En nyfiken brevbärare  

Jag var hemma från jobbet och läste en spännande roman. Där jag låg på sängen drömde jag mig bort till en annan tid, en annan värld. Min vänstra hand smekte fittan, gned klittan lite försiktigt innan jag förde in fingrarna i springan. Fukten spred sig över fingrarna och fick dem att glänsa i skenet från sänglampan och återskenet från de fördragna persiennerna.

Jag skrevade och stoppande in en kudde under häcken. Boken hade jag redan glömt. Vad skönt att få känna Fredriks grova kuk långt uppe i mig tänkte jag alltmedan fingrarna fortsatte sitt arbete. Två av dem var inne i mig, de andra masserade blygden nästan automatiskt. Det smackade svagt och blev snabbt allt skönare.

Jag öppnade ögonen och lät blicken glida runt i rummet. Omedvetet fastnade den på en hushållspappershållare på nattduksbordet. Handen rotade lite i lådan o fick fram en kondom som jag trädde över hållaren. Jag var inte nöjd med storleken, så jag rullade på lite papper innan jag trädde på en ny kondom.

-Åhhhh! Gud, så skönt!

Jag kunde inte låta bli att stöna lite halvhögt. Fantasin spelade fritt. En stor mörkhyad man stod bakom mig och lät sitt enorma organ pumpa inne i mig. Jag bullade upp ännu en kudde under mig och kom åt att smeka mig själv underifrån samtidigt som ”kuken” fortsatte sin resa i mitt inre. En rännil från fittan droppade nedför benet och ner på lakandet. Jag sträckte mig efter pappret när jag hörde ljud från fönstret.

Så snabbt jag kunde tog jag mig dit och fällde upp persiennerna. Ingen var inom synhåll, så jag öppnade fönstret och tittade. Till vänster tryckt mot väggen stod brevbäraren. Tydliga avtryck i rabatten visade att han stått där en bra stund. Jag blev nästan lite förbannad. Så jag ropade åt honom:

-Har du sett allt nu så att du är nöjd?

-Nej, jag vill gärna se hela föreställningen, svarade han.

-Kom in då!

Först tvekade han, men sen gick han till dörren och klev in när jag låste upp.

-Ehm, det var inte meningen att…

Han tystnade snabbt när jag tog hans postväska från honom och ställde den på golvet.

När jag ändå var så nära honom, passade jag på att klämma lite på hans kuk. Den reagerade genast och det började puta ut under det kraftiga byxtyget. Han var klart med på noterna.

Jag började knäppa upp byxorna och drog ner dem och kalsongerna. Så blötte jag fingrarna med saliv och drog några provrunkande drag. Den var verkligen fast och styv. Jag beundrade den ett ögonblick innan jag lät den försvinna långt ner i halsen. Det var en härlig känsla. Det blånande ollonet kittlade mot gommen. Jag drog mig tillbaka och började slicka på ollonet och kukskaftet. Hur länge jag höll på vet jag inte, men det hördes på den grunda andhämtningen at han inte hade så långt kvar. Musklerna i vaderna kändes som stål mot mina smekande händer, så spända var de.

Då slutade jag och lade mig över den låga hallbänken med häcken i vädret. Genast var han där med sin tunga och slickade mig mellan stjärthalvorna. Ett finger smekte mitt anus. Jag ryggade till när jag kände det tränga in lite där bak, ville hejda honom med kunde inte. Han vätte med saliv innan jag kände den stora kuken mot min stjärt och sedan började han trycka på. Det gjorde fruktansvärt ont. Jag stönade till och bad honom att sluta. Det gjorde han inte utan bad mig att slappna av så skulle det ordna sig. Jag lydde hans råd och snart var han inne i mig.

Det var en konstig känsla men det gjorde mig oerhört kåt. Fittan savade som aldrig förr när jag fingerpullade mig samtidigt som jag var helt uppfylld i den bakre regionen. Till slut närmade sig orgasmen med stormsteg. Jag skrek högt, kåt och mjuk som gelé i hela kroppen. Bakom mig ökade han takten. Det rev och slet inom mig och jag fick kramp runt hans stenhårda kuk.

Han gjorde sig fri och med ett stön runkande han av sig på ryggen. Het säd vällde fram som lava över min kropp och droppade nerför skinkorna. Jag samlade lite i handen och luktade och smakade på sperman. Det var salt och lite äckligt, men det gjorde mig ännu kåtare trots att det nyss gått för mig.

På vingliga ben gick jag in i badrummet och duschade av mig kroppsvätskorna. Brevbäraren gjorde sig i ordning för att gå igen, men lovade att komma tillbaka efter jobbet. Det gjorde han också och vi träffas fortfarande då och då.

Vad tyckte du om denna sexnovell?

Klicka på ett hjärta för att rösta

Klicka för att registrera dig gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.