En kåt röst i natten

För en tid sedan åkte min tjej Sanna och jag upp till Stockholm under en helg. Vi hade bestämt oss för att ha en riktigt härlig weekend för oss själva. När kvällen började närma sig sitt slut så återvände vi till hotellet för att få oss en sista drink i baren. När vi kom dit visade det sig att det var fullt med folk, så vi fick slå oss ned bredvid två killar i 20–25 årsåldern.

Vi började prata med varandra och efter en stund märkte jag hur killarnas blickar vandrade över min tjejs kropp. Sanna som gillar uppmärksamhet, var inte sen med att besvara deras blickar, genom att skjuta fram sina stora bröst samtidigt som hon lät kjolen glida upp en bit över låren.

Till saken hör att både Sanna och jag lekt med tanken om gruppsex och ofta talat om att sätta in en kontaktannons, men det har liksom aldrig blivit av. När Sanna efter ett tag behövde gå på toaletten så tog jag mod till mig och frågade vad killarna tyckte om henne.

Först var killarna lite reserverade och sa att de tyckte hon verkade trevlig, men mer vågade de inte säga. Då fortsatte jag att berätta om hur bra hon är i sängen och hur kåt hon kan bli. När Sanna väl kom tillbaka var grabbarna i full gång med att fråga mig alla möjliga saker om henne.

Eftersom baren höll på att stänga frågade jag killarna om dom ville följa med till vårt rum för ett sista glas. Sanna tittade på mig och log eftersom hon anade vad jag hade planerat. Väl uppe på rummet slog jag upp ordentliga Whiskyshots åt oss alla fyra. Killarna satte sig i hotellrummets två fåtöljer medan Sanna halvlåg på sängen.

Efter en stunds allmänt fyllesnack frågade Sanna om grabbarna skulle vilja se mer av hennes pattar eftersom dom verkade så intresserade av dom. Killarna som blev först lite generade men nickade till svar. Sanna satte sig då upp på knä i sängen och smekte sina bröst samtidigt som hon frågade:

– Är det dom här ni vill se?

Killarna stirrade hänfört när hon satte händerna innanför toppen och drog upp den över de svällande brösten. Under hade hon en nästan genomskinlig spetsbehå genom vilken man kunde skymta de kåtstyva bröstvårtorna. För att hjälpa till satte jag mig bakom Sanna och drog av henne toppen. Hon sträckte upp händerna och lät mig knåda hennes svällande bröst. Killarna i fåtöljen följde varje rörelse med blicken och andades tungt när jag lossade Sannas behå.

Efter en stunds smekande och kyssande så vände jag Sanna så hon istället låg framstupa på alla fyra, med sin härliga bakvänd mot våra åskådare. Jag smekte de fasta skinkorna genom kjolen och lät sedan kjolen följa med upp så att hennes putande stjärt blottades för våra kåta blickar.

Med smekande rörelser så lät jag mina fingrar glida över hennes trosbeklädda vulva. Sanna stönade till när ett av fingrarna gled in i hennes kåta fitta. Med vana rörelser lät jag så fingret glida in och ut hur hennes blöta mutta. Våra gäster tittade trollbundet på hur Sanna åmade sig under behandlingen.

När jag så ökade takten blev det för mycket för Sanna som stönade kraftigt när det gick för henne. Därefter rullade jag över henne på rygg och lade henne tvärs över sängen med huvudet mot vår “publik”. Sanna som inte riktigt hämtat sig efter sin orgasm låg lealöst still, medan jag befriade henne från kjol och trosor. Jag drog av mig byxorna och ställde mig på knä mellan hennes särade lår.

Med ett par prövande drag runkade jag min stenhårda kuk. Tanken på att knulla min tjej inför två helt främmande personer hade gjort mig väldigt kåt. Sanna kvicknade till med ett ljudligt stön när jag körde in min kuk till roten i hennes blöta hål. Jag knullade henne med långa kraftiga tag samtidigt som hon smekte sina bröst. Killarna i fåtöljerna hade knäppt upp sina byxor vid det här laget och runkade för fullt. När Sanna såg deras styva kukar så blev hon alldeles till sig och stönade hest:

– Kom grabbar, knulla mig i munnen!

Killarna tittade först på varandra och sedan vädjande på mig. När jag nickande gav dem min tillåtelse att vara med, så närmast slet de av sig kläderna och ställde sig med kukarna framför Sannas mun. Sanna tog ett fast grepp kring de styva kukskaften och sög genast in ett av ollonen in i sin mun. Det var riktigt härligt att se hur två vilt främmande killar kramade hennes bröst samtidigt som hon lät deras kukar turas om att glida in och ut ur hennes mun.

Efter en stund kunde jag inte hålla mig längre utan drog ut min kuk ur Sanna och lät den spruta sin varma säd upp över hennes härliga bröst. Killarna hjälpte mig att smörja in hennes bröst och snart så sprutade de också. Sanna var nu alldeles nedsmetad av sperma, både i ansiktet och på brösten. Vi lät henne att få i sig så mycket som möjligt av såsen genom att låta henne slicka våra kladdiga fingrar och kukar rena.

Sanna var dock fortfarande kåt, så efter en stund så beordrade hon oss att ligga i bredd på sängen och inte röra oss förrän hon sa till. Sedan följde en uppvisning som jag tror grabbarna sent skall glömma. Sanna lät händerna vandra över brösten och ner mot fittan samtidigt som hon hest viskade:

-Åhh, jag är så kåt… jag vill känna era kukar i min blöta fitta…

Sittande på skrivbordet satte Sanna upp ena foten på bordsskivan och lät oss se hur hon smekte sitt kåta sköte.

– Jag vill knulla er alla tre… känna hur ni fyller alla mina hål, stönade hon medan fingrarna grävde sig in i den heta vulvan.

Efter en stunds smekande så gled hon ned från bordet och ställde sig med ryggen mot oss. Hon böjde sig sakta framåt och putade förföriskt med häcken, så att vi kunde se hur hennes fuktiga fittläppar skymtade fram under anusrosetten. Med smekande händer så masserade hon sina skinkor och frågade hest:

– Skulle ni inte vilja knulla mig i arslet?

Sanna lade upp ena knät på bordet och sträckte sig efter den tomma whiskyflaskan. Den gled lätt in i hennes blöta fitthål och efter några vilda stötar så satte hon mynningen mot anus. Flaskan trängde långsamt in samtidigt som hon stönade:

– Det är så skööönt… åhh… att få känna hur den tränger in i mig…

Det gick lite trögt i början men snart ökade hon tempot. Sanna var nu så upphetsad att hon nästan skrek av kåthet medan hon knullade sig själv med flaskan. Vid varje stöt så stönade hon kraftigt och det dröjde inte länge innan hon flämtade:

– Snälla… knulla mig, jag vill känna era kukar i mig NU!

Vi i sängen var knappast nödbedda, så vi kom raskt till undsättning. Den äldre av killarna särade på skinkorna så att jag kunde trycka in min spränghårda kuk i Sannas stjärt samtidigt som den yngre knullade henne i munnen. Man kunde höra hur hon stönade dovt varje gång jag körde in kuken till roten.

Efter en stund så bytte vi plats och den äldre killen fick knulla min tjej i arslet medan jag pullade hennes blöta fitta. Den andra killen hade tagit ett ordentligt tag i Sannas korpsvarta hår och lät hennes läppar glida upp och ner längs kukskaftet. Till sist så kunde han inte hålla sig längre utan sprutade i Sannas sugande mun och när kuken gled ut så nästan skrek hon:

– Jag vill ha kuk i bägge hålen!

Den äldre killen lade sig på sängen och lät min tjej glida ner över hans stake. Sanna red honom med långsamma rörelser samtidigt som hon putade inbjudande med rumpan. – Jag vill ha en kuk i andra hålet också, stönade hon otåligt samtidigt som hon särade sina skinkor.

Jag ställde mig på knä bakom henne och böjde henne framåt samtidigt som killen trängde in i hennes anushål. Känslan av att få knulla Sanna i arslet samtidigt som hon red en annan kille var helt otrolig. Hon formligen tjöt av kåtsmärtor och det dröjde inte länge förrän vi kom alla tre.

Efteråt försvann killarna ganska snabbt och vi har inte träffade dom sedan den natten…

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.