Jag hade sex med den unge hantverkaren

Det var en vanlig måndag och jag var ledig under dagen och barnen var på dagis som vanligt.

Min man var bortrest och skulle inte komma hem före onsdag kväll. Jag satte på Spotify och satte igång med städningen.

Vi hade beställt ett nytt fönster till ett av sovrumsfönsterna och byggfirman skulle komma måndag eller tisdag. Jag hoppas på att det skulle vara en snygg kille som kom för att förgyllda min tillvaro lite grann. Kanske det var en yngre kille som gillade en milf och inte en gammal gubbe i alla fall. Jag hade ett tunt linne på mig som slutade strax under mina höfter. Eftersom det var ganska varmt så hade jag ingen bh eller trosor på mig. Jag hade sminkat mig lite kraftigare än vanligt så jag kände mig fräsch trots att jag städade.

Efter någon timme ringde det på dörren och jag skrek kom in då jag trodde det var min väninna som kom över på en fika. Jag stod böjd över köksstolen och torkade upp matrester efter ungarna, när jag hörde en mansröst säga:

– Hej, jag skulle hjälpa er med ett fönster…

Jag ryckte till och reste mig snabbt upp, då jag genast insåg att jag blottat min bak ganska ordentligt för den unge mannen bakom mig. När jag vände mig om så stod det en kanonsnygg kille i 20-årsåldern, lång, ljus och väldigt muskulös med ett bländande leende på läpparna. Jag kände hur blodet rusade genom kroppen, och den behagliga värmen kändes i mitt underliv. Jag kände att bröstvårtorna styvnade, och jag sa:

– Hej, jag ska visa dig vad som ska bytas.

När jag gick iväg mot sängkammaren, så kom jag plötsligt ihåg att min dildo och en porrtidning låg framme efter min vanliga morgonstund jag brukade ge mig själv när jag lämnat barnen. Den unge killen gick strax bakom mig och jag kände hans blickar mot min bak som avtecknade sig mot det tunna tyget. Jag hade valt linnet med flit för att det skulle synas och jag visste att man såg skinkorna när jag böjde mig så tyget spändes åt.

Jag sneglade mot sängkammarbordet, och där låg dildon till hälften dold av en tidning som på den uppslagna sidan visade en tjej som blev tagen av 3 killar på en gång. En av mina favoritfantasier, som jag brukar använda när jag är själv och behöver koppla av med lite skön onani, dvs minst en gång om dagen,

Jag gjorde en snabb rörelse med överkastet som gjorde att det la sig över nattduksbordet och dolde mina leksaker. Skönt! Killen som presenterade sig som Peter började plocka bort blommorna på fönsterbrädan för att komma åt fönstret. Han sa att han klarade sig själv så jag gick ut och satte på kaffe som jag erbjöd honom under tiden.

Sedan återgick jag till städningen och jag hörde hur Peter gick in och ut några gånger för att hämta saker i bilen. Jag kände en viss spänning i kroppen och jag blev tänd när jag tänkte på honom och hans muskulösa ben som syntes väldigt väl genom dom avklippta och lite trasiga jeansen.

När jag efter en stund kom in i sängkammaren så höll jag på att smälla av!!! Peter har fastnat i överkastet och rivit ner allt på nattduksbordet. Han höll precis på att plocka upp min dildo och porrtidningen ifrån golvet. Fan tänkte jag samtidigt som Peter tittade upp med ett flin på läpparna. Han sa ingenting, reste sig upp och kom fram emot mig…

Jag stod blickstilla och gjorde ingenting. Jag kände hans kraftiga händer runt mina höfter, och han drog upp linnet över dom så mitt nyrakade underliv blottades för honom. Han välte ner mig i sängen och drog ner sina byxor. Fram hoppade en stenhård jättekuk som gungade av upphetsning. Jag blev så kåt att jag inte kom mig för någonting. Peter klev ur sina byxor och strumpor och slet av sig sitt linne i en rörelse. Jag särade mina ben och han trängde in i mig i ett enda drag! Jag var så blöt att han inte hade några problem att komma in i mig och jag kunde känna hans stora och härligt unga kuk fylla mig till bristningsgränsen.

Jag krängde av mig linnet så att mina stora gungande bröst frigjordes, och han stirrade förhäxat på dem när han knullade mig i vansinnigt tempo. Jag kände hans starka, Iite skitiga händer över mina bröst och jag kom i en härlig orgasm på en gång. Jag skrek högt och den unge killen såg nästan lite rädd ut ett tag. Han var kanske inte van vid mogna frigjorda kvinnor. Jag var kanske den första milfen han fick sätta på.

Han drog sig ur mitt sköte och vände mig om, och jag ställde mig på alla fyra. Han trängde in i mig igen och reste mig upp och tog tag i mina bröst och knådade dom hårt. Jag skakade av ännu en orgasm. Peter fortsatte att knåda brösten samtidigt som han drog sig ur igen och nu vände han mig om sittande. Han ställde sig framför mig och drog tillbaka förhuden samtidigt som han drog i mitt hår och sköt fram mitt huvud mot sin jättestora kuk.

Jag gapade stort och han trängde in kuken i min mun. Jag tog tag om kukroten och svalde så mycket jag klarade samtidigt som jag runkade honom. Jag lät min flinka tunga göra sitt och snart kom han i en ursinnig urladdning. Han tog mitt huvud och pressade in lite till samtidigt som den varma strålen träffade min gom och jag svalde så mycket jag kunde samtidigt som jag pressade ut resten ur mungipan.

Hans utlösning var den största jag varit med om och hans varma sperma rann ner över mina bröst när jag drog ut hans kuk ur munnen. Han sjönk ihop bredvid mig med ett nöjt stön men jag ville ha mer så jag böjde mig efter min dildo och körde in den i mig. Peter började suga mina bröst, och slickade i sig sin egen sperma medan jag knullade mig själv med dildon.

Jag kände ett finger mot min bak och jag lyfte lite på benet. Peter blötte analöppningen med sin egen sperma och ett finger gled in en bra bit upp i analen. Jag kände både smärta och kåtrus när dildon och fingret pressades mot varandra i min kropp och snart kom jag i en jätteorgasm till. Jag kände hur det svartnade for ögonen och när jag kom så var det i den kraftigaste orgasmen jag någonsin fått. Jag tryckte ihop benen så att dildon och fingret i analen blev kvar på sina platser medan jag skakade i säkert en hel minut.

När jag slappnade av kände jag hur Peter försiktigt drog ut sitt finger och jag drog ut dildon och stängde av den. Även om jag kanske var den här unge killens första milf så visste han hur man gör det skönt för mogna damer. Peter hade fått stånd igen och han runkade liggande bredvid mig. Han kom snabbt i en ny, lite mindre utlösning och sperman sprutade över både honom och mig och det var skönt att se honom njuta så bredvid mig.

När vi pustat ut så gick vi in i duschen tillsammans och tvättade av varandra. Vi sa ingenting under hela tiden och jag gick in i garderoben för att hitta rena kläder. Telefonen ringde plötsligt och det var min man som ringde och undrade hur jag hade det. Jag stammade till svar att allt var OK men att jag var lite trött efter städningen. Vi pratade i säkert 30 minuter och jag hörde hur den unge hantverkaren jobbade vidare med fönstret i sovrummet. När jag la på luren och gick ut så såg jag att han var klar och jag tittade efter hans bil på gården. Den var borta! Vilken skitstövel! Hade han stuckit efter att ha satt på mig utan att säga ett ord!?

Jag gick in i sängkammaren och där låg en lapp på min porrtidning. ”Jag kommer vid samma tid i morgon. En del material saknas för att göra klart. Peter.”

Jag kände kåtruset i mig igen och började redan planera för morgondagen.

Dag två

När jag lämnat barnen hos dagmamman åkte jag hem, hällde upp ett glas vin och tog en varm dusch samtidigt som jag rakade mig igen. Jag satte på mig en tunn topp och en kjol som inte dolde mer än den skulle när man som milf vill visa vad man har att bjuda unga killar på. Jag sminkade mig noggrant och avslutade med att måla på mitt blodröda läppstift.

När det ringde på dörren var jag redan så kåt att jag knappt kunde gå rakt. När jag öppnade dörren stod Peter där med ett brett leende och sa:

– Tack för igår!

Jag hoppade till när jag märkte att det var två unga killar till som stod bakom honom!

– Med tanke på igår så tog jag med ett par man till precis som i ditt orderförslag!

Fan, han menade uppslaget i tidningen där tre killar knullade en tjej. Jag blev skräckslagen ett slag men efter en halv flaska vin så tog kåtheten över och jag öppnade dörren och släppte in de tre unga killarna. Dom två nya stirrade med stora ögon på min klädsel och jag kände mig lite horaktig och min klädsel var kanske inte som de flesta mogna kvinnor de träffade. Jag visste att jag inte behövde skämmas för mitt utseende trots min mogna ålder! Min byst fyller med lätthet en c-kupa och mina höfter markerar min bak på ett fördelaktigt sätt. Att jag sedan målat naglarna och sminkat mig noggrant i en timme gjorde ju inte saken sämre.

Jag kände hur brösten drog ihop sig och vårtgårdarna avtecknade sig kraftig mot min tunna topp som var till hälften genomskinlig. Jocke och Adam som de två nya killarna hette var nog bara strax över tjugo och båda två såg ut att ha riktigt snygga unga kroppar och ett trevligt utseende.

Peter tog tag i min högra hand och drog mig med mot sängkammaren. Jag följde villigt efter och jag kände att vinet gjort sitt för jag var lite avtrubbad och mycket kåt!!!

Peter satte mig på sängkanten och lyfte ur mina bröst samtidigt som han sakta la mig ner i sängen. De båda andra killarna skyndade in och såg mig dra upp benen och samtidigt dra kjolen upp över höfterna. Peter var först av med kläderna och han kom in i mitt sköte med en kraftig stöt. Jocke drog fram sin kuk ur byxorna och ställde sig på knä i sängen bredvid mig. Jag tog tag i kuken och runkade upp den i sin fulla prakt. Inte lika stor som Peters men fullt tillräckligt för mig i munnen.

Adam tog fram min dildo som låg på bordet och blötte den med sina läppar. Han förde den mot min analöppning. Han gned sakta fram och tillbaka och efter en stund var den inne helt och hållet. Dessa tre unga killar visste hur man tog hand om en mogen milf! Han vred på vibratorn samtidigt som Jocke kom i en utlösning över mina bröst och Peter sprutade i min fitta. Jag kom i en orgasm som sände iväg mig till himlen för ett ögonblick.

De unga killarna knullade mig oavbrutet i 2 timmar och Peter och Jocke kom flera gånger var medan Adam bara förmådde att komma två gånger. Själv fick jag minst tio orgasmer varav flera av det otroligt kraftiga slaget. Avslutningen var underbar. Killarna bar mig till duschen och ställde mig i den med varmt vatten strilande över min mogna och lite slitna kropp. Sperman rann av mig i omgångar och dom tvålade in mig med en mjuk svamp samtidigt som dom kysste mig över hela kroppen.

Min sista orgasm för dagen fick jag när jag förde duschmunstycket till klitoris och pressade det ganska hårt mot fittan samtidigt som dom ökade värmen lite grann. När jag torkat mig och kom ut i hallen var huset tomt igen!

Jag gick in i sängkammaren och tittade på sängkläderna. Jag hade aldrig sett så mycket blöta fläckar på en gång. Hela rummet doftade kön och sex och jag la mig ner och somnade och tänkte på denna otroliga upplevelse med tre härligt unga killar. När jag vaknade var jag öm i hela kroppen och jag var lycklig som fått prova på detta men jag vill inte göra om det igen. Tre på en gång är i alla fall en för mycket.

När min man kom hem så berättade jag vad som hänt och han blev först lite svartsjuk men vi har ett väldigt aktivt och öppet sexliv där vi tidigare provat partnerbyte och gruppsex så efter en stund tog hans sexdrift över och vi knullade vilt i en timme. Jag behöver väl knappt ens nämna att jag sedan var ganska mätt på sex och öm i några dagar.

För en vecka sedan träffade jag Peter på stan och han ställde upp på att komma hem till mig nästa helg. Då ska min man och unge snygge Peter med sin stora kuk få ta mig ordentligt i alla hål!

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *