En härlig tjej!

Min fru Anna hade länge fantiserat om att ha med en till i sängen – en tjej till. Vi brukade ligga och onanera tillsammans medan hon med kåt röst berättade för mig vad hon skulle vilja göra med en kvinna samtidigt som jag stod bredvid och såg på. Samtidigt som hon berättade låg hon och smekte mig under pungen och på mitt anus. Det i kombination med hennes fantasier brukade göra mig så upphetsad att jag till slut sprutade så långa spermakaskader att tapeterna kunde vara i fara.

Till slut gjorde vi slag i saken och svarade på en annons i en herrtidning. Hon hette Eva och vi bestämde oss för att träffas över en middag hemma hos oss för att sedan se vart saker och ting ledde.

Dagen kom och vid sjutiden på kvällen ringde det på dörren. När vi öppnade möttes vi av det varmaste leende man kan tänka sig. Tjejen hade ett sött och välsminkat ansikte. Resten av henne var inte heller att klaga på. En röd klänning som slutade vid låren satt som gjuten över en kropp som Gud absolut inte gjort några misstag med.

Vi bjöd in henne och visade henne runt i vårt hem, samtidigt som vi smuttade på varsin drink. Efter det satte vi oss och förtärde den mycket goda måltid min fru iordningställt. Ett par vinflaskor gick åt, vilket gjorde oss alla tre både ledigare och mer ogenerade att prata om varför vi egentligen hade träffats.

Eva berättade att hon bara ett par år tidigare provat på sex med en kvinna och därefter hade hon haft ytterligare en sådan upplevelse, men det här skulle bli första gången hon hade sex med både en man och en kvinna samtidigt.

– Hur känns det egentligen att älska med en kvinna? frågade min hustru. Jag har bara fantiserat om det, men aldrig varit med om det.

– Om du följer med ska jag visa, sa Eva och tog min fru i handen. Du får också följa med, sa hon med en blinkning till mig.

Hon ledde in Anna i vårt sovrum, ställde sig framför henne och kysste henne på halsen. Min fru svarade med att pressa sina läppar mot hennes och två par händer började snart med smekande rörelser klä av de två kåta kropparna deras kläder. När de till slut stod nakna framför varandra gav Eva min fru en lätt knuff så hon hamnade liggande på sängen.  Med ena handen redan roterande nere vid sitt underliv sa hon med tjock röst:

– Nu tänker jag slicka ditt våta sköte tills du kommer…

Hon knäade mellan Annas särade ben och började försiktigt låta tungan gå på upptäcktsfärd i den våta springan. Min fru stönade högt och benen vek sig nästan under mig av kåthet.

Jag slet snabbt av mig kläderna och satte mig sedan på huk på golvet, bakom Evas härliga rumpa som mycket lägligt stack ut över sängkanten. Med ena handen runkandes min kuk och den andra fingerknullandes Evas sjöblöta fitta, lät jag sedan min tunga med dansande rörelser smeka hennes analöppning.

Snart kom det allt häftigare stönanden från oss allihop, och Anna som lagt ett par kuddar under sitt huvud, blev så kåt av att se mig stimulera en annan kvinna sexuellt att hon kom med en gång. Eva var tvungen att med båda händerna hålla i hennes höfter för att kunna fortsätta slicka henne genom orgasmen.

När den ebbat ut sa min fru andfått, att nu ville även hon känna på hur det kändes att slicka en kvinna. Sagt och gjort, hon kröp in mellan Evas ben så de båda tjejerna bildade en sextionia och sedan började åter ett vilt stickande.

Jag hade ställt mig på knä bakom Eva och nosade nu med ollonet mellan hennes blygdläppar. Anna lät sin tunga skifta mellan att slicka Evas klitoris till att slicka undersidan på min kuk. Känslan var obeskrivlig. Med ett fast grepp om Evas höfter trängde jag sedan in i hennes varma grotta så långt det gick. Hon skrek till av njutning och med en stadig rytm började jag knulla henne, samtidigt som min fru frenetiskt slickade henne.

Efter ett tag började Evas andhämtning bli ojämn och jag ökade tempot for att få komma samtidigt. Plötsligt spände hon kroppen som en båge och hon gav ifrån sig ett långt kvidande. Hennes fitta kramade hårt om min kuk, vilket ledde till en exploderande orgasm som kändes som den aldrig skulle ta slut. Några droppar sperma rann från den överfyllda slidan ner på min frus läppar, droppar hon gärna slickade i sig.

Efteråt låg vi ett tag och pustade ut. Jag kände mig som en kung med en kvinna på var sida. En stund senare gick vi ut och duschade, men vad som hände då bland strilande varmvatten och fuktiga kroppar, är en annan historia.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.