Vi tog varandras oskuld på min 15-årsdag

Vi var grannar, Lisen och jag. Vi lekte i sandlådan tillsammans och gick hela skoltiden i samma klass. Vi trivdes ihop och jag såg tidigt att Lisen var söt. Våra lekar som små var ofta ganska intima så att vi utforskade varandras kroppar.

Också upp i tonåren badade vi nakna när vi var ensamma. Lisens kropp utvecklades till en helt perfekt skapelse, jag brukade tala om hur vackra hennes bröst var. Det blev kyssar och kramar. Hon fick se hur min kuk reste sig och när jag smekte henne mellan benen kände jag hur våt hon blev. Vi kom överens om att vänta, men när vi fyllt femton år, skulle vi göra DET!

Så kom den dagen då jag fyllde femton, Lisen hade precis fyllt femton. Hon var hos mig på kvällen, vi var ensamma hemma. Som vanligt kramades vi och kysstes. Kyssarna blev hetare än vanlig och våra tungor lekte med varandra. Vi klädde av varandra och låg snart nakna på min säng. Vi längtade båda, vi visste att stunden nu hade kommit.

Jag kysste hennes mjuka ljuvliga bröst och fortsatte neråt över magen, ner mot skötet. Hon särade benen så jag kom fram till fittan och kunde slicka hennes klitta. Hon kved av välbehag och ville bara ha mera och mera.

Snart nästan skrek hon åt mig:

-Kom in i min fitta, jag vill ha din kuk, jag vill knulla, knulla NU!

Hon låg på rygg och när jag lagt mig mellan hennes särade ben tog hon tag i kuken och styrde den rätt. Kuken gled in så lätt och lätt var det också att befria henne från mödomen. Vilken härlig, fuktig grotta!
Långt, långt in tryckte jag kuken och så låg vi alldeles stilla och njöt innan vi började knulla på riktigt.  Vilken känsla då kuken åkte in och ut i hennes sköna varma grotta.

Våra kroppar möttes i rörelserna. Vi suckade och stönade och använde alla runda ord vi kunde för att förklara hur ljuvligt det var.

Snart orkade jag inte längre stå emot längre, sats efter sats sprutade jag in i Lisens härliga kropp. Hon tog emot allt med hela sitt jag i skälvning, vi möttes i orgasmens vågsvall, utan att riktigt förstå vad det var vi kände.

Sedan låg vi en lång stund intrasslade i varandra och bara njöt.

Först när hon viskade:

-Kanske jag blir med barn, tog det härliga slut. Men bara en kort stund innan känslan av glädje och lycka tog överhanden igen.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *