Sexualkunskap i skolsalen med magistern

Så här gick det till när jag blev av med min oskuld. Det hände i biologisalen. Fyra grabbar hade släpat in mig där på en håltimme. Som vanligt började de med brösten, men så tvingade de ner mig över en bänk på magen. En drog ner byxorna, både långbyxorna och trosorna. En kille ställe sig bakom och så kände jag hur han trängde in mellan benen bakifrån. Han började stöta ut och in och de andra höll fast mig. Det blödde inte och gjorde inte ont.

Just som det gick för honom drog han sig ur, så kom en ny kuk och så en till. Fyra killar var det. Den sista drog sig inte ur.

Så stod magistern i dörren.

-Vad gör ni pojkar? Skrek han.

De sprang ut ur salen och där låg jag med andan i vädret. Magistern kom fram, började smeka mig på ändan och sa:

-Vänd på dig!

Jag gjorde som han sa. Bänken var hård. Han drog ner mig så att jag låg halvvägs nere på golvet och tog fram sin kuk och förde in den. Den var stor, men det gick ändå lätt eftersom den sista pojken hade låtit bli att dra sig ur och sprutat hela satsen i mig.

Samtidigt som han juckade smekte han mig lite längre upp och så plötsligt kände jag hur det gick för mig. Jag hade ju onanerat förut, men det här var tusen gånger bättre. Han drog sig inte heller ur utan lät det gå i mig.

Sen träffades vi i biologisalen, magistern och jag. Han lät det alltid gå i mig och det var ju ett under att jag inte blev med barn.

Så kunde det gå till i realskolan på 50-talet.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *