Härlig sex på jobbet med en mogen kvinna

I 10 år hade jag varit på arkitektbyrån och trots min ”hobby” som upptog all min fritid hade jag jobbat upp mig till en chefsposition. Många gånger hade jag funderat över om jag var översexuell och varför jag tröttnade på att knulla samma fitta så fort? Kanske berodde det på att efter den hel helgs knullande så ville inte alla tjejer hålla på mer, utan då drog dem sig undan.

Jag avgudar en kvinnas sköte och kan fantisera, knulla, utforska denna gudomliga plats hur mycket och hur länge som helst. Men vad ligger du felet när jag aldrig får nog?? Helgen som gått hade varit likadant om alla andra helger dom senaste åren, sexorgie i 48 timmar. Sedan var det söndagkväll med att ”vi hörs nästa helg”. Om man ändå kunde hitta en kvinna som vill lika mycket. Lika ofta och lika spontan som jag.
Försjunken i mina snuskiga tankar steg jag in på kontoret denna måndagsmorgonen och hör en hjärtligt het kvinnoröst säga:

-God morgon! Du måste vara Ludvig?

Jag granskade kvinnan noga som satt i receptionen. Hmm… en vacker och mogen kvinna. Lite äldre än jag, men vad gjorde det. Vem var hon?

-Jo, Ludvig jag heter Marie och ersätter Ninni här, så det innebär att jag ska vara din sekreterare tills vidare.

Hon låtsades inte om att hon märkte mina blickar utan lät sig helt ogenerat mätas i mina ögon.

-Hej Marie och välkommen hit fick jag fram till slut.

Kuken hade vaknat till liv av hela hennes härliga mogna skönhet.

-Kom in till mig när du har tid så ska jag introducera dig i dina sysslor, sa jag.

Marie nickad och jag gick in till mig. Inne på kontoret fick jag ta några djup andetag så att kuken fick lugna ner sig. Snart skulle den få smaka på ny fitta, väldigt snart… Jag kände det i luften. Marie var villig, det syntes på henne och snart skulle jag sätta på henne och knulla henne ordentligt. 10 minuter senare knackade hon på dörren.

-Då är jag här, sa Marie.

-Kom in o stäng dörren, sa jag.

Jag tryckte på knappen ”stör ej”. VI satte oss i soffan och mycket mer hann jag inte förrän hon var framme o kysste mig. Vilken kvinna! Jag gled under hennes blus och smekte hennes härliga mogna pattar. Maries tunga lekte härligt med min och hennes händer fanns överallt utanpå mina kläder. Hon var ännu ivrigare än jag trott. Jag kysste hennes bröst och lirkade upp jeansen, så att jag kunde sticka ned en hand innanför trosan. Hon stönade och viskade till mig:

-Ska du inte kolla om jag är kåt på dig, Ludvig?

Sakta lirkade jag in långfingret från klitoris till den fuktiga våta fittan. Hon började snida sig motfingret och ville att jag skulle pulla mer. Här var det kåtsafter så det stänkte. Jag drog ut mina fingrar och smakade på sältan. Kuken bultade och ville ut, vilket Marie märkte. Så var hon där och befriade mig från alla kläder och skulle till att sluka min stolthet långt ner i halsen. Hon var ingen nybörjare, det märktes.
När hon sög på kuken satt hon samtidigt och pullade sig själv och jag kunde se hur både min kuk och hennes fitta fick varsin behandling som hette duga! Tungan visste precis vad som skulle göras och hon svalde hela längden ända in till kukroten. Wow! Vilken kvinna!

Jag bara stod där och njöt av hennes kuksugning och skådespelet framför mina ögon.

-Åh, Ludvig! Jag kan inte få nog av din kuk! Nu vill jag ha den i fittan!

Det var precis det jag ville höra. Jag särade på Maries år och jag sänkte mitt huvud ner mot hennes våta fitta och började cirkla med tungan på hennes klitta. Hon gick upp i brygga och spände underlivet emot mitt huvud. Tungan gled vidare in mot grottan och jag tryckte så lång in jag kunde. Marie började stöna allt högre och jag slickade fortare. Hårda, korta, långsamma och långa drag om vartannat. Marie började att pulla sin klitta och jag förstod att hon var på gång. Jag ökade takten med tungan och var beredd på att suga i mig av hennes safter när hon gnydde:

-Kuk, jag vill ha kuk! Nu!

Snabbt reste jag mig och upp mot soffan och styrde in min påle i ett blött enda juck. Hon skakade i hela kroppen och det verkade vara i evigheter. Jag knullade på i takt med hennes kamningar och var inte långt efter henne med min utlösning.

-Spruta på min mage, viskade Marie som sansat sig något.

Ordern fick mig till en kick och jag drog ut kuken, runkade ett drag med Maries fitta framför ögonen och satsade allt på fittan och magen. Marie började att massera in sina bröst och smakade på sperman. Själv var jag helt avslappnad för en hel dags jobb.

-Jo, Ludvig, när jag fick höra historierna om dig, blev jag så nyfiken. Jag kände att jag har hittat min tvillingsjäl, sa Marie.

-Vänta du tills efter jobbet så ska jag visa dig knulla, sa jag.

-Efter jobbet? Hur skulle det var om vi tog det på lunchrasten istället, sa Marie och började sakta klä på sig.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *