Mitt jobb som modell gav mig mer än pengar

Dagen hade börjat hopplöst, livet som arbetssökande är inte det lättaste. I ett tokigt anfall svarade jag på en annons där dom sökte tjejer för fotouppdrag. Det var det bästa som hänt mig. För vem kunde ana att lilla jag skulle bli en glad amatörmodell!

Jag hade varit arbetslös en tid och mest på skoj hade jag svarat på annonsen där dom sökte modeller. När en kille som presenterade sig som Markus ringde och sa att jag var välkommen till studion för att provfotas, så blev jag både glad och förvånad.

Markus förklarade att det var fråga om ett mer lättklätt jobb. Jag är stolt över min kropp, så det var inget som störde mig precis. Vi kom överens om en tid som passade oss båda.

Jag kände mig lite pirrig och nervös när jag ringde på dörren till studion. En goding till kille öppnade och bad mig stiga in.

Det var fotografen och det var samma Markus som ringt mig. Han bjöd på kaffe och vi snackade om allt mellan himmel och jord.

Min nervositet försvann och jag kände mig bara förväntansfull och ivrig att sätta igång med jobbet. Markus plockade fram de kläder jag skulle ha på mig.

En svart genomskinlig liten sak och svarta stay-ups. Jag tog på mig dom sexiga plaggen och steg i ett par höga svarta pumps.

– Vad vill du att jag ska göra? frågade jag min fotograf.

-Du ska vara dig själv. Gör vad du vill, så skjuter jag bilder, sa Markus.

Jag gick omkring i mina skyhöga klackar och poserade i de sexiga kläderna. Självförtroendet ökade för varje bild Markus tog och till min förvåning kände jag att jag blev upphetsad av att visa upp mig för honom.

Efter ett tag sa Markus att vi skulle ta en kort paus. Jag gick med en självsäker och lite svajande gång fram till soffan och satte mig ned. Markus kom och satte sig bredvid mig och berömde mig för min insats. Jag noterade med en gång att hans byxor buktade ut i skrevet på honom. Min kropp reagerade blixtsnabbt.

Min fitta började bli än mer het och fuktig. Försiktigt flyttade jag mig närmare honom och satte mig sedan i hans knä. Han la sina varma och lätt fuktiga händer runt min kropp. En het ström av känslor strömmade genom mig när jag drog ned hans gylf och greppade hans stake.

Jag förde hans ollon mot mina mjuka och väntande läppar. Särade lite på dem och sög sakta in ollonet in i min mun. Jag lät tungspetsen smeka runt kanten av ollonet. Bit för bit sög jag in kuken i min mun. Den var hård som sten och jag njöt i fulla drag.

Med härligt långa drag sög jag hans stake. Markus stönade högt, i tunga andetag. Jag bad honom resa på sig och ta av sig resten av kläderna.

– Du ska få smaka på fitta! sa jag.

Mycket villigt gjorde han som jag sa. Själv lade jag mig tillrätta i soffan och tittade på när han tog av sig kläderna. Han hade en kropp som en grekisk gud! Markus kastade sig ned på soffan igen och borrade ned sitt ansikte mellan mina ben. Min blöta fitta värkte av längtan.

Markus borrade in sin tunga långt in i min blöta mus. Med vispande rörelser smakade han av mina kåtsafter. Jag särade på fittläpparna så han skulle komma åt bättre.

Ömsom var hans tunga djupt begravd i min fitta, ömsom slickade han min hårda klitta. Mina varma och klibbiga safter smetades ut på hans kinder och haka.

Markus bad att jag skulle vända på mig och stå på knä med rumpan putande upp mot honom. Jag gjorde honom till viljes och vände på mig. Han var snabbt bakom mig och stack in ett vant finger i min hala fitta. Fittmusklerna kramade det rytmiskt och jag kände att en stormande orgasm var på väg.

När sedan hans tunga började slicka mitt anushål, blev jag helvild av kåthet. Han körde flera fingrar in och ut i fittan på mig samtidigt som safterna rann längs mina lår.

Det blev för mycket och min kropp skakade i en otrolig extas. Orgasmen ebbade sakta ut.

Än var jag inte klar med Markus. Jag hade inte fått känna hans kuk i mig. Resolut tryckte jag ned honom i en fåtölj och satte mig gränsle över hans underbara kuk med ryggen mot hans bröst.

Jag särade så mycket jag kunde på mina fittläppar och han kom med lätthet in i min blöta fitta med sin stora stake.

Jag kände hans kuk lågt upp i fittan på mig och jag drog upp benen så han kunde pressa in den ända till roten. Jag bearbetade hans stake med mina fittmuskler. Efter ett par minuters pressande, kände jag hur nära han var.

Jag reste mig snabbt och runkade fram hans sats som han la i långa strängar över mina bröst och min mage. Jag älskar när saten sprutas över min kropp. Jag smekte ut sperman över mina styva bröstvårtor och sög upp allt jag fick på fingrarna.

Detta var mitt första besök hos Markus i hans studio, men absolut inte den sista.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.