Sköna smekningar i hemlighet under bordet vid parmiddagen

Det var dagen före nyårsafton. Jag hade inget särskilt att göra och nyår är inte min favorithelg för den delen heller. Så mycket förväntningar, så många uppstyltade fester och för mycket alkohol med i bilden.

Bäst som jag hade riktat in mig på att bara vara hemma ringde min före detta pojkvän. Nog för att vi hade gjort slut för ganska länge sedan, men vi tände fortfarande på varandra och träffades ibland och hade sköna knull. Båda visste precis hur den andre ville ha det och man behövde inte vara rädd för sjukdomar. Dessutom var han tämligen välutrustad. Hans handteknik när han pullade mig var lika skicklig som om det hade varit en tjej som gjorde det. Mmmm, jag blir kåt bara jag skriver om det.     

Nåväl, åter till storyn. Han hade inte heller några nyårsplaner och undrade om inte jag ville följa med honom hem till hans bäste vän och dennes flickvän på middag. Tja, det lät väl inte så roligt egentligen, men hans vän Rickard är en riktig läckerbit. Han och hans tjej hade det alltid lite struligt så jag tänkte att jag nog skulle kunna få mig en liten nyårsflirt i alla fall. Dessutom hade Rickard precis flyttat, så han bodde bara ett kvarter ifrån mig, perfekt för ett litet vänsterprassel med andra ord. Hans flickvän gav jag inte mycket för men hon var väldigt snygg.

Inför kvällen svidade jag mig i min favoritklänning och tog sparsamt med makeup och parfym på mig.  Självklart bar jag inga trosor. Jag tänkte vid tillfälle låta Rickard känna lite på hur våt jag var, då skulle han nog dyka upp utanför för min dörr endera dagen.

Fittan var omsorgsfullt rakad. Jag visste genom min före detta att Rickard älskade rakade fittor, där man riktigt kunde se hur det savade. Inte så fel med lite förhandsinformation när man var på jakt faktiskt.

Mia runkade Richards kuk under bordet

De hade verkligen ansträngt sig, lagat middag och bjöd på ett hyfsat vin. Men det var inte vinet som gjorde mina ögon sängkammarvåta. Rickards flickvän Mia trodde nog inte att jag såg, men eftersom det var ett veck på duken kunde jag se hur hon runkade Rickard under bordet.

Hans kuk stod lika rakryggad som en väktare utanför slottet. Hennes vackert manikyrerade hand kramade kukskaftet bestämt och for upp och ner i ganska häftig takt. Rickard hade med all rätt lite svårigheter med att konversera oberört med Tomas och mig. Min blick kunde inte slita sig. Jag var så vansinnigt kåt att hade jag rest mig hade de kunnat se en mörk fläck av fittsaft på min kjol. Jag började ångra att jag inte tagit trosor i alla fall.

Ollonet var alldeles glansigt. Rickard släppte gaffeln och lät handen obemärkt glida ner under duken. Han började leka med sina pungkulor och jag såg att han tänkte spruta när som helst. Jag böjde mig lite snyggt och tog tag i hans hand. Han skulle få något annat att leka med.

Rickard smekte min fitta och det gick för oss båda

Spänningen var olidlig, de andra fick ju inget märka. Dessutom var jag ju inte säker på att Rickard skulle vara intresserad av mig. Han såg lite förvånat på mig och glömde helt bort vad var han höll på att prata om när jag resolut förde hans grova fingrar mot min fitta. Men han var definitivt inte ovillig, tvärtom. Snabbt fattade han galoppen och började bestämt att bearbeta min fitta något alldeles underbart. Det tog inte en minut innan första orgasmen pumpade i min fitta. Det var svårt att hålla tyst.

Jag hade hemskt gärna velat runka av honom, att känna en styv stake i handen är enormt upphetsande och få känna skinnet röra sig kring den hårda staken. Fast Mia hade ju hunnit före, men att få titta var inte fel det heller. Snart sprutade Rickard rakt upp på bordsskivan, hans min var obetalbar. Sperman droppade sakta ner på den billiga mattan. Mia smekte honom lugnt tills kuken hade lagt sig, sedan log hon och gick ut och satte på kaffe. Tomas gick på toaletten.

Så blev vi ensamma, Rickard och jag. Han böjde sig fram och gav mig en djup kyss och viskade att han längtade efter att få slicka mig och att min fitta kändes underbar och trång i hans hand, len som en barnrumpa. Han lovade mig vilda knull och timmar han bara skulle ägna åt mig och min njutning. Det gick för mig igen.

Vi träffades och knullade i hemlighet

Det tog en hel vecka efter den festen innan det äntligen ringde på min dörr en natt. Rickard såg lite skamsen ut där han stod i trappuppgången. Jag fick honom snabbt att tina upp. Efter en kvart slickade han mig som en galning, som om han aldrig mer skulle få smaka en kvinnas underliv mer i hela sitt liv. Jag vred mig som en mask på en krok Han var absolut den bästa fittslickare jag någonsin träffat på.

Så lyfte han upp mig, kastade mig i soffan, särade bryskt på mina ben och trängde hårt in mig. Jag förstod att han hade fantiserat och längtat efter att få göra det. Han knullade mig sakta men hårt, så att jag riktigt kunde känna varje centimeter glida in i ända tills kuken slog i botten på mig.

För första gången i mitt liv, fick jag en orgasm utan att stimulera klitoris. Det var alldeles underbart, en helt annan slags orgasm, intensivare på något sätt. Vi knullade länge länge, han var en mycket uthållig älskare.

När han väl gick hem till sitt, stramade huden av intorkad sperma överallt. Träningsvärken infann sig som ett brev på posten. Vi blev ett hett och hemligt par efter vårt första möte. Flera gånger i veckan knullade vi varandra tills vi nästan ramlade ihop. Det var sann passion, så farligt, så upphetsande. Hans flickvän kan inte fått mycket kuk under de månader vi träffades. Men så fick jag jobb i en annan stad och flyttade.

Jag saknar honom, men varje nyår ägnar honom en tanke och letar efter en värdig ersättare men än har jag inte hittat någon som knullar lika bra.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.