Min man tycker vi är för gamla för sex

Min man har sagt att sex bara är för yngre. Att det bara är fåfänga som får folk i vår ålder att ännu vilja ha sex. Jag försöker få honom att förstå att jag behöver känna den närhet som sex ger och att jag behöver släppa alla spänningarna och hämningar emellanåt. Han svarar att jag är dum och att sex bara är till för att göra barn.

Jag är 52 år, mullig och ser rätt bra ut. Men min man säger att den sexuella toppen är i åldrarna 16-25 år och att det sen bara går utför. Han säger också att kvinnor som är fyllda 50 enbart inbillar sig att de är på sin sexuella topp och att de försöker klä sig och bete sig sexigt bara för att känna sig yngre.

Det var mörkt när jag svängde in på parkeringen vid fotbollsplanen. Till helgen skulle den vara fylld av bilar, men i kväll fanns det bara en bil till här. Jag slog av motorn, lyssnade på den kalla marsvinden. Mitt korta röda hår blåste i vinden när jag klev ut ur bilen och in i hans.

– Det måste bli varmare när vi ses nästa gång, sade jag med ett skratt.

Han tog mig i sin famn, kysste mig och la armarna om mig och sa:

– Jag ska värma dig.

Jag besvarade passionerat hans kyssar samtidigt som han drog upp min blus, knäppte av mig min bh och täckte brösten med sina härliga händer.

Han börja suga på mina bröstvårtor och jag väste:

– Jag vill känna din kuk, älskling.

Han drog tillbaka sätet så långt han kunde och knäppte upp jeansen. Kuken hoppade ut och jag drog ner byxorna så att jag kunde komma åt pungen också.

Jag började runka och smekte samtidigt pungen medan han sträckte sig upp och in under min kjol, drog trosorna åt sidan och stoppa in två fingrar i min våta fitta.

– Gud vad du runkar mig så skönt, stönade han.

– Gör så att jag kommer, jag måste få komma älskling, svarade jag.

Jag ställde mig på alla fyra över honom och blev skönt fingerknullad. Det dröjde inte länge förrän en underbar orgasm svepte genom mig och hela min kropp skakade.

Jag pustade ut en stund innan jag böjde på huvudet, slickade och sög på hans pungkulor. Sen pressade jag självmant hans kuk långt ner i min hals. Den var för stor och jag fick avbryta. Istället slickade jag längs med skaftet och sög och slickade på ollonet.

– Lugna ner dig, jag kommer snart, vädjade han.

Jag lät honom vila en minut och fortsatte sedan att reta hans ollon.

– Hur länge sen är det du knullade i en bil, frågade han.

– Minst 30 år sen, sade jag med ett leende.

– Vet du älskling, i kväll ska det bli av. Jag ska låta din kåta, våta fitta glida ner på min kuk och knulla dig här och nu.

– Kom igen älskling, gör det, var allt han sa.

Jag drog av mig trosorna, tog fram en kondom ur fickan och rullade på den på hans stenhårda kuk. Jag satte mig på huk och gled ner på kuken. Jag såg på hans leende ansikte i backspegeln. Han blundade, var avslappnad och redo för mig. Jag kom så fort jag kände kuken glida in i mig.

– Kände du det älskling? Kände du att jag kom, viskade jag.

– Gud ja, sluta inte.

Jag red honom hårt och snabbt, kom två gånger till och sista gången stönade han:

– Jag kommer.

Han spände kroppen och sprutade in i kondomen. Jag föll ihop ovanpå honom. Han kramade mig hårt, med kuken fortfarande inne i mig, tills vi andades normalt. Vi klädde oss, jag borstade håret och satte på nytt läppstift.

– Jag måste åka och handla mat nu, eftersom det var vad jag sa till min man, sade jag.

Vi kysstes en sista gång.

Jag satte mig i min bil, startade motorn och körde till affären för att handla. Jag var så glad för min nya sexkontakt men det var bara en sak jag kunde tänka på när jag körde – så fel min man hade och så mycket han missade.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

En kommentar

  1. Skönt med en kåt sextörstade fitta. Den går inte att släcka med åren,bara kul och tunga
    Fem hjärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *