Min kille hade sex med mig när han trodde jag sov

Jag hade verkligen varit trött. Så fort jag kom hem hade jag slängt av mig kläderna i ett hörn och sträckt ut mig på soffan i bara underklänningen.

Min kille hade suttit vid sidan om och tittat på TV, men jag hade helt enkelt inte orkat hålla ögonen öppna. En tung dåsighet hade sköljt över mig. Det var så skönt att bara få vila en liten stund, glömma allt tjafs på jobbet, glömma att disken tornade upp sig ute i köket…

Förmodligen hade jag redan hunnit sova en stund när jag blev medveten om hur min kille försiktigt rörde vid mig och mycket långsamt försökte dra ner mina trosor. Det var nog inte meningen att jag skulle märka något.

I mitt sömniga tillstånd tog det några sekunder innan jag förstod vad han höll på med, men sedan greps jag av en ljuvlig blandning av lust och spänning. Något liknande hade jag aldrig upplevt tidigare. Därför låg jag alldeles orörlig och lät honom fortsätta. Inte ens när han lyfte blicken för att se om jag fortfarande sov rörde jag en min.

Så drog han upp min underklänning för att kunna se mer. Jag låg med lätt särade ben och kände hur jag blev alldeles varm under hans blickar. Det var otroligt upphetsande att ligga där alldeles stilla och låtsas sova, medan han betraktade min nakna kropp.

Jag kände hur han lyfte klänningen en bit till och hur hans händer sedan varsamt rörde vid mina ben. Långsamt letade sig handen högre upp och det blev allt svårare för mig att ligga stilla. Jag ville gärna sära på benen lite till, låta honom komma närmare.

Men han njöt uppenbarligen av vad han såg och gjorde sig ingen brådska. Oändligt sakta utforskade han min kropp. Jag fick behärska mig för att inte lyfta skötet och möta hans fingrar.

Bara ligga stilla, tänkte jag, helt stilla…

När hans hand äntligen kom ända upp, snuddade den bara vid min fitta. Den strök varsamt över könshåret och beröringen gick som en stöt genom mitt underliv.

Sedan drog han ned handen igen, började om vid låren och smekte mig varsamt. Jag drog omärkligt efter andan och försökte tränga tillbaka den intensiva längtan som nu bubblade inom mig.

Efter en stund nådde handen än en gång upp till min fitta, men han höll envist fingrarna borta från den öppning där mina safter sipprade fram.

Och på det viset fortsatte han tills jag höll på att bli galen av kåthet.

Tänk om han inte ville röra där jag ömmade som mest?

Eller om han verkligen trodde att jag sov och inte ville att jag skulle vakna?

För en kort stund övervägde jag att slå upp ögonen och styra hans fingrar rätt, så att jag inte gick miste om någonting, men sedan bestämde jag mig för att ge mig till tåls. Det var trots allt så gudomligt skönt att bara ligga där och låta honom göra vad han ville!

När han till slut lät ett finger glida in i springan fylldes jag av en skälvande njutning. Med små rörelser masserade han min kittlare tills den blev hård och tills hålet nedanför blev mjukt och smidigt.

Jag försökte fortfarande hålla mig helt passiv, för jag var nyfiken på vad han skulle göra sedan.

När hans fingrar försvann lämnade de mig vidöppna och desperat trånande efter mer. Men jag förstod att han bara reste sig upp för att klä av sig. Snart skulle jag få känna hans underbara kuk inne i mig, tänkte jag.

Men han kröp inte upp i soffan, utan ställde sig alldeles framför mitt ansikte. Och han darrade lite när han sträckte ut sin hårda kuk och lät den stryka över min kind. Så drog han den sakta över mina läppar och jag öppnade försiktigt munnen för att ta emot honom. Varsamt försvann spetsen in mellan mina läppar och han rörde sin kuk sakta fram och tillbaka i min mun.

Jag slickade inte, sög inte, utan höll bara munnen lagom sluten, så att han kunde använda min mun som han ville. Fast ju ivrigare han blev, desto svårare blev det för mig att hålla kvar kuken i munnen.

Jag tänkte just ta mina händer till hjälp och strunta i att ligga där alldeles orörlig, när han drog ut sin kuk och lät den glida över min kind igen. Den var fuktig och hård och jag hörde hur han stönade av vällust.

Så flyttade han sig lite, förde kuken ned över underklänningens silkiga tyg, tills den rörde vid min mage. Nu skruvade jag lite på mig, la mig tillrätta så att han skulle ha lätt för att komma in i mig.

Sedan dröjde det några sekunder innan jag kände hur det spända ollonet långsamt pressades in mellan mina väntande blygdläppar. Jag vet inte hur han bar sig åt, men det var det enda stället där våra kroppar möttes. Bara två ivriga kön som till varje pris ville äga varandra och uppfyllas av en intensiv njutning.

Han trängde långt upp i mig, fyllde mig med sin värme. Vid det här laget hade jag glömt all min trötthet och tänkte bara på hans fantastiska kuk som rörde sig rytmiskt in och ut i mitt heta hål.

Det var nästan som om min passivitet gjorde honom hårdare och mer krävande än någonsin förr. Vår gemensamma upphetsning var så överväldigande att jag inte kunde låta bli att stöta tillbaka. Men jag tror inte att han märkte det. Just då var det bara den våldsamma njutningen som räknades.

I nästa sekund ryckte han till och jag kände hur hans varma säd fyllde mig. Strax efteråt kom jag också.

Sedan låg jag helt stilla. Nu orkade jag inte röra mig. Mina lemmar tyngdes av en behaglig utmattning. Jag var trött, men på samma gång lycklig över att jag hade en kille som ville och vågade göra någonting mer än det gamla vanliga.

-Sover du fortfarande? undrade han försiktigt.

Jag öppnade inte ögonen, utan bara log.

-Mmm, och jag hade den mest fantastiska dröm!

Han skrattade och kysste mig ömt på pannan.

-Den måste du berätta någon gång, sa han.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.