Min nya chef var en mogen kvinna och hon förförde mig

Varför finns alla dessa vedervärdiga sura kärringar, tänkte jag och slängde igen dörren till den nya chefens kontor. Elsa som hon hette var runt 60 år och den där klassiska buttra chefen som inte släpper någon person för nära in på livet.

Hon var ny och jag var ung. Jag gick omkring i flera dagar och tänkte på vår något hätska konversation där inne på kontoret. Men på något underligt vis tände den mig.

Jag började drömma om Elsa på nätterna, fantisera om henne på rasterna och varje gång hon gick förbi kände jag doften av våt fitta som fuktade sig mot mina röda läppar.

Jag har alltid haft en stark dragning åt äldre kvinnor, gärna en bit över femtio och Elsa var inget undantag.

Jag hade för länge sedan studerat henne från topp till tå. Brösten var de mest anmärkningsvärda, de var fullkomligt enorma. Gud hade verkligen varit givmild mot denna till synes fantastiska kvinna.

Så efter ytterligare en dag av beundran slog hon mig med häpnad.

Jag skulle på rast och av en slump kastade jag en blick in på hennes kontor som för övrigt var tomt. Datorn stod på men det var inga siffror och kalkyler som uppdagade sig på skärmen utan en sexorgie utan dess like.

Den ena bilden var snuskigare än den andra!

Jag gick fram och ”bläddrade” och fick se den ena bilden snuskigare och mer pervers än den andra. Det var bakifrån, lesbiskt, ansiktssprut, ja allt man kunde tänka sig. Otroligt och ofattbart, var detta verkligen Elsas kontor tänkte jag.

Plötsligt hördes ett par taktfasta steg utanför dörren. Jag kastade mig in i ett stort skåp som stod alldeles bredvid skrivbordet och dörren slog igen. Elsa satte sig till rätta framför datorn och det verkade som om hon inte märkt att någon varit där och pillat. Hon reste sig snabbt igen för att försäkra sig om att dörren verkligen var låst.

Hon knäppte upp blusen och lossade behå-banden för att låta de stora frukterna slutligen nå sin frihet. Hennes bröst var verkligen så stora som jag fantiserat om. De hängde nästan nere vid naveln och bröstvårtorna var stora som jordgubbar som bara väntade på att bli plockade.

Elsa lade upp sig på skrivbordet och blottade sitt håriga sköte. Hon stoppade in ett finger i munnen och samlade saliv för att senare stoppa in det i fittan.

– Åh, jag vill ha kuk, kved hon mellan de rytmiska rörelserna med skötet.

– Åh, en hård kuk, mmmm!

Jag stod där inne i skåpet och värkte.

Skulle jag våga visa mig och ge henne det hon så högljutt suktade efter. Jag beslöt mig för att vänta lite för att se efter vad som skulle hända härnäst.

Hon slutade tvärt och jag höll andan.

Elsa rev åt sig telefonluren, slog ett nummer och viskade tyst:

– Hej, älskling, det är jag. Kommer du? Jag är här och är så nära.

Det dröjde inte många minuter innan det knackade på dörren. Jag väntade spänt på vem det kunde vara. Var det hennes man eller någon helt annan? Ingenting skulle förvåna mig längre.

Hon hade sett sina bästa dagar!

Jag höll ändå på att ramla ur skåpet. Det var städerskan, en oansenlig liten smal och spinkig kvinna i 45-årsåldern som för länge sedan sett sina bästa dagar passera i takt med åldrandet.

Elsa tog tag i hennes händer och fullkomligt pressade ner henne på skrivbordet.

Hon slet av henne kläderna och satte sig över hennes ansikte och bönade.

– Stick in den, ge mig din tunga, gör mig lycklig.

Kristina som städerskan hette, var verkligen kåt utöver det vanliga. Hennes tunga for in och ut ur Elsas stora sköte, samtidigt som hennes händer var överallt.

Nu kunde jag inte hålla mig längre.

Efter ett antal ensamma erektioner där inne i skåpet fick det vara nog.

Kristina som låg med uppfläkt fitta var allt för mig just då. Hon var vackrast i världen.

Hon ryckte till när jag gled in i henne. Först trodde jag att hon skulle bli arg eller rädd, men oron försvann genom ett finurligt leende från hennes gudomliga läppar.

Elsa fick precis syn på mig.

– Ah, äntligen kuk. Knulla henne, knulla henne hårt, spruta henne full min kåtaste älskling.

Jag var inte sen att lyda denna frodiga kvinna. Elsa flyttade sig en bit fram och gled ner på Kristinas mage och plötsligt hade jag hennes blöta fitta bara någon centimeter ifrån mitt ansikte.

Jag tog ett rejält tag om hennes höfter och förde henne till mig. Hon smakade gudomligt. Om jag ändå ska dö någon gång, vill jag göra det mellan Elsas stora lår med hennes kåta fitta i min mun, tänkte jag.

Hon skrek ut sin orgasm. Jag drog ut min styva kuk ur Kristina och förde den till hennes mun. Elsa tog plats mellan Kristinas lår, begravde sitt ansikte i den knullvåta skåran och himlen var nära.

Efter ett par minuters extas kunde jag inte hålla mig längre. Jag vidrörde deras läppar och lät deras ivriga tungor virvla runt min pulserande kuk.

Jag fullkomligt exploderade i deras spermatörstande munnar.

Medan min kåtsaft sakta rann nedför deras hakor såg de till att få i sig så mycket som möjligt. De riktigt matade varandra med den varma såsen. Slutligen slickade de varandras ansikten rena så att inte en enda droppe skulle gå förlorad.

Jag sjönk ihop på golvet och bara iakttog dessa två fantastiska kvinnor och deras kåta blickar som åter klädde av mig allt vad förstånd heter.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

En kommentar

  1. Den va härlig å där vill ja också vara Tycker om att var slav å en kvinna
    Å luda annars smisk av Riset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *