Telefonsex med en okänd man

För ett par veckor sedan var jag ensam hemma på kvällen. Tv:n stod på i sovrummet och jag låg och slötittade på en porrfilm. Filmens innehåll gjorde mig fuktig och jag började smeka mig själv över brösten och ner mellan benen. Jag stönade och tanken på att andra, mina grannar, skulle höra mig medan jag onanerade och mitt stön när det gick för mig gjorde mig extra upphetsad.

Jag blir alltid väldigt kåt när mannen jag är tillsammans med stönar och själv ger jag gärna ljud ifrån mig, både medan jag onanerar och smeker mig själv och när jag får orgasm. Då kan det höras lång väg eller de ännu mer ljudliga, vällustiga gny jag utstöter när jag blir knullad.

Medan jag onanerade tänkte jag alla möjliga kåta tankar men jag hann inte komma eftersom telefonen ringde. Jag undrade vem det var så här sent på kvällen. Jag blev lite irriterad över att bli avbruten i min kättja och lät antagligen lite ansträngd och hes när jag svarade “hallå!”.

Det var en man som ringde. Han sa också hallå men sedan blev det tyst. Jag kände inte igen rösten men när jag lyssnade mer noggrant så kunde jag höra mannen flämta tyst i luren. I vanliga fall hade jag lagt på men denna kväll var jag upphetsad och kunde inte låta bli att i alla fall lyssna ett tag.

Jag tyckte att jag kunde höra honom runka också. Mellan flämtningarna frågade mannen om jag var naken och kåt. Jag blev ställd men tyckte om hans röst så jag la mig ner i sängen igen med telefonluren fastklämd mellan örat och huvudkudden.

Sedan svarade jag att jag hade svarta trosor och ett litet kort vitt linne på mig.

– Det låter fint, sa han och jag hörde hur han gav ifrån sig ett lätt stön vid tanken på denna lätta sovklädsel.

Det gjorde mig kåt att han i andra änden av luren troligtvis blev än mer hård av denna beskrivning så jag fortsatte därför att prata om mitt utseende: blond, söt, långa, slanka ben och så vidare. Jag berättade också för den okände mannen att jag tyckte om att bära sexigt urringade och tajta tröjor som visar vilka fina, fylliga bröst jag har.

Mannen flämtade fram att jag lät väldigt sexig och att män säkert ofta tänkte på att knulla när de ser mig.

Jag kände mina kinder hetta till vid tanken på att män i bekantskapskretsen, jobbarkompisar och andra skulle ha sex i tankarna när de pratade med mig. Att de under våra familjära småprat egentligen tänkte “henne vill jag knulla”.

Många kvinnor skulle nog känna sig förnedrade om det visade sig att männen inte lyssnar på dem när de talar på sammanträden eller liknande, utan är fullt upptagna med att titta på kvinnornas bröst och att föreställa sig hur bysten ser ut utan bh och tröja och så. Men själv blir jag bara upphetsad om jag märker mäns blickar på min kropp. Det var väl därför jag inte la på luren. Stämningen var alldeles för uppkåtande.

Mannen i luren påstod att jag säkert är väldigt kåt av mig och nog onanerar ofta. Jag erkände att jag just skulle onanera när han ringde och avbröt mig och när han hörde det tyckte han att jag skulle fortsätta och inte tveka när det gällde att stöna in i luren.

Jag lät handen gå ner och in under trosorna till jag kände mitt könshår mot fingertopparna, vidare ner tills jag fann klitoris mellan blygdläpparnas fuktiga veck. Jag beskrev precis hur jag gjorde, var och hur jag rörde min fitta. Under tiden vandrade mina fingrar över blygdläpparna och in mellan dem. Samtidigt fantiserade jag om att mannen i telefonen runkade sin hårda kuk.

Definitivt kunde jag höra honom dra efter andan och jag fortsatte att tänka mig honom runkandes medan jag frågade om han skulle vilja spruta på mina bröst medan jag nöp i bröstvårtorna så att jag efteråt kunde massera dem med hans sädesvätska. Eller kanske han hellre skulle vilja sticka in sin kuk och låta mig suga den tills han sprutade på min tunga och jag fick känna hur kladdigt det skulle vara att svälja hans varma sperma.

Han svarade enstavig under tiden och sa att ha drog snabbt och hårt i kuken. Stönande gned jag över klitoris. Jag blev våtare och våtare medan jag hela tiden hörde hans ansträngda andhämtning.

Jag särade på benen och förde in fingrarna i fittan igen medan jag tänkte mig att det var hans kuk jag kunde känna skjuta in. Han skulle tränga in och stöta några gånger djupt i mig.

Jag berättade för min nattliga telefonfrämling hur skönt det skulle vara om han var där för att spruta över mitt könshår, mina blygdläppar och min klitoris.

Och när han gjort det skulle jag låta det vara kvar en stund. Jag tycker nämligen att det är skönt att känna fittan blir kladdig av sperma och efter en stund sticka ner fingrarna för att slicka av sperman och fittsaften från fingrarna.

När jag sa det sista hörde jag hur mannen i telefonen harklade och gav ifrån sig ett djupt stön. Jag förstod hur hans runkande och mina ord lett till att sperma nu pumpande sprutade ut från det svullna ollonet på hans kuk. Då smekte jag klitoris hårdare och fick en orgasm så att vi kom nästan samtidigt, fast på olika ställen.

Efter en kort och flämtande vila så la jag helt enkelt på luren utan att säga hej. Jag hade då ingen aning om vem mannen var. Och jag vet det fortfarande inte men det gör mig härligt kåt när jag tänker att det kanske är någon från jobbet eller bekantskapskretsen.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.