På studentresa med grabbarna

Luften som slog emot oss när flygplansdörren öppnades var dallrande het. Det var som att gå in i en vägg men det var helt ok för oss frusna grabbar. Vi hade precis tagit studenten och nu skulle vi röja och festa som svin i en vecka. Det hade sett lovande ut redan på Arlanda, ett par långbenta godingar hade gått mot vår gate, annars verkade det mest vara fnissiga och kåta småtjejer i korta kjolar.

Jag hade laddat ner en massa bra låtar på Spotify. P-A hade laddat kylskåpet med bärs och nu satt vi på balkongen och gjorde upp planer inför första kvällen. Hela byn låg nedanför hotellet och vi kunde se miljoner barer och klubbar, neonljusen blinkade och allt vara bara så perfekt det kunde bli.

Det knackade på dörren och jag tänkte att det är väl säkert någon städerska som kommer med mer toalettpapper. Men döm av min förvåning för där utanför stod världens läckraste brud! Jag hade bara en liten handduk runt midjan och stod där med gapande mun.

Hon var brun som en kanelbulle och det första jag såg var hennes gudomliga mun, som gjord för min kuk. Hennes toppiga bröst guppade till när hon tog ett steg tillbaka. Hon hade inte någon bh under linnet. Jag kände hur jag började få resning och var tvungen att tänka på “mattanten” i matsalen, en riktig häxa med hängpattar och lila läppstift.

Skönheten öppnade munnen och jag skymtade en rosa tunga.

– Hej och välkomna! Jag heter Lisa och jobbar nere på baren! Vi har specialerbjudande för alla nyanlända. Jag lämnar de här visitkorten och när ni köper er andra drink ska ni lämna dom i baren så får ni två gratis shots.

Jag var alldeles stum och tänkte febrilt på vad jag skulle säga.

– Tack, det behövs. Vi är nämligen tre mycket törstiga grabbar!

– Förresten, var finns det något vettigt käk här i byn, vi är vrålhungriga?

– Gå ner till restaurangen som ligger på andra tvärgatan till höger, sa hon. Dom har den grymmaste planksteken och billig dansk öl. Men kom inte för sent ikväll, vi har lite specialgrejor på måndagar…

Ute på balkongen satt Henke och P-A och garvade. De hade sett hur jag ryckt åt mig en tidning och hållit framför kuken som hade växt till sig ganska duktigt innan hon gick.

– Fan Johan, du är som en jävla hingst. Kan du aldrig tänka på något annat än blöta fittor?

– Jamen, hon var ju som ett stort smörgåsbord, jag ville ta för mig av allt. Ikväll ska jag knulla henne!

– Jag sätter tio spänn på att du missar, ropade Henke, du kommer att söla ner dig i brallorna innan du ens fått av henne trosorna – om hon nu har några!

– Äh, stick o brinn din gamla get.

Lisa hade rätt, planksteken var gudomlig och ölet rann ner i våra torra strupar som len honung på en baby. Vi satt och njöt av att slippa plugga. Det hade varit 13 grader när vi lyfte från Arlanda och nu satt vi här klockan nio på kvällen i t-shirts och svettades. Helt otroligt.

Servitrisen på krogen hade en ganska genomskinlig vit blus och varje gång hon gick förbi kunde vi inte låta blir att kolla in gunget i brösten. Hon vickade ganska överdrivet på häcken tyckte P-A.

– Det är ett säkert tecken på att hon hellre vill ha en stor kuk i sig just nu än att servera öl till fulla svenskar, konstaterade Henke världsvant.

– Ja, men lägg in en stöt för fan, sa jag retsamt, det kanske finns hopp för dig också.

Klockan hade redan blivit tjugo i tio när vi släntrade bort mot baren. Henke hade frågat servitrisen var stället låg och jag hoppades att han lagt in en stöt på tjejen för jag hade kommit på honom med att sitta på muggen och runka alltför många gånger. Det kan inte vara sunt för en kille i sina bästa år, tänkte jag.

Puben var allt vi hade hoppats på, stökig, trång och rökig. Vi klämde oss fram mot baren och beställde in varsin stor öl.

En liten blondin kom upp till P-A och började dansa sexigt, hon slickade sig om munnen och svängde höfterna utmanande mot hans. Hon tog tag i hans hand och la den på sitt ena bröst. Vi var helt häpna, här måste brudarna vara helt sextokiga, men det är ju inget man ska klaga på.

Vi lämnade P-A med blondinen och gick för att ta reda på var Lisa höll till, vi var nyfikna på vad som var så speciellt med måndagar. Men innan vi fått syn på henne dämpades ljuset i lokalen och vi såg en strålkastare riktas mot en liten scen och på scenen fanns en stång.

Vi tittade på varandra och log stort. Nu kunde vi nästan gissa oss till vad som skulle komma. Lisa klättrade upp på scenen. Hon hade en kort läderkjol och ett löst linne på sig. Varje rörelse fick hennes bröst att guppa och jag antar att hon hade lagt is på bröstvårtorna innan för de pekade rätt ut.

Hon började röra sig sensuellt till musiken och ställde sig bredbent med stången mellan benen. Jag kände hur det började bulta i brallorna, men här gjorde det ju ingenting för alla var säkert lika kåta och fulla som jag.

Hon slängde med håret och böjde sig bakåt kunde vi se upp under kjolen. Hon hade porriga, knallröda trosor och ett strumpeband.

Någon skrek i en mikrofon:

-Tjena alla grabbar och tjejer! Välkomna hit ikväll! Den som får av Lisa strumpebandet med munnen får en gratis öl. Go go go!

Jag trängde mig fram till scenen med en väldig fart. Inte jag var ute efter en gratis öl utan för att jag ville vara nära, väldigt nära. Hon kom mot mig och drog upp mig på scenen. Jag föll på knä och bita tag i hennes strumpeband. Det gick lätt att få av. Hon tog tag i det och viftade med det innan hon slängde ut det i publiken. Alla jublade. När jag klev ner blinkade hon och jag visste att nu var halva inne.

P-A stod och grovhånglade med blondinen. Jag kunde se hans händer grävde under hennes kjol. Henke hade försvunnit spårlöst och jag visste inte riktigt vad nästa steg skulle bli. Jag hade blivit lagom full och skulle nog ta det lugnt med spriten resten av kvällen.

När jag gick till muggen stötte jag ihop med Lisa. Hon hade bytt om till tajta jeans och en minimal topp.

– Där är du ju, log hon. Har du fått din öl?

– Jodå, men nu får det nog räcka för i kväll, det är ju en dag i morgon också.

– Har du sett min polare Henke, frågade jag.

Egentligen visste jag inte vad jag skulle säga och det var det enda jag kunde komma på just då.

– Nej, sa hon. Det är så mycket folk här och det börjar bli stökigt. Jag slutar om en halvtimma, har du lust att ta en fika?

– My place or yours, skämtade jag.

– Vi sticker väl till ditt, jag har så ostädat hemma.

När vi kom in i lägenheten hörde vi välkända ljud från sovrummet. Vi smög tyst bort mot dörröppningen och tittade in. Henke hade fått med sig servitrisen! Just när vi kom in stod han på knä och knullade henne snabbt bakifrån. Hon stod med slutna ögon och bara tog emot, Henke såg oss, flinade brett och pekade bort mot balkongen.

Han visste att vi ville se på men inte bli sedda. Vi gick ut på balkongen och mycket riktigt, vi kunde sitta i mörkret och se in genom gardinen. Jag hade fått en härlig känsla i pungen och Lisa verkade vara med på noterna.

Hasse vände runt tjejen och hon började suga av honom. Hon hade häcken vänd mot oss och vi såg hennes rosa, blöta fitta.

Lisa hade lagt sin hand i mitt skrev och började massera mig. Vi började kyssas febrilt och när vi tittade upp såg vi hur tjejen låg på rygg med benen brett isär. Hasse slickade henne som ett hungrigt djur medan han fingerknullade henne med tre fingrar. Hon började stöna högt och vi undrade om hon skulle väcka alla grannarna.

Det började bli obekvämt på balkongen och vi gick in i vardagsrummet. Där fanns det bara två små fåtöljer och såklart köksavdelningen. Jag pressade upp Lisa mot väggen. Jag hade fått av henne toppen och hennes bröst dansade framför mig. Min gylf var öppen och kände hennes mjuka hand pressa sig ner i brallorna.

Hon fick tag i min kuk som kändes som om den var gjord av stål. När hon böjde sig ner tänkte jag på hennes kuksugarläppar. Hon tog den i sin mun och jag kände hur hon lät sin rosa tunga cirkla runt ollonet samtidigt som hon sög.

Jag lyckades få av henne jeansen i ett nafs. Hon hade fortfarande på sig de röda stringtrosorna. När jag satte handen mellan hennes ben hörde vi hur sängarna knakade i sovrummet, knaket blandades med tjejens höga stönanden. Det lät nästan som en porrfilm. Jag var så kåt och kunde se i Lisas ögon att hon var redo för min ståkuk.

Trosorna åkte av och jag la upp henne på köksbordet. Hon la upp sina knän på mina axlar och jag såg rakt in i den blötaste fitta jag någonsin skådat.

– Slicka mig, bad hon.

Min styva tungspets hittade hennes svullna fitta. Jag slickade hennes klitoris snabbt och hårt och hon började flämta och stöna.

– Ta mig, ta mig, ge mig din kuk nu, skrek hon.

Jag grep tag om hennes höfter och pressade in min kuk. Hennes bröst guppade och gungade för varje hård stöt.

Medan jag knullade henne hörde vi fortfarande ljuden från sovrummet. Plötsligt skrek tjejen ut sin orgasm och vi hörde hur Henke kom. Det blev ett kaos av ljud och känslor, jag pumpade Lisa full och hon började skaka och skrika av lust.

Dagen efter satt Henke och jag yrvakna på balkongen och åt frukost, vi tittade på varandra och flinade.

– Var ska vi äta i kväll, frågade Henke.

– Ha ha, var ska vi supa ikväll menar du väl?

– Det finns ju bara två ställen vi behöver gå till den här veckan. Men jag vill gärna ha sovrummet i kväll.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.