mitt långfinger glida in i hennes våta skåra, hon gav ifrån sig en djupa suckar av vällust. Hon började att kyssa min mage och lät tungan virvla runt naveln.

Min längtan var nu nästan outhärdlig.

Hennes huvud sänktes ner mot mitt väntande sköte, nu äntligen tänkte jag. Men hennes tunga suckade allt runt omkring. Agnes tittade upp, hon såg min nästan hysteriska min, hon log och böjde sedan ner sitt ansikte.

När jag kände tungan glida ända ner från anus till klitoris svartnade det för mig. Hon slickade mig så skönt att jag varken kunde eller ville hålla tillbaka min orgasm.

Efter en lång kram vände hon sig om så att hennes våta, släta, sköte kom över mitt ansikte. Hennes tunga fortsatte att tillfredsställa min heta fitta.

Agnes sköte var nu glansigt av fukt. Min tunga letade sig fram till hennes klitoris. Hon började att vibrera av in nu så ivriga tunga. Att det kunde var så skönt och smaka så gott att slicka en fitta hade jag ingen aning om.

Vi förenades i en så intensiv orgasm att jag aldrig tidigare upplevt dess like.

Efter att ha legat och kysst och kramat varandra tog vi en lång dusch där vi tvålade in varandras nakna mjuka kroppar.

I dörren ut bestämde vi att vi skulle träffas igen.

Sedan dess träffas vi lika ofta på två som tre och det är ett äventyr för sig vill jag lova.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

En kommentar

  1. Ett sådant kärleksbekymmer är mer upphetsande än en penetration av en kuk. Min kuk blev Stenstyv!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.