Min bästa väns kåta fru

Vi skulle fira min bästa väns 35 års dag och med det ville jag säga att det blev fest så det räckte och blev över. Vi började med en lite förfest hemma hos oss och vi blev lite berusade. Sedan gick vi vidare till en kinesisk restaurang tillsammans med några andra vänner.

Restaurangen var nästan mörklagd. Bara små typiska kinesiska lampor var tända, samt ett par lampetter som satt på väggen. Under middagen satt jag bredvid min väns fru Emina. Jag kände hur hon satt och tryckte sig mot mig hela tiden.

Hennes hand strök över mitt ena lår och emellanåt var hon raskt uppe och tryckte på kuken. Hon var syndigt kåt för hon upprepade detta flera gånger och jag bad henne inte sluta, det var kanske dumt.
Jag ville inte bara sitta där och känna mig lite dum utan böjde mig fram över henne för att prata med min vän Karl samtidigt som jag passade på att smeka henne på låret och upp in under hennes kjol och hittade hennes strumpebandshållare. Hennes bara hud under mina fingrar gjorde mig riktigt het invärtes, så jag lät ett finger glida in under trosan och mot hennes fitta. Jag hittade busken och masserade försiktigt hennes håriga fitta. Jag kände samtidigt hur Emina nöp mig i benet och att hon inte klarade av detta. Jag tog bort handen och satte mig tillbakalutad igen.

Efter att vi ha ätit tog vi en promenad på stan, men Emina tog mig i armen och viskade:

– Vi går inte med, vi smyger iväg någonstans!

Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga eller göra. Vi stannade och hamnade en bit efter de andra.

– Vi tar en taxi hem till oss igen, sa Emina och drog mig mot en taxi.

En stund senare stod vi sängkammaren och närmast rev av oss kläderna.

– Jag är så kåt på dig, viskade hon.

– Jag likaså, svarade jag och lät handen glida ner mellan hennes ben. Fingret hittade till hennes klitoris.

Jag lade henne ner i sängen.

– Du gillar väl att få din härligt håriga fitta slickad, frågade jag.

– Skall jag vara ärlig så är det inte så ofta det händer, men när det väl händer är det underbart, svarade hon.

Jag kysste henne på insidan av låren och vidare in mot fittan som redan savade av kåthet. Kåtsaften glänste härligt i fitthåren. Elin drog upp knäna och spretade med benen så jag kom åt ordentligt.

– Åhhh… herre min guuuud vad skönt, stönade hon.
– Åh… vad skönt du slickar mig…

Jag lekte med hennes klitoris och hennes släta inre blygdläppar. Jag borrade in näsan i hennes fittbuske och kände hennes härliga fittdoft. Hon började skaka som ett asplöv.

-Jaaaa, åhhhh, fortsätt slicka mig.

Jag slickade på hennes klitoris och smekte hennes mage precis ovanför busken. Jag reste mig upp och kuken stod som ett spett.

-Smaka på min kuk nu, sa jag,

Emina tog tag i den, klämde om den och drog ner förhuden och upp igen över ollonet. Hon fuktade först läpparna och lät sedan tungan glida ner över skaftet och slutligen lät hon kuken glida in i munnen.

-Åhhh, tänk att jag fick se dig suga min kuk, stönade jag.

Emina var ivrig, Hon tog tag i mina skinkor och använde munnen och tungan så bra att kuken blev ännu hårdare. Jag pressade kuken djupare och djupare i munnen på henne.

– Jag vill inte att det går för dig i munnen på mig, sa hon plötsligt.

– Kan vi inte lägga oss ner och knulla ordentligt istället, sa hon.

– Klart vi skall knulla, sa jag och log.

Jag la mig över henne och förde kuken in i hennes underbart håriga fitta samtidigt som jag smekte hennes mjuka kropp. Det är så ovanligt men stora fittbuskar numera och jag verkligen njöt av henne vildväxta buske.

– Åh… vad hård din kuk är! Jag lade mig på sidan och drog med mig Emina och började massera hennes ena bröst. Jag knullade henne i en skön takt och tittade på hur kuken åkte in och ut i henne. Hon skakade och hennes händer for runt hela min kropp och hon stönade:

– Hårdare… mmm… snabbare… jag kommer snart. Jag började jucka fortare och hon kastade med huvudet och stönade.

– Nu går det snart för mig, viskade jag ansträngt.

– Ja, kom nu. Det gåååår för mig.

Jag sprutade säden djupt i henne samtidigt som hon spände sig i spasmer och det gick för oss båda.

Efter en stunds vila klädde vi på oss, beställde en taxi och mötte de andra på restaurangen igen. De hade knappt märkt att vi varit borta…

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *