Morgonsex med en okänd tjej

Jag vaknade långsamt till liv. En mjuk hand smekte mig över kinden och ner över bröstet. Fingrarna snodde runt i håret runt vänster bröstvårta.

En mjuk varm kvinnohand.

Vad fan nu då? Vad var det här? Jag slog upp ögonen. Ett svart hårburr och ett par nötbruna, pigga ögon glittrade mot mig.

– Vem är du? Frågade jag. Det hördes ett fnitter.

– Hanna.

Vilken jävla Hanna tänkte jag. Handen gled ner över magen.

—Vad gör du här? Frågade jag avvaktande.

– Försöker få dig att uppfylla dina löften från igår.

– Vaddå? Frågade jag dumt.

Det här kändes pinsamt. Handen smekte mig över vänster lår.

– Du somnade ju så fort vi lagt oss din knöl!

Jag försökte tänka efter vad som hänt. Det var inte så lätt. Handen som smekte mig över låren och ljumskarna distraherade mina tankar. Men det hade jag inte så mycket emot. Fingrarna snodde runt i mitt könshår och störde mina ansträngda hjärnceller.

Jag hade varit på fest, men detta annorlunda och angenäma uppvaknande kunde jag inte förklara. Ett par mjuka läppar nafsade mig lätt i örsnibben och handen smekte lätt mitt stånd.

– Du somnar väl inte igen? viskade hon i mitt öra.

– Nej då, försäkrade jag henne. Jag börjar vakna till lite här och där, sa jag.

– Jag känner det, fnissade hon. Hennes hand kramade lätt om staken som började vakna till på allvar.

– Men hur, började jag.

– Tyssst… viskade hon och tryckte sina hungriga läppar mot mina.

Våra tungor möttes och började hetsande virvla runt varandra. Jag kände en mjuk och varm kvinnokropp tryckas mot min. Hon lät ett ben glida upp över mina och tryckte det mot mitt kön. Jag kände hur hennes hårbeklädda kön trycktes mot min höft. Den här kvinnan är verkligen mogen tänkte jag. Vi kysstes alltmer intensivt och hon tryckte sig hårdare mot mig. Hon började gnida sitt kön mot mitt lår med ormande rörelser.

Jag var klarvaken nu och såg att det var Hanna, den mörka skönheten med de runda formerna och de gungande, lockande bysten. Jag hade lyckats fä med mig Hanna hem, gårdagskvällens mest åtråvärda kvinna! Härligt!

Jag började smeka henne över axlarna och ned över brösten. Runda härliga bröst med erigerade vårtor som stod rakt ut mellan mina smekande fingrar. Hon tog tag i min styva lem och runkade den sakta. Hennes fingrar snodde runt ollonet som blivit blött av sekret och sände rysningar av välbehag längs ryggraden. Plötsligt greppade hon kuken i ett stadigt tag, drog ned förhuden och klättrade över mig. Hon styrde vant in den och satte sig tillrätta över mig.

Gud vad skönt det var när jag trängde djupt in i henne. Hon tryckte på tills den var helt inne. Detta är det bästa ögonblicket, just när man kommit helt in och bara njuter av känslan av en våt, varm, kåt mus runt staken. Jag greppade runt hennes höfter tryckte henne än hårdare i mig för att komma ännu djupare in och förlänga känslan.

Hon reste sig sakta, sakta och kuken gled ur hennes slida. Bara toppen var kvar i hennes mynning. Jag drog långsamt ner henne igen och belönades med ett utdraget stön. Vi upprepade manövern om och om igen. Det märktes att hon njöt av detta.

Vi ökade takten något. Framför mina ögon gungade ett par fantastiska bröst med stora vårtor som tiggde om att bli kyssta. Jag tog ett i munnen och sög njutningsfullt på det med det andra bröstet slängde omkring mitt ansikte. Hennes svarta hår hängde ner omkring oss.

Jag släppte bröstvårtan och såg att hon kastade huvudet bakåt och knep ihop ögonen. Brösten gungade och vårtgårdarna glittrade av min saliv. Munnen med de fylliga läpparna stod halvöppen och för varje stöt jag gjorde så spändes läpparna och ett svagt stönande hördes.

Plötsligt lade hon sig ner i mig, klamrade sig fast och skrek:

-Kör, kör… Fortare, fortare!

Jag ökade takten så mycket jag kunde och körde kuken i henne så fort det gick. Hon kramade om mig hårdare och det kändes verkligen att en orgasm var på väg. När jag kände att det gick för henne så kom jag också.

– Mer! tjöt hon och jag körde på i rasande takt.

För varje stöt så pumpades min sperma djupt in i henne och våra kroppar skalv av den intensiva orgasmen. Vi skrek rakt ut båda två, hetsade av varandra och all känsla var koncentrerad till orgasmen i våra kön. Hennes naglar borrade sig in i mina axlar och smärtan blandades med den pulserande orgasmen. Den ebbade långsamt ut och våra kroppar knyckte okontrollerat.

Hanna klamrade sig fortfarande fast vid mig och orgasmens efterdyningar riste i kroppen. Hon kved mitt namn, om och om igen. Vi måste båda ha fått en otrolig orgasm, vi blev näsan sanslösa.

När det var över och Hanna hämtat sig något sa hon:

-Oj, lever jag fortfarande… det här var det skönaste jag varit med om i hela mitt liv!

När vi pustat ut gick vi igenom gårdagens händelser. Jag framstod inte som någon gentleman precis. Jag hade druckit lite för mycket och blivit ganska stökig. Hanna hade i alla fall tyckt lite synd om mig och eftersom vi skulle åt samma håll, så delade vi taxi. I taxin hade jag skärpt till mig och det hade tänt till mellan oss. Hon följde med hem, men resultatet hade blivit katastrofalt som jag redan anat.

Vi började smekas igen. Hennes kropp var fortfarande varm och villig och jag började ivrigt utforska den. De stora brösten hade en perfekt rundning och de stora vårtgårdarna omslöt ett par känsliga vårtor som snabbt styvnade och blev kåta. Höfterna och stjärten var väl tilltagna men fasta och härliga att smeka. Magen var platt och fast med en svag “ås” som löpte från naveln och nedåt.

Den var klädd med glest fjun och det var en njutning att låta fingertopparna följa den ned mot den lockande triangeln. Håret växte glest kring själva springan och längst ner växte det nästan inget hår.

Jag lät fingret spela upp och ner i springan och varje gång jag smekte klitoris skälvde hon till. Jag hittade ett mönster och tycktes egga Hanna ordentligt. Från klitoris gled fingret ned längs springan, in i slidan så djupt det gick, snurra runt g-punkten, dra ut igen och låta det sakta glida upp längs de inre blygdläpparna till klitoris igen. Denna runda upprepade jag tills jag märkte att g-punkten stimulerade henne mest.

Jag satte mig upp så att jag kom åt bättre. Jag stack in två fingrar som fick massera g-punkten ordentligt. Med andra handen stimulerade jag klitoris. Det här gav en stark effekt, hon stönade högt och hennes höfter hoppade.

– Ja, mer där inne, stönade hon.

Jag lät båda händerna jobba för att göra det så skönt som möjligt för henne. Hon särade så mycket som möjligt på benen och det var väldigt upphetsande att se mina fingrar i hennes kåta, blöta sköte. Hennes bröst skakade och vårtorna stod rätt upp.

Jag stoppade in ett finger till och började köra in och ut medan vänsterhanden fortsatte att bearbeta klitoris. Hon stönade högre och kastade med huvudet. Hennes kropp spändes och orgasmen kom snabbt. Hon stönade och kved när mina fingrar snabbt for ut och in och fittan krampade krampaktigt runt mina fingrar.

Jag fortsatte att köra när orgasmen ebbade ut och hon fick en till, på en gång! Den var minst lika kraftig och fittan kramade och saften flödade runt mina fingrar som var alldeles glänsande.

Jag hade blivit fruktansvärt kåt av att se henne och känna hennes orgasmer och när det gick för tredje gången för henne drog jag ut mina fingrar och körde snabbt in kuken.

Det fortsatte att gå för henne och fittmusklerna kramade kuken så hårt att det gick för mig på en gång. Vår gemensamma orgasm skakade våra kroppar och det plaskade när våra kön slogs ihop.

Orgasmen spred sig från ollonet och ned genom kuken och in i kroppen så det kändes som om hela jag var en enda stor kuk. Hanna skrek och kramade och snyftade och rev mig på ryggen. Hennes hälar trummade mot min ända.

Vilken orgasm! Vi sjönk långsamt ned och flämtande ihop när orgasmen ebbade ut och vi hade tagit ut oss så totalt att vi somnande i varandras armar.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.