En härlig stund i badet med grannen

Det var ännu en kylig vårmorgon. Jag var ensam hemma, hade inget att göra och tänkte därför ta mig ett långt, hett bad. Jag vred på kranarna och hällde i lite bubblor.

När vattnet var klart tog jag av mig morgonrocken. Jag var naken under. Jag ställde mig framför spegeln och lät handen glida över mina mjölkvita bröst och jag kände lite lätt på deras tyngd.

Vårtorna styvnade. Jag förde ner handen till min rakade fitta. Sakta smekte jag den svullna klittan. Jag var nu riktigt våt och safterna rann nerför låren. Jag tyckte att det var dags att fortsätta leken i badkaret.

Jag sjönk sakta ner i det varma, ångande vattnet som kändes himmelskt mot min kropp, inte minst min nakna fitta. Jag fortsatte med att sakta smeka min svullna kärleksknapp. Kombinationen av det varma vattnet och mina fingrar gjorde mig oerhört kåt.

Jag stoppade in både ett och två fingrar, smekte klittan allt snabbare och var väldigt nära att komma.

Plötsligt hörde jag något, såg upp och fick se dig min granne, stå och se på mig i dörröppningen. Du höll din hårda kuk i handen och överraskade mig som du gjort så många gånger förut.

Du runkade med stora och långsamma drag och gick sakta fram till mig. Jag gapade och tog den i munnen och njöt av smaken. Jag slickade på ollonet och runtom. Först snabbt, sen sakta. Du lade handen på mitt bakhuvud för att hålla mig på plats. Sen började du knulla mig i munnen.

Du stönade ljudligt och såg på mig med en närmast besatt blick. Jag tittade upp och log mitt leende som jag vet du älskar så.

Jag slutade att suga din kuk. Du skulle just protestera, men förstod snart vad jag hade tänkt mig.

Jag klev ut ur det heta, ångande vattnet, lutade mig över handfatet, såg på dig och viskade:

– Knulla mig. Knulla mig nu. Knulla mig hårt.

Du lade händerna på min midja och körde med ett enda tag kuken djupt in i mig. Sakta gled du in och jag kände varje centimeter av dig.

– Knulla mig hårdare, bad jag.

Du lydde. Du började knulla mig så hårt att jag blev tvungen att hålla i handfatet för att inte ramla omkull. Jag skrek av njutning medan din stenhårda kuk stötte djupt in i min våta, droppande fitta.

Du knullade mig snabbare och snabbare, så hårt du bara kunde. Jag stönade så högt att jag är säker på att grannarna hörde. Jag kände hur du spände dig och jag visste att det snart skulle gå för dig. Du knullade mig så hårt och jag var så nära få orgasm. Hela jag pirrade och skakade, men du höll mig i ett fast grepp om midjan.

Jag hade aldrig upplevt en skönare orgasm när jag till slut kom. Men du brydde dig inte om att det gick för mig, utan fortsatte att knulla mig vilt. Jag var nära att komma igen.

Det gjorde jag efter en stund, samtidigt som du sprutade in i mig. Du höll mig hårt och pressade dig så långt in det gick.

Du pressade mig ner i handfatet och tog tag i mitt hår och tryckte dig in om och om igen. Din kuk pulserade och jag skakade våldsamt och min fitta krampade så att jag knappt stod ut av njutningen.

Vi stod så i några minuter och hämtade andan. Jag vände mig om och vi såg in i varandras ögon och log. Du kysste mig djupt och passionerat och jag visste att det här inte var sista gången du skulle komma på oannonserat besök.

När du hade gått tittade jag på mig själv i spegeln. Jag var röd och flammig, såg nyknullad ut. Mina bröst var svullna och mina bröstvårtor stod rakt ut. Jag satte en hand över min rakade fitta och en över mina bröst.

Jag klev ner i badkaret igen. Lade mig tillrätta på rygg och la upp benen på varsin sida av kanten. Jag stoppade in först ett finger, sen ett till och sen ett till i fittan.

När jag hade badat klart och torkat mig gick jag ut i köket. Därifrån kunde jag se dig. Du gick omkring naken i köket. Kuken var slak, men stor.

Jag satte mig ned, stack ena handen under trosorna och började skriva det här…

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

2 kommentarer

  1. Satt precis o läste detta för en vän.
    Vi båda håller med om att det kunde varit lite mer detaljer, just nu känns det mer som att en sak började hända, hände direkt och sen vidare till nästa utan någon faktisk handling.
    4/10

  2. Min älskarinna hörde mej läs. Hon är 76, hennes kjol åkte upp, hon var troslös! Hennes nyrakade mus var röd på kanterna och blöt. Hon la sig på köksbordet. Kom med fin gubbkuk nu!! NUUU!!!ÅTTA AV TIO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.