Härlig sex med min väninnas 18-årige son

Jag är en kvinna i 40-årsåldern som nyligen var med om en händelse som fått mitt sexliv att blomma upp på nytt. Min väninnas 18-årige son skulle bo hos oss över helg medan hon åkte på en minisemester till Danmark.

Ville är en liten spenslig kille med ett glatt sätt. Både jag och min man såg fram emot att få ha honom som gäst ett par dagar.

Efter att vi ätit kvällsmat frågade jag om han ville bada bastu tillsammans med oss vilket är något av en ritual hos oss.

– Gärna, svarade Ville glatt.

Min man tog ett par öl till oss in i bastun och stämningen var minst sagd uppsluppen. Efter en stund gick jag ut för att duscha. När jag kom in igen satte jag mig på laven ovanför Ville och lät avsiktligt handduken glipa över mina bröst och lår.

Ville tittade med simmig blick på mina stora bröst och jag kunde se hur det rörde sig under hans handduk. Med en blink gick min man ut för att svalka sig. Då lät jag handduken falla och sträckte ut mig i all min nakna prakt på laven.

– Tycker du om vad du ser, fråga jag Ville.

– Mmm, svarade han och skruvade oroligt på sig.

– Vill du känna på mina bröst, viskade jag.

Med darrande händer smekte han tafatt mina bröst vars vårtgårdar var stora och hårda. Mina bröstvårtor stod rakt ut och hela jag darrade av kåthet. Sakta lät jag mina händer vandra längs hans kropp. Med lätta händer fattade jag om hans pojkkuk och började smeksamt runka honom. Ville stelnade till och med ett stön sprutade han sin heta sperma över min arm och på mitt vänstra bröst.

­-Härligt, stönade jag.

Jag förde hans ena hand ner till min genomblöta fitta och visade hur han skulle smeka en kåt fitta. Han behövde inte hålla på så länge, förrän jag reste mig i brygga och orgasmen jagade genom min kåta kropp. Jag bad honom att lägga sig på rygg och sakta förde jag in hans styva kuk in i min mun och började att girigt suga på hans kåta kuk.

Dörren öppnades sakta och min man kom in i bastun med en rejäl ståkuk. Han tog tag om mina höfter och tryckte sakta in sin bamse in i min genomblöta fitta. Vilken känsla!

Kuk både fram och bak! Med ett skrik kom jag i en orgasm som jag inte trott vara möjlig. Nästan samtidigt kom Ville i min mun medan min man tömde sig med ett par hårda stötar djupt i min kåtsvullna fitta.

När vi pustat ut och tvättat av oss fortsatte vi i sovrummet. Där fick jag uppleva känslan av två kåta kukar samtidigt, en i fittan och en i mitt trånga anus. Det hoppas jag verkligen att alla kvinnor får en chans att pröva. Det var underbart! Efter den helgen träffas vi alla tre så ofta vi kan och inte är det monopol vi spelar när vi träffas!

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *