Vårt första partnerbyte med ett äldre par

Jag är en tjej på 28 år. Min sambo Peter, 29 år, brukar surfa på porrsidor och det gör jag också.

Vi var båda sugna på att sätta in en annons för att söka en knullkontakt som vi kunde knulla med men det blev inte av. För några månader sedan hittade vi en annons där ett moget par sökte ett yngre par för partnerbyte. Jag tyckte att det lät spännande. Vi hade pratat om det ett tag, men mer hade det inte blivit.

Peter nappade genast på idén. Vi satte oss ner och skrev ett svar. Det tog någon månad, vi hade nästan gett upp hoppet om att få svar, när det plötsligt damp ner ett mail en onsdag.

Det var paret som hade annonserat. De hette Silla och Ola. De bodde tyvärr ganska långt ifrån oss, men nu skulle de ner till Göteborg denna helg och de skrev och frågade om det passade att de kom och hälsade på oss på lördagen.

Vi hade lovat bort oss, men vi bestämde oss för att ge återbud till dem och istället gick Peter och ringde till Ola och Silla och sa att vi gärna ville träffa dem på lördagen.

Det blev ett ganska långt samtal. När Peter kom tillbaka sa han att det var bestämt.

Vi gick och la oss och småkelade lite. Det skulle bli väldigt spännande. Jag hade inte knullat med någon annan än Peter sen vi träffades och så vitt jag vet så har inte han heller haft någon annan. Vi låg och fantiserade om vad om kunde tänkas hända till helgen och det kåtade upp oss så vi kastade oss över varandra och hade ett intensivt och häftigt knull.

När lördagen kom duschade vi länge och tvålade in varandra. Vi kunde inte vänta till kvällen, vi var tvungna att ha oss ett nummer först.

Jag hade lagat i ordning en festlig middag, som vi skulle börja med och vi hade flera flaskor vin på kylning allt för att stämningen skulle bli bra.

Klockan sex kom de. De var i 50-årsåldern, men välbevarade. Det pirrade till i fittan på mig. Tänk att Ola skulle knulla mig ikväll och att Peter skulle se på. Jag vet inte vilket som var mest hetsande. Att bli knullad av en främmande man eller att den man älskade satt och såg på.

Vi åt middagen och drack mycket vin till. Det var inga som helst problem att prata med dem. De var helmysiga. Efter middagen satte vi oss i vardagsrummet med kaffet. Jag satte på en gosig skiva och vi dansade. Jag kände att Ola hade ståkuk redan. Det bådade gott.

Han började smeka mina bröst och min bak. Han drog av mig blusen och knäppte upp kjolen. Jag hade bara trosorna kvar. Han tog av sig sina kläder och när han var helt naken drog han av mig mina trosor. Han la mig ner på soffan och kröp upp mellan mina ben. Han nosade försiktigt i fittan. Så stack han ut tungan och gjorde ett brett sörplande. Jag stönade högt. Först då verkade det som om Peter och Silla lade märke till hur långt vi hade kommit.

De började långsamt att klä av sig också, samtidigt som de tittade på oss.

Jag njöt väldigt när hans sträva tunga kittlade mig. Det tog inte lång stund innan mina brunstvrål ekade i rummet. När jag hade lugnat mig, kröp han upp till mitt huvud och bad att jag skulle suga honom. Det gjorde jag gärna.

Han hade en stor och grov kuk. Den smakade gott. Jag sög honom länge och intensivt och så märkte jag på honom att han var nära och då sög jag mig fast så att jag inte skulle missa satsen. Han höll fast mitt huvud och sprutade in hela satsen långt in i min mun. Jag svalde så mycket jag klarade, men resten rann ner för mina mungipor.

Vi satte oss i soffan och kelade. Peter och Silla var i full gång med att knulla. Det kändes konstigt att se honom köra sin kuk ut och in i en annans fitta, men det var upphetsande på samma gång.

Ola tyckte tydligen likadant, för snart var vi i full gång igen. När han körde in kuken i mig kändes det som om jag skulle spricka, så stor var den. Men jag var ju ordentligt upphetsad och blöt så det forsade ur mig så den gled fint in och ut ur fittan.

Det var ljuvligt.

Det tog inte så lång stund innan det gick för mig igen. Men Ola höll igen, han ville hålla på och knulla länge. Jag kastade en blick mot Peter och såg att han njöt och hade det bra med Silla och då blundade jag och bara njöt.

Det gick för mig gång på gång och så till slut kom Ola också. Det hade gått för Peter och Silla också så alla var nöjda just nu. Vi plockade fram lite grogg och tilltugg och satt där nakna och pratade sex med varandra. Det var upptakten till en underbar knullafton och vi har träffats flera gånger sedan dess.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *