Oväntad sex i husvagnen som tack för hjälpen

Så var det fixat, tänkte jag och kände mig ganska nöjd.

– Så bra, sa hon när jag visade hur lågorna från gasolen pös i den lilla husvagnen. Hur hade jag klarat mig utan dig? Du stannar väl och äter en bit med mig?

– Gärna, sa jag.

Efter en liten stund fräste några kotletter i pannan och jag satt med en gin i tonic i handen. Linda, som hon presenterat sig som, höll i en stadig whisky hon bjudit sig själv och tog en klunk innan hon fortsatte.

Så då tog jag ut skilsmässa och nu jag ute och färdas ensam. Jag har klarat mig ganska bra hittills…

Jag kunde inte komma på nåt att säga, så jag satt tyst. Som tur var var maten just klar, så vi satte oss ner i åt.

Du är mycket ute ensam du också, frågade hon mitt i en tugga.

Jag nickade.

Jag har sett dig sola på stranden tidigare i veckan. Du har ingen flickvän, fortsatte hon.

Jag skakade på huvudet och tittade i bordet innan jag höjde huvudet och såg att hon log.

Kom hit, ska jag lära dig något! Hon ställde ifrån sig tallriken och la sig med särade ben på britsen. Jag fick se en skymt av hennes mörka könshår och svalde. Driven av en osynlig kraft gick jag dit och kysste insidan av hennes lär innan jag drog av henne trosorna. Fittan var bullig och fuktig.

Jag särade försiktigt på blygdläpparna och Linda stönade till. Så lät jag tungan pillra fram och tillbaka i den fuktglänsande skåran. Jag fick ett rejält stånd. Jag kände smaken och kåtlukten i hennes kön. Klitorisen var som en dallrande geléklump, men fast och hal mellan mina läppar. Jag pressade den lekfullt mellan tänderna och nafsade försiktigt.

Hon stönade till igen och drog upp ena benet för att jag skulle komma åt riktigt ordentligt. Kuken svällde i kalsongerna men jag var fast besluten att ge henne en riktig omgång med tungan innan jag knullade henne.

Med en kraftansträngning lät jag tungan glida längre in i fittan, hon skälvde och rörde sig som ett jordskred under min behandling. Mitt ansikte hade blivit alldeles vått av hennes flödande safter men det brydde jag mig inte om. Jag övergick till att slicka på hennes mage, runt naveln och brösten.

Otåligt pressade hon ner mitt ansikte mot den krusiga triangeln längre ned i stället och lade sig svankande med händerna under ryggen. Jag stack in ett finger, så två, flera. Fittan var varm och mjuk och verkade rymma hur mycket som helst. Med en snabb rörelse började jag pulla henne våldsamt, hon gnällde och gnydde.

Helt plötsligt skrek hon till halvhögt och en rännil av fittsaft sköljde över min öppna hand. Nu var det min tur. Hon pustade ut några ögonblick innan hon drog mig till sig. Snabbt drog hon ner shortsen och slukade kuken utan att tveka det minsta. Det var oerhört skönt. Med ett ploppande ljud försvann den långt ner i halsen på henne och allt som hördes var vår flämtande andhämtning.

Hennes tunga roterade runt ollonet och skickade små elektriska stötar av välbefinnande genom ryggraden. Alla muskler i kroppen var spända som fiolsträngar. Jag började stöta mot hennes huvud och kände läpparna kittla mot kukskaftet. Jag kände att det höll på att gå för mig och med ett vrål släppte jag iväg satsen i hennes mun. Hon svalde och slickade sig girigt om munnen.

Så började hon suga på min slaknande lem. Efter en liten stund började den faktiskt resa sig igen för att åter bli så stor och styv som för ett par minuter sedan. Nöjd särade hon på benen igen och befallde mig att knulla henne.

Jag lade mig över henne och lät kuken nosa på öppningen till hennes kärleksgrotta. Jag kunde inte hålla mig längre utan började stöta den ut och in i hennes våta fitta i en rasande fart. Hon suckade och låg med slutna ögon.

Till slut kände jag orgasmen närma sig och jag drog mig ur henne. Stående så några ögonblick ebbade den ut. Hon vände sig stånkande på sidan med skinkorna särade.

Retsamt slickade jag mellan dem och vätte anus med saliv innan hon ställde sig på alla fyra med ändan i vädret. Jag tryckte in pålen in i hennes anus. Det gick mer än trögt i början. Hon flämtade till, kanske av smärta lika mycket som av njutning. Jag lät inte hejda mig utan tryckte på så picken nära på böjde sig.

Så började jag glida ut och in i henne. Hon stönade, suckade och skrek. Pressen runt min kuk var helt enorm och jag kände att nu var det allvar. Med ett vrål skickade jag iväg satsen långt inne i hennes stjärt och drog mig ur henne, stjärthålet gapade vidöppet ännu en stund innan det långsamt slöts. Hon satte sig upp på britsen och vi pustade ut. Hon skrattade till.

– Jag fick nog slut på gasol i rätt ögonblick, eller hur?

Jag nickade med munnen full av hennes stora bröst.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *