Härligt sex efter luciafirandet

Vi hade bestämt oss för att ha Luciatåg på jobbet. Visserligen var vi kanske lite för gamla för att klä ut oss i nattsärk, men Robin drev som vanligt på det hela. Vem som skulle vara Lucia var inte bestämt, men vi tjejer hävdade att Niclas skulle få bli den utvalda. Han var längst och hade längst hår och skulle vara urgullig med krona på huvudet.

Niclas var kontorets Don Juan och hade redan rykte om sig att vara en skicklig älskare. Han hade förfört Nelly i förrådet på förra firmafesten och det hade gått hett till enligt Robin som hade stått och tjuvkikat.

Jag hade mina ögon på Robin som denna afton skulle skruda sig i stjärngossesärk. Själv funderade jag på om jag skulle ha något anständigt på mig under, eller om jag skulle hoppas på att Robin skulle lyfta upp min lusseklänning.

Klockan tre skulle det vara samling i konferenslokalen. Vi skulle gå runt i byggnaden och sjunga så vackert vi kunde och bjuda på pepparkakor. Efter firandet skulle vi ha en privat fest och senare var det tänkt att alla skulle gå ner till restaurangen för en matbit och fortsatt firandet.

Jag hade först tyckt att det var lite larvigt att gå runt i nattsärk och elektriskt ljus, men efterhand började jag tycka det hela skulle bli ett välkommet avbrott i den annars så gråa trista kontorsbyggnaden.

Dagen och kvällen till ära hade jag köpt ett sexigt raffset i vitt. Spetsbehån var bygellös så brösten skulle komma att gunga rejält. Stringtrosorna var nästan genomskinliga och syndigt sexiga.

Jag bytte om och hittade Nelly i full färd med att knyta fast det röda bandet runt sin slanka midja. Jag märkte att hon inte hade någon BH på sig och det var tydligt att hon inte hade tänkt att slösa med tiden.

– Vad kul det ska bli, utbrast hon!

Jag kunde se att hon redan hade tullat på glöggen.

– Gud vad söt Niclas kommer att bli med klänning och håret utslaget, sa hon samtidigt som hon försökte bättra på mascaran.

– Ja, jag hoppas bara att han inte har sina kängor på sig, svarade jag syrligt.

Egentligen var jag lite svartsjuk på Nelly, för hon liksom hade allt.

Lussetåget blev en succé! Alla log och tyckte vi hade gjort ett bra jobb. Pojkarna hade ordnat strutar som de hade på huvudet och pinnar med guldstjärnor på. Men stjärnan för kvällen var ändå Niclas. Hans tjocka, långa mörka hår i kontrast med den vita lusseklänningen var iögonfallande.

När han gick uppför trappan åkte klänningen upp och alla kunde skåda hans muskulösa vader. Alla vi tjejer suckade och längtade efter att bli smekta av hans händer.

Inne i konferenslokalen var det totalt kaos, och alla hade blivit som barn på en klassfest. Vi snodde runt och letade efter godiset och glöggen som vi skulle duka upp. Någon fick igång Spotify och helt plötsligt dånade musiken i lokalen. Robin svängde mig runt och tog mig i sin famn.

– Får jag lov min sköna. viskade han. Eller törs du inte dansa med en kille i klänning?

– Jo då, svarade jag. Bara han inte gömmer något vapen under, man vet ju aldrig i dessa tider av terrorhot.

Vi flinade som tonåringar.

– Kom ska du få se mitt vapen, sa han och drog iväg med mig till städskrubben.

Väl där inne drog han upp min klänning. Det var mörkt och trångt i skrubben och det enda ljuset kom från mitt lusseljus.

Jag lossade på mitt röda band och han drog av mig min klänning. Vi stod nära varandra och jag kände hans stånd. Min BH åkte av och hans hungriga händer greppade mina fylliga bröst.

– Jag kan inte få nog av dig, viskade han hest.

Han krånglade sig ur sin särk och jag fick se att han inte hade några kalsonger under. Han stod naken, med en jättekuk pekande rakt emot mig.

Jag föll ner på knä och tog hela hans längd i min mun och sög för allt vad jag var värd. Efter ett tag drog han upp mig. Sakta förde han mina stringtosor åt sidan. Jag var genomvåt och kände hur det pulserade i mina blygdläppar.

Han tog mitt lusseljus och började stryka det mot mina bröstvårtor. Plötsligt kände jag ljuset mellan mina ben. Jag särade lite och tittade ner. Sakta förde han in lusseljuset i min fitta.

Det började bli outhärdligt nu.

– Ta av mig trosorna, bad jag. Knulla mig hårt bakifrån, stönade jag.

Han dök ner och drog av mig trosorna med munnen, jag var så blöt att det rann ner på benet. Jag visste inte om jag skulle skämmas eller inte.

Han vände mig om och lutade mig över bänken. Jag hade benen brett isär och han kom in i mig med en kraftig stöt.

– Fortare, hårdare, hetsade jag. Han knullade mig hårt och mina bröst guppade upp och ner.

Plötsligt öppnades dörren och ljuset tändes.

– Nu är det väl ändå min tur, sa han och log.

Robin drog sig ur och drog ner mig på golvet. Niclas slet av sig sin lusseklänning och klev ner på knä bakom mig. Jag kände hans starka händer över min rumpa. Med en stöt var han inne i mig.

Robin hade lagt sig på golvet framför mig och jag började suga av honom. Vi kom in i en rytm och jag kände hur Robin stelnade till innan han stönade högt och sprutade min mun full av varm sats. Jag svalde och fortsatte att slicka hans blöta kuk.

Niclas vände mig runt sa jag låg på rygg. Jag kände hans varma tunga tränga in i mig och han slickade och sög på min fitta om vartannat. Jag var sa kåt att jag såg stjärnor, jag kunde knappast andas och ville bara ha mer kuk.

Niclas satte sig upp och tog mig i sitt knä. Hans kuk fyllde mig ännu en gång. Han rörde sig sakta upp och ner i mig. Allt började snurra och jag skrek högt.

Efteråt lag vi alla tre som trasdockor på golvet. Och vi kom överens om att ha lussefirande varje år.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.