Första gången

Gissa om jag blev lycklig när jag fått reda på att jag skulle få praktik på vår ortstidning. Konkurrensen hade varit hård och eftersom tidningen bara tog in en enda elev, skattade jag mig lycklig. Jag har alltid tyckt om att skriva och att fotografera har också alltid vant ett av mina brinnande intressen. Det har var en chans som jag inte ville missa.

Det var med spänning jag fick delta i tidningens morgonmöte. Här delades jobben ut till både journalister och fotografer. En av redaktionssekreterarna presenterade mig och jag fick i uppdrag att under den första veckan följa en av de kvinnliga journalisterna ut på jobb. Den andra veckan skulle jag få vara på fotoavdelningen.

Redan på mitt andra jobb fick vi en fotograf till följe. Han hade redan tidigare dragit till sig mitt intresse och hans blickar var inte att ta miste på. Flörtade han eller inbillade jag mig bara? Det visade sig att jag hade rätt, jag kunde inte ha misstagit mig när han en morgon påpekade att det skulle bli roligt att få mig till sin hjälpreda nästkommande vecka.

Helgens alla timmar kröp sakta fram och redan klockan fem på måndagsmorgonen stod jag i duschen. Niklas var en otroligt duktig fotograf och jag var honom tätt i hälarna hela veckan.

– Har du aldrig funderat på att posera? undrade han. Jag blev alldeles paff och fick inte fram ett ljud.

– Du som är så söt borde verkligen pröva, föreslog han. Har du tid och lust kan du hänga med mig hem efter jobbet?

Niklas lägenhet var läckert inredd och överallt på väggarna hängde bilder som han själv tagit. Min blick drogs till en svit av bilder där en blond skönhet med fylliga läppar poserade.

– Det där är min tjej, förklarade Niklas och fortsatte. Hon arbetar som modell i Stockholm just nu. Utan att skryta var det faktiskt jag som upptäckte henne.

Men nu kanske jag har gjort en ny upptäckt, sa han och strök mig över kinden. Kom här ska du få se.

Ett av rummen i den stora lägenheten var inredd som ateljé och överallt stod lampor och skärmar på stativ.

-Ska vi prova? Förresten så brukar det gå bättre med ett glas vin i magen först.

Försiktigt smuttade jag på vinet och kände hur det omgående påverkade mig. Ett glas till och jag var redo. Niklas plockade fram sin Hasselbladare och placerade mig grensle på en stol framför sig. Han fick mig att sjuda av skratt tack vare sina absurda skämt om än det ena än det andra. Min blygsamhet blåstes bort och innan jag visste ordet av hade han lyckats locka fram vampen i mig. Utan en tråd på kroppen var jag i hans våld och när han bad mig att smeka mig själv tvekade jag inte.

– Förresten, sa han, det blir bättre om du drar på dig det här.

Han slängde åt mig en vit strumphållare och ett par vita strumpor. Som pricken över i sprang han och hämtade ett par svarta skor med stilettklackar.

– Mmmm, fint underbart, mumlade han mellan det att blixtarna stod som härliga i rummet.

Niklas slet av sig sin skjorta och när jag såg hans muskulösa kropp arbeta kunde jag inte motstå honom. Nästan viskande bad jag honom att lägga kameran åt sidan. Förr eller senare skulle han upptäcka det, så det var Iika bra att erkänna det på en gång.

– jo, du… Ehh, jag har aldrig… knullat förut, stammade jag fram.

Niklas lyfte upp mig och bar in mig i sitt sovrum. Med armarna runt hans breda nacke mötte jag hans läppar i en lång kyss. Niklas klädde av sig framför mina ögon och hans styva kuk fick mig att rysa.

-Snälla du, du måste vara försiktig, lova det….

Niklas nickade förtroendegivande. Att min fitta var kåt och varm rådde inget tvivel om. Niklas la sig över mig och snart skulle min jungfrufitta vara sprättad. Han drog sitt ollon mellan mina blygdläppar och frivilligt särade jag mina ben ytterligare. Sakta började han pressa in kuken i min trånga fitta. Så kysste han hårt på läpparna och stötte till. Jag visste att min mödomshinna var sprängd och tyckte att han fyllde upp hela mig. Han låg alldeles stilla.

-Gjorde jag dig illa, viskade han i mitt öra.

Visst kändes det, men eftersom jag så länge drömt om att förlora min oskuld, bad jag honom att fortsätta. Varsamt började han stöta sin kuk in och ut i min trånga fitta. Kuken for in och ut utan något större motstånd och sen smärtan från de första stötarna lagt sig, kunde jag nu njuta av mitt förstagångsknull.

Försiktigt försökte jag stöta emot med mitt underliv vilket uppmuntrade Niklas att ta mig i en allt hårdare takt. Hans tempo fick mina fingrar att söka sig till min klitoris. Det kändes underbart att onanera och bli knullad samtidigt.

Detta gjorde Niklas så sanslöst kåt att han inte längre kunde hålla emot. Han drog sig ur mig och ställde sig över mig för att runka av sig. Jag släppte aldrig handen från min fitta förrän jag kände hur den kom i en lika våldsam orgasm som nu Niklas fick.

Dränkt i hans sperma visade han mig till badrummet. Några blodstänk på toalettpapperet vittnade om att jag inte längre var någon oskuld. Känslan var fantastisk när jag en aning omtöcknad lämnade honom. Äntligen kände jag mig som en riktig kvinna.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.