Njutningsfull sex med min bästa väninna

”Hej! Kommer till dig, torsdag klockan 14 för en sista genomgång av kursplanen. Hoppas allt är okej. Hälsningar Mia”.

De korta raderna i ett kort mail skulle komma att betyda en hel del för mig. Inget planerat inför genomgången förutom inköp av två semlor.

Mia kom precis klockan två. Korrekt och alltid perfekt. Genomgången hade vi klarat av till klockan tre. Jag ordnade med kaffe och semlorna. Vi satt och pratade om arbete, innehåll, utveckling, oro, personer och annat ytligt.

Mia, finns det inte ett annat liv också, vid sidan av jobbet, var jag till slut tvungen att fråga. Jag tyckte det var nödvändigt då jag själv inte tyckte att allt inte behöver vara så in i norden korrekt och perfekt, alltid, i tid och otid.

Mia stelnade till i soffan. Rättade till sig och makade sig från mig även om vi inte satt så nära. Hon såg på mig. Tyst och utan en onödig rörelse. Något rörde sig inom henne. Säkert for massor av tankar igenom huvudet på henne.

Som en katt, med blicken fast på bytet, flyttade Mia sig intill mig. Tog mitt huvud i sina händer, höll mig hårt, drog mitt huvud till sig och lät våra läppar mötas. Hennes tunga jobbade in mot min, snart fastnade vi i en intensiv kyss.

För min del hade aldrig dessa tankar funnits, inte Mia

Förvåning, nästintill chock, gjorde att jag inte på något vis protesterade. Mias händer släppte taget om mitt huvud, fortsatte ner över mm kropp ner och mellan mina ben. Hon masserade mig intensivt utanpå jeansen. Jag smekte hennes bröst med händerna, drog upp tröjan, försökte lösgöra mig från kyssen.

Mia knäppte upp sin byxkjol. Mina händer sökte sig ner mellan hennes ben Hon var verkligen kåt och safterna hjälpte mig när jag onanerade henne samtidigt som vi hjälpte att att dra av mig jeansen.

Våra händer bearbetade våra kön hårt och skönt. Jag lade ner Mia, kysste och sög hennes bröst samtidigt som fyra fingrar gled in och ut i henne.

Hon tryckte sig hårt emot, kved av lycka. Snart kom hon i en högljudd orgasm Mina fingrar inne i henne tog emot sammandragningen av hennes inre muskler, samtidigt som våra tungor åter spelade mot varandra.

Försiktigt masserade jag ut hennes safter över könet och upp på magen.

Hon satte sig upp, lät mig hamna på rygg. Lyfte ner ett ben på golvet och ett upp på ryggstödet. Satte sig själv på knä på golvet med stjärten och ryggen mot mig.

Genast lät jag min högra hand söka hennes sköte. Några fingrar sökte sig in i henne och jag fortsatte onanera henne samtidigt som hennes händer bearbetade mitt kön.

Mias behandling gjorde snart att jag kom i sjunde himlen Min orgasm blev intensiv samtidigt som Mia tryckte sig allt hårdare mot mina fingrar. Strax efter fick Mia en andra orgasm, dock inte lika intensiv.

Vi satte oss upp i soffan och omfamnade varandra, kramades och kysstes länge, länge utan några ord.

– Vad skall vi säga nu då, undrade Mia bakom mig.

Jag snurrade på huvudet.

– Inget, sa jag. Bara att jag hoppas få vara med dig igen, ofta, ofta.

—Du är min vän Erika, min allra bästa, sa Mia som svar.

Vi är de bästa arbetskamrater och väninnor än idag Och ibland låter vi oss svepas med av lusten och älskar som bara kvinnor kan.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.