Jag smygtittade i hemlighet när de hade sex

I ljuset från den öppna spisen kunde jag urskilja deras konturer. Mannen och kvinnan inne i rummet framför mig stod tätt sammanslingrade och kysstes.

Det började regna. Jag förstod att mina fotspår skulle bli synliga i den jordiga blomrabatten jag stod i men jag brydde mig inte om det.

Jag smygtittade med stor spänning. Jag skulle förmodligen åka på en förkylning.

Jag fällde upp rockkragen för att undgå alltför mycket väta och passade samtidigt på att försäkra mig om att ingen såg mig där jag stod under fönstret. Lugnad efter en mycket noggrann kontroll återgick jag till mitt smygtittande.

Mannen i rummet satt nu på knä framför kvinnan kyssande hennes nakna mage. Jag förbannade mig själv att jag missat avklädningen och intalade mig att från och med nu inte missa mer av den kommande kärleksakten.

Tillsynes njöt hon av hans uppvaktning. Hon slängde med sitt huvud, fram och tillbaka, så att hennes långa hår fladdrade. Det var en vacker syn.

Jag kände hur det började spänna innanför mina byxor. Min lem började ta form av det hetsande skådespel som utspelade sig framför mig.

Mannen klev nu upp och kvinnan gengäldade hans nyliga smekningar.

Sakta gled hon ner, slickade hans håriga bringa tills hon nått sitt mål. Hans styva lem. Hon gned hans stolthet mot sin näsa innan hon, nafsandes med läpparna, lekte med ollonet. Mannen stod och beskådade akten medan kvinnan gjorde allt för att reta honom till extas.

Så med ens slukade hon hela hans mandom och han ryckte till av den njutning hon åstadkom honom. Hans knän darrade av upphetsning och jag kände hur mina egna ben också skakade, inte av kyla utan av kåthet.

Jag kände att jag inte längre kunde hålla mig utan bara måste släppa ut min bågnande lem i friheten. Sakta började jag smeka mig själv utanpå byxorna och det dröjde inte länge förrän jag beslutade mig för att få känna min varma hand omsluta mitt pulserande organ.

Min kuk började, av mötet med den bitande kylan, slakna lite innan värmen av min ljumma hand åter fick den att inta full beredskap igen. Sakta förde jag min förhud fram och åter samtidigt som jag skådade det älskande paret framför mig.

Kvinnan hade genomfört sin orala akt med mannens grova kuk och nu stod de och kysstes men så plötsligt puttade hon mannen ifrån sig, gestikulerade och sa något till honom som fick honom omedelbart att gå ner på knä.

Som en plikttrogen hund satt han sedan och såg bedjande upp på sin härskarinna i väntan på nästa kommando. Utan ett ord och med enbart ett pekande fick hon mannen att böja sig ner och kyssa hennes fötter.

Slickandes och kyssandes fortsatte han sedan sin väg från hennes fötter upp till hennes väntande vagina. Med ett rejält grepp om mannens hår höll hon honom fast i sitt savande skrev tills hon ansåg sig ha fått nog.

Mannen släpptes och kvinnan lämnade honom och rummet för ett ögonblick.

Vid återkomsten hade hon med sig ett långt grovt stearinljus som jag först trodde skulle användas till något perverst, men istället tändes och förblev det som det brukar användas till, en ljuskälla.

Detta var verkligen en höjdare for mig. Det levande ljuset underlättade mycket för mina hungrigt kåta ögon. Jag kunde nu se mer och ännu tydligare.

Framför brasan fanns ett glasbord och vid det stod en skinnfåtölj och en skinnsoffa placerad. I skenet ifrån ljuset såg jag hur mannen grep efter kvinnan välformade kropp men hur hon retfullt ryggade tillbaka och bara gav honom ett hånfullt leende till svar.

Med en fånigt frågande min stod mannen kvar och inväntade nästa manöver från kvinnans sida. Den lät. inte vänta på sig speciellt länge. Kvinnan vände sig om, tog stöd mot skinnsoffans rygg och putade eggande med sin stjärt emot den till synes mycket kåta mannen.

Han smörjde i gengäld in sin kuk med sitt eget saliv och gick med kraftigt stånd mot den väntande kvinnans inbjudande bakdel. Väl framme bakom henne, stannade han, siktade, tog sats och stötte med all sin kraft in sin kuk i kvinnan.

Kvinnan bet sig först med blandad känsla av njutning och smärta, men sedan skrek hon ut sin vällust. Svagt men ändå hörbart grymtade mannen när han hårt och bestämt pressade sig fram och åter in och ut i hennes fitta.

Så långt hann jag se den kvällen innan min kropp tog överhanden och tvingade mig att låta handen runka kuken i en rasande fart. Det blev inte bättre än att jag sprutade ut min kletiga sperma. Det kom som en överraskning för mig så jag hann inte dra mig undan utan sprutade på mina egna kläder.

Till råga på allt så råkade jag slå huvudet i fönstret, vilket medförde att jag avslöjade mig. Där stod jag med en slak och kladdig lem i min hand och byxorna nere.

Paret fattade att någon tittade och jag rusade därifrån så snabbt jag kunde. Med en bula i pannan och ett ljust dunkande i skrevet kom jag hem och slängde mig i sängen. Wow, vilken härlig kväll!

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.